- Videós, mozgóképes topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Melyik tápegységet vegyem?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pete_21
addikt
válasz
WonderCSabo #15755 üzenetére
Ok, köszi. Közben megnéztem, és mintha DXVA nélkül kicsit jobb lenne a kép. A részletek kicsit jobban meglátszanak. És kicsit mintha fakóbbak lennének a színek DXVA nélkül. MPC-HC-ben, és Potplayer-ben is. Akkor a DXVA-s lejátszás eléggé független a lejátszótól, inkább a videokarin múlik, legalábbis most az én esetemben.
Valahogy jobban bejön a Potplayer. Meg MPC-HC-ban nem sikerült fényerőt, kontrasztot állítani, illetve a Potplayerben van előző/következő felirathoz ugrás. MPC-HC-ban is van, de pause-olja a filmet utána, ami nekem nem kéne.brd: Köszönöm az infot! A hsz elejére leírtam, hogy mi a helyzet DXVA nélkül. Azt nem lehet megcsinálni, hogy dxva-val szebb legyen a kép? Ez már az ATI driveren múlik? Arra már sajnos nem emlékszem, illetve nem is nagyon figyeltem, hogy nVidia videokarival milyen volt a kép. De azt hiszem ott is élénkebbek voltak a színek dxva-val.
Közben készítettem néhány képet, megpróbáltam ugyanott kimenteni, dxva-val, illetve nélküle. DXVA-val a képeken kicsit elvesznek a részletek, odaírom mindegyikhez, hogy mit érdemes figyelni. Link a képekhez
1. képpár:
Jobb oldalt a falon dxva nélkül sokkal jobban kivehetők a részletek, illetve a bal alsó sarokban a csíkik, és a lépcsőn a részletek.
2. képpár:
Itt inkább a színek, és árnyalatok különböznek csak.
3. képpár:
A homlokán a ráncok jobban kivehetőek, részletesebbek, és a kabáton a csíkok kicsit szebbek.Ha van pár percetek, vessetek rá egy pillantást légyszi. Aztán ha van még pár percetek, megnézhetitek, hogy nektek milyen dxva-val, és nélküle. Ezek után tényleg kíváncsi vagyok, hogy más videokarival mennyit változtat a dxva a képen...
Még egyszer köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Videós, mozgóképes topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Nintendo Switch 2
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Revolut
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Formula-1 humoros
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Gyermek PC játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged