Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Cs1csó

    félisten

    válasz kezdosql #44169 üzenetére

    Az a nagyon nem ajánlott kategória:
    Egy koreai fickó csinálta a KMPlayer-t Kang Yong-Huee még 2002-ben 2008-ig jó is volt majd eladta:
    "A KMPlayer fejlesztését 2008 márciusában átvette a Pandora TV nevezetű koreai cég. "

    Ekkor került mélyrepülésbe raktak bele reklámot stb.

    DE Kang Yong-Huee zsivány módon gondolom jól megél az érte kapott pénzből és mivel sok szabadideje lett 2008-ban belevágott egy új projektbe: DAUM PotPlayer néven, amit a mai napig ő fejleszt és teljesen ingyenes. Tehát a PotPlayer az elüzletiesedett KMPlayer eredeti fejlesztőjének terméke és teljesen ingyenes, a referenciát pedig a 2002-2008 közötti KMPlayer jelenti.

    Megjegyzem van hasonlóság a WINAMP - FOOBAR2000 viszonylatban is:

    "foobar2000 egy ingyenes audiolejátszó program Windows operációs rendszerekre. Fejlesztője egy egykori Winamp-programozó, Peter Pawlowski"

    Neki is elege lett abból hogy a Winamp új tulajdonosai (eredetileg a NullSoft majd tőle vette meg az American Online és most a Radionomy akarja feltámasztani) a fejlesztéseket elképzelték telerakták baromságokkal - akkor jött ez a LÁMA izé ha jó tudom - kiszállt és belevágott a FOOBAR2000-be.

    Azért nem soroltam fel több alternatívát mert a többi mögött sokszor NAGYON VÉRSZEGÉNY fejlesztői gárda áll sokszor egy-két ember és azok sem követi elég az operációs rendszerek vagy kodekek, bugok stb. változásást.

    Források: Wikipedia

    A VLC alap kinézete elég fapados bár lehet SKIN-ezni de egy komolyabb fejlesztői csapat áll mögötte ezért is tartom mindenképpen ELSŐNEK a média lejátszók frontján de van még pár - nagyon kevés - KOMOLY alternatíva és a felgyűlt tapasztalat - 2002-ben adta ki Kang a KMPlayert-t - és az anyagi szabadság (tuti komoly pénzt kapott a KMPlayer-ért amiből simán meg lehet élni ERGO még ingyenes projektként is úgymond teljes munkaidőben tud a PotPlayer-rel foglalkozni és ez egyfajta hobbi is lehet számára.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák