- Forradalomi előrelépésként jelemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Az Acer Helios sorozata is megkapja azt a bizonyos Plust
- Ultranagy sűrűségű rackkonfigurációkba jött az NVIDIA RTX PRO kártyája
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Vékony, sokgombos, játszós és produktív: így jellemezhető a Corsair klaviatúrája
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kal-El
senior tag
Köszönöm szépen!
A Foobar elképesztően szépen összehozza egy szintre az összes szám hangerejét, könnyen és gyorsan. Meglepődtem rajta, mennyire jó munkát végzett. Már régóta szemeztem a programmal, sőt egyszer ki is próbáltam tavaly, de valahogy a Winamp mellett kötöttem ki újra.*iguana*
Kipróbáltam ezt az MP3Gain progit és őszintén szólva ugyanaz a bajom vele, mint az összes többi hasonló progival, hogy baromira torzít egy bizonyos szintű hangerőváltoztatás után és még így sem tudom vele tökéletesen kiegyenlíteni az összeset, tehát szerintem ezek nem alkalmasak erre a célra. De azért köszönöm a javaslatot.cigam
Nem nagyon használom az iTunes-t. Lehet, hogy jó lenne az is. Sőt, ahogy az Apple-t ismerem, biztos kiválóan működik a funkció. De így asztali Win mellett nem tudom, hogy lehet-e egyáltalán használni. WMP-t meg kizárt, hogy használnám, sosem szerettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Macska topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen processzort vegyek?
- Crimson Desert
- Milyen TV-t vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4393, 100% Akkumulátor
- Kihagyhatatlan ajánlat! Lenovo ThinkPad P14s Gen 5 Ultra 7 165H (vPro) 32gb DDR5 ram RTX500 ADA 3K
- Asus VivoBook S14 - 14,1 "FULL HD IPS - i5 1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest