Hirdetés
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atapi
senior tag
válasz
GEPESZ66
üzenetére
már egy hiba is azt jelenti, hogy valami nincs rendben a memóriakezeléssel. minden egyes hiba oka az, hogy más értéket olvas vissza a memóriából a program, mint amit beleírt. a hiba leggyakoribb oka hibás memóriamodul, de okozhatja memóriavezérlő hiba, vagy akár inkompatibilitás is. azt mondjuk nem teljesen értem, hogy a második körben miért nem emelkedett a hibák száma, de megeshet, hogy ahol egyszer már hibázott, ott többször már nem jelez. régebben azt hiszem nem így volt, és nem tartom esélyesnek, hogy egy 15helyen hibás első kör után hibátlan legyen a második.
a hányszor kell futtatni kérdésre írtam korábban, hogy magam részéről 10 hibátlan kört már kb megbízható eredménynek tartok. azért ilyen sokat, mert sok olyan memóriamodullal találkoztam, ami nem volt teljesen rossz, csak néha hibázott, de ez pont elég, ha munka közben meghal alattad a gép.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fájhat Elon feje: mindjárt kész a Starlink-rivális
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hobby elektronika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Call of Duty: Black Ops 7
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- JBL STAGE 2 9634
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest