- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali médialejátszót?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- Milyen TV-t vegyek?
- Androidos tablet topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós kamerák
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mzx
senior tag
válasz
Dluinet #16574 üzenetére
Most linuxból netezek, nem tudom per pill kiprobálni, de kérlek, pár szóban írdd le, hogyan kell a cserefunkciót használni wordpad-ben, vagy pl. word-ben?
Van valami menüpont, amelyben felsorolhatom az összes lecserélendőt, és egyenként hozzárendelhetem, mely karakterre cserélje le azokat? Vagy miképpen?K I E G .: vagy olyasféle módon érted, aképp lehet megoldani, hogy első lépésként rákeresek pl. az "á" karakterekre, és közvetlen ezután megadhatom, mire cserélje le az összes megtalált "á" karakter-t, azaz hogy cserélje le pl. "a"-ra, illetőleg "a' "-ra, erre gondolsz? (És így tovább, egyenként az é-re, í-re, stb)
Vagy egyszerűbb megoldás létezik?(Persze ha ismersz gyakran használatos linuxos szöv.szerkesztőket, azok esetére is elmondhatod, bár szöveget szerkeszteni legesleginkább windows-ban szoktam.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Samsung 9100 PRO 4TB Villámgyors NVMe SSD 14.800 / 13.400
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest