- Házimozi belépő szinten
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Akciókamerák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vertigo18
addikt
Köszönöm a válaszokat. Sajnos magam sem találtam semmiféle erre hajazó megoldást extensionként a TC-hez. Egyébként gondoltam valami beépülő megoldásra, úgy, mint ahogy a Winrar, Avast, vagy hasonlók beépülnek: jobb klikk lenyomva, legördülő menü, ott meg a beépülők között lenne egy ilyen lehetőség.
Sajnos a mappák átmozgatására nincsen lehetőség, ezért is írtam, hogy mindenképpen ilyen "jelölős" módszert keresnék. Elég jól körül szoktam járni a témát, mielőtt felteszem a kérdésemet, nem csak úgy hasraütés szerűen, "majd más megoldja helyettem" módon keresek programokat. Mivel legnagyobb erőfeszítéseim ellenére sem találtam, ezért kértem segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung A17 mobiltelefon
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 211 - Lenovo Legion 5 (15ITH6H) - Intel Core i7-11800H, RTX 3060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Lian LI LANCOOL 207 FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs