Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Mégsem lettek annyira pénztárcabarátok az új Intel CPU-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple MacBook
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- NVIDIA® driverek topikja
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Videószerkesztés
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
Nem tudtam, hogy ez a legprofibb, de tény, hogy a gyári névjegyzékkel nem boldogultam egy bizonyos névjegyszám felett. Feleségem, gyerekeim meg szeretik, de nekik van 100 névjegy a telefonban, apáméban 30, az enyémben meg 2000. Van névjegy, ami szinte fullosan kitöltve, 3 telefonszám, 2 email, 2 cím, stb.., ennek a kezelésére a gyári nem alkalmas.
Nekem fontos volt a csoportba rendezés, ez alapján van hívás szűrés is, a keresésnél meg cégnév alapján is kell tudjak keresni, nekem a név csak egy adat a sok közül
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Ableton Live 12 Suite Education
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
Üzleti előfizetők hirdetései
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Licencek + laptopok + dokkolók
- 0perces DDR5 4800 vadiúj Ramaxel 2x12GB memória 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Sony PlayStation 5 Slim digital / lemezes / Pro konzol 27% áfa
- Részletfizetés.Bontatlan. Gamer szék noblechairs HERO PU Bőr fekete/fekete 24 hónap garancia.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest