Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
silencio
csendes tag
Sziasztok!
Nagy segítség kellene!
Nincs egy hete, hogy a vinyóm, amelyiken a rendszerem volt (XP SP3), meghalt. Azaz nem teljesen szerencsére, így sikerült az adataim lementenem róla. Vettem hát egy újat, amelyhez természetesen új rendszer is járt. Telepítgettem, csinosítottam, testre szabtam, kész volt.
Mígnem tegnap az újonnan telepített víruskereső szoftverem ki nem nyírta.(Tulajdonképpen nem engedett fel a netre, totálisan blokkolta a modemet). Sem csökkentett mód, sem a program ledúrása, majd a rendszerjavítgatás telepítő cd-ről nem segített, ezért ma csináltam egy új rendszert, megint, az elejétől. (Szakdogaírás közben csak ez kellett...)
Mindegy, most kész, most jó, most örülünk.
Van nekem egy kisebb vinyóm, melyet nem használok a gépemben, de egyébként tökéletesen működik. Arra gondoltam, hogy arra most teszek egy alaprendszert, semmi cicomával, csak egy WinZip-pel, és mellé egy zip állományban a mostani rendszerről csinálok oda egy mentést, hogy ha valami megint tönkrevágná a rendszert, egy eccerű "formázás és kicsomagálás" -kombóval visszaállítanám a tökéletes állapotot... Itt csak egy gond van: Alap Total Commanderrel egy komplett "másolást" nem tudok végrehajtani a rendszerről, hiszen sok állományt nem hajlandó átmásolni...
Tudom, ez elég egyszerűen hangzik, ha valakinek van jobb ötlete, az írja meg, hozzá azt is, hogy milyen programmal tudom megvalósítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- LEGO klub
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- Windows 11
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 6700XT / 32GB DDR4 !
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro 128GB Kék / 12 hó jótállás
- Utolsó 1 darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Részletfizetés. Utolsó darab! Dell Latitude Ultra7 12 részletre, bank nélkül, azonnal vihető!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest