Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
- Szeretne nagyobb versenyt a Microsoft, de nem szeretne túl sok gyártót a piacon
- Androidos tablet topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Horka1
tag
válasz
ticzi01
üzenetére
Én meg a gogli csodáját ki nem állhatom, az explorert meg sose használtam! Firefoxhoz van minden!
Telepítsd fel a legújabbat először is!Gondolom a Java másképpen kapcsolódik, mint IE-hez tehát kell az a verzió belőle ami kifejezetten a Firefoxhoz készült! Nekem kapásból megtalálja de innen letudod szedni a szükséges kiegészítőket
Flash player; Java; QuickTime; Shockwave; Windows Media Player! Ezek a beépülők alapból kellenek hozzá, de utána semilyen média formátummal nem lesz gondod, illetve innen divx webplayer beépülő! És így már teljes a médiafegyverzet!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Witcher 1 Collector's Edition
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Apple iPhone 12 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest