Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
válasz
detroitrw
üzenetére
Majdnem igazad van.
Tulajdonképpen én egy teljes vincsesztert szeretnék feldolgozni, ahol zenék vannak, az együttes nevek a könyvtárak és az albumjaik az alkönyvtárak. Nekem az albumszintig kellene. (root ==> Együttes név ==> Album). Vagyis a mappa szint nekem kevés. Az a progi amit linkeltem egy ellenőrző összeget készítene az egész hard diszkről (teljes mélységében) és azt a gyökérbe rakná.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akksi
- AKCIÓ! 16" Lenovo IdeaPad 5 Pro 16" Ryzen 7 5800H 16GB 1TB QHD+ 1év gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Tulajdonképpen én egy teljes vincsesztert szeretnék feldolgozni, ahol zenék vannak, az együttes nevek a könyvtárak és az albumjaik az alkönyvtárak. Nekem az albumszintig kellene. (root ==> Együttes név ==> Album). Vagyis a mappa szint nekem kevés. Az a progi amit linkeltem egy ellenőrző összeget készítene az egész hard diszkről (teljes mélységében) és azt a gyökérbe rakná.