Hirdetés
- Visszafogott, vékony és vezetékmentes ProArt billentyűzet jött az ASUS-tól
- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Az ARM részvényeinek eladásában csúcsosodott ki az NVIDIA felvásárlási kísérlete
- Jobb tömörítő algoritmussal kínálja meg a DirectStorage API-t a Microsoft
- Mi történik, ha minden PCIe slot tele van?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen notebookot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- SSD kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- "Krémes" kopogással és pajkos külsővel hódítana a Yunzii klaviatúrája
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
maestro87
őstag
Ezeket én még tényleg nem tapasztaltam. Nem lehet, hogy más program vagy tűzfal kavar be neki? Bár 3.4.4-ből kinézem ezeket a bugokat, mert azt én is töröltem valami miatt, de kellett a rss kezelés így nem mentem vissza a 2.x.x verzióig. Az ha jól tudom azok még nem támogatják ezt a funkciót.
Egyébként nekem nyugalmi állapotban 30MB alatti a memória foglalása feladatkezelő szerint 116 torrent mellett. Ennél lejjebb is lehet tornázni? 1.6-os verzió XP-n, emlékeim szerint 5MB alatti memóriával betudta, de win8-on már hirtelen megnőtt annak is az igénye.
Ha van 10MB memória igény alatti kliens is RSS kezeléssel, akkor elgondolkoznék én is a váltáson, bár nem szívesen állítanám be a torrentek letöltési helyét újból egy másik programra való áttérés esetén....
Új hozzászólás Aktív témák
- Bioshock 2 Special Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ha van 10MB memória igény alatti kliens is RSS kezeléssel, akkor elgondolkoznék én is a váltáson, bár nem szívesen állítanám be a torrentek letöltési helyét újból egy másik programra való áttérés esetén....