Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
qwertly
üzenetére
Mondjuk alapból nem klónozni kell, hanem lemezképbe menteni. Bár lehet ezt próbáltad csak nem ezt sikerült ide lekanyarítanod

A noti winyót kösd közvetlenül az asztali gépre, ne dokkolóval csatlakoztasd és úgy próbáld a lemezmentést.
Én mondjuk készítenék az Acronis progival egy rendszermentő lemezt, majd erről indítva a rendszert menteném le a noti winyó partícióit és hasonlóképpen raknám "vissza" az új winyóra is.
Nemrég volt újrarakva nálam a rendszer és szokásomhoz híven friss állapotban készítettem rendszermentést. Mivel nagyon ajánlgatják a Macrium progit, gondoltam teszek vele egy próbát. Max tömörítéssel lementettem vele a rendszert, de a kapott fájl mérete kicsit nagynak tűnt. Acronis boot lemezzel is mentettem egyet. kb. 700MB-tal kisebb méret lett a vége (6,9GB -> 6,2GB). Időben nem volt jelentős eltérés a két program között. Úgy tűnik Acronis jobb tömörgető algoritmusal rendelkezik
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Gitáros topic
- Linux Mint
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Horgász topik
- Metal topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
- HP Z420 Workstation,Xeon E5-1620 CPU,8GB RAM,500GB SATA3 HDD,WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest