- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kézikonzoltól a gamer PC-ig minden területet lefedne a Corsair új SSD-je
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rootkit3
újonc
válasz
King Unique
üzenetére
"De ne fáradj, mert nyilván nem tudsz mutatni semmi olyat, hogy pontosan milyen személyeset gyűjtenek, ha gyűjtenek" Te most ezt komolyan mondod vagy viccelsz? 15:19-kor született a témában az első hozzászólásod, és 5 órával később egy ilyet írsz? Nyilván fogalmad sincs a dologról amiről vitatkozol. Én mutassak adatgyűjtésről valamit? A microsoft.com-on le van írva ember. Keress rá.
De látom egy betűt nem sikerült megérteni abból amit írtam, de akkor ezt feladom.Igen, tudom milyen topikban vagyunk, ezért is megy OFFba minden hozzászólásom. Eredetileg a "témába vágó" (#47715) ON hozzászólásodra válaszoltam, nem látom, hogy abban ajánlottál volna valamilyen szoftvert.
Részemről a téma lezárva, látom nem igazán néztél utána annak amiről vitatkozol.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest