Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peethy
őstag
válasz
D®. GeNy@
üzenetére
Bocsi, tegnap este már nem néztem fel.
Premiere-ből biztosan van 1hónapos teljes értékű trial, szerintem Vegasból is, a Pinnacle Studio-ból nem tudom. Attól függ, hogy mennyire akarsz komolyan foglalkozni a témával. Ha néha-néha vágni akarsz 1-2 dolgot, de semmi komolyabb munka (pl rövidfilmek effektelése, manipulálása, stb), akkor ajánlom a Pinnacle-t, de ha komolyan gondolod, akkor később mindenképpen Premiere-re kell váltanod.A Premiere verzióiról: [link]
Adobe Premiere 1.0-6.5 (ezek a legrégebbiek)
Adobe Premiere Pro 1.0 (tehát Adobe Premiere 7.0)
Adobe Premiere Pro 1.5-2.0 (itt már csak a Pro-s jelölés van)
Adobe Premiere Pro CS3-CS4-CS5 (ezeken belül is van többféle verzió)Én a CS4-et használom, nagyon jó kis program, de ha most kezded, akkor leginkább a sima Adobe Premiere Pro-t ajánlanám, mert nagyon megbízható, elég okos is, de nem tudom, hogy be lehet-e még szerezni. Nyilván az újabb részek még jobbak, de már jobban el is kell mélyülni bennük, ha dolgozni akarsz velük.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő