- 5K-t vagy 330 Hz-es frissítést is kérhetünk a Philips új monitorától
- AI: tanulj már meg rendesen pózolni, ember!
- A Keychron hozzáférhetővé tette a perifériái CAD fájljait
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Milyen videókártyát?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- OLED monitor topic
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Hobby elektronika
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
totron
addikt
válasz
Kempetlen
üzenetére
A használatról, használhatóságról (sebességről) utóéletről beszélj, az, hogy felmegy rá, egy dolog. Gondolom kifejezetten gyorsabb a Win10, mint a Win7, régi hardveren... A lemezkezelés meg egyenesen pazar lesz, az ám. Persze mit tudhatom én, ezt te tudhatod. Csakis te.
Nem registry-hízással való belassulásról beszélek, hanem az eleve használhatóságról. Sem nem verzióugrásbeli hanganomáliáról beszéltem. Értem, hogy megérveled minden fronton a kizárólagos hasznosságát, de ez nem azt jelenti, hogy rajtad kívül más ne szívhatna vele. Nem tudom ez így mennyire tiszta. A hang nem ment el. Olvass pontosan.Én is kifejtettem, hogy miért marad meg egyes esetekben és ha tetszik, ha nem, vannak ilyen userek. Nem túl nyerő ez a haverom kifejtette és jól megvan mondva a minden is vitakultúra, de nyilván ez benned nem fog változni, ezzel kell gazdálkodni - ez így önmagában is vita tárgya lehetne.
A 10 többet eszik.
A frissítésekkel - végponton - van, ahol gond van, van, ahol nincs. Összességében a legtöbb gépen már valamikor volt gond belőle. A frissítés, mint olyan önmaga meglétével nincs gond. De a zuhanással sincs gond, csak a földet éréssel..Lehetne ezt ismételgetni napestig. Ezt a legenda-dolgot nem tudod elengedni, látom. Valami nagyon kétségbeesett saját kerekvilág-védés van itt a háttérben. Millió féle hardveren futó OS-ekről beszélünk, te meg egypár különbségtől látványosan bacrashelsz. Mert hát az elképzelhetetlen, hogy többnemű árnyalata létezzen egy termék felhasználásának, futásának. Gondolkodni tanulj meg előbb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- Futás, futópályák
- Milyen videókártyát?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Wise (ex-TransferWise)
- iPhone topik
- Battlefield 6
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Qualcomm lapkával és nagyobb teleppel várható a CMF Phone 3 Pro
- További aktív témák...
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- LG 27UP650K-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - DisplayHDR 400 - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest