Hirdetés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- Hobby elektronika
- Hardvervadászat november elején
- HDD probléma (nem adatmentés)
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atapi
senior tag
válasz
GEPESZ66
üzenetére
már egy hiba is azt jelenti, hogy valami nincs rendben a memóriakezeléssel. minden egyes hiba oka az, hogy más értéket olvas vissza a memóriából a program, mint amit beleírt. a hiba leggyakoribb oka hibás memóriamodul, de okozhatja memóriavezérlő hiba, vagy akár inkompatibilitás is. azt mondjuk nem teljesen értem, hogy a második körben miért nem emelkedett a hibák száma, de megeshet, hogy ahol egyszer már hibázott, ott többször már nem jelez. régebben azt hiszem nem így volt, és nem tartom esélyesnek, hogy egy 15helyen hibás első kör után hibátlan legyen a második.
a hányszor kell futtatni kérdésre írtam korábban, hogy magam részéről 10 hibátlan kört már kb megbízható eredménynek tartok. azért ilyen sokat, mert sok olyan memóriamodullal találkoztam, ami nem volt teljesen rossz, csak néha hibázott, de ez pont elég, ha munka közben meghal alattad a gép.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Anime filmek és sorozatok
- Nintendo Switch 2
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- ASUS routerek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- VGA kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest