Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen széket vegyek?
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Home server / házi szerver építése
- Milyen monitort vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
sanzi89
üzenetére
PDFreaders.org
Itt találsz pár ingyeneset (a Foxit-on kívül).(#8586) sgergi: a Foxit Reader új verziójával sajnos azt kellett tapasztalnom, hogy tele van buggal.
Nem lehet keresni pl. pdf-dokumentumokban, mert tök hülyeségeket talál meg, vagy egyszerűen azt mondja, hogy nincs ilyen tétel, pedig Adobe Readerben gond nélkül lehet keresni ugyanabban a dokumentumban ugyanazt a szöveget, ezenfelül a böngészős plugin is szar, mert amikor a mentés gombra kattintasz, akkor mindig egyetlen előre megadott néven hajlandó csak lementeni a fájlokat (most nem tudom pontosan megmondani ezt a felajánlott nevet, mert a bugok miatt már kidobtam a fenébe a böngészős plugint), nem a dokumentum eredeti nevén. Akkor már maradok az Adobe Readernél...
Az egyetlen, amiben értelmesebb jelenleg a Foxit Reader az Adobe Readernél, az az, hogy nyomtatásnál akkorára lehet nagyítani a dokumentumot, amekkorára én szeretném, és nem a program.
Csak emiatt nem töröltem le a gépről. De alapértelmezettnek most semmiképp nem használnám ezt.
Kár érte, pedig az előző verzióval nem volt ennyi gond, persze az sem volt hibátlan, de azért az igen meglepő, hogy ilyen mértékben rontanak egy programon, nemhogy javítanának...
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen széket vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Xbox Series X|S
- OTP Bank topic
- Samsung Gear S3 - második kör
- OLED TV topic
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Nem lehet keresni pl. pdf-dokumentumokban, mert tök hülyeségeket talál meg, vagy egyszerűen azt mondja, hogy nincs ilyen tétel, pedig Adobe Readerben gond nélkül lehet keresni ugyanabban a dokumentumban ugyanazt a szöveget, ezenfelül a böngészős plugin is szar, mert amikor a mentés gombra kattintasz, akkor mindig egyetlen előre megadott néven hajlandó csak lementeni a fájlokat (most nem tudom pontosan megmondani ezt a felajánlott nevet, mert a bugok miatt már kidobtam a fenébe a böngészős plugint), nem a dokumentum eredeti nevén. Akkor már maradok az Adobe Readernél...
Csak emiatt nem töröltem le a gépről. De alapértelmezettnek most semmiképp nem használnám ezt.