-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
válasz
Essejó
üzenetére
van egy több mint 4 GB-os mappa amit egyben le akarsz tölteni és ahhoz keresel programot.
Igen, mert ugye a onedrive WEB-es felülete hevesen tiltakozik ellene.Erre írtam, hogy SzVSz nincs olyan program, pont a max 4 GB-os letöltési limit miatt.
Ehhez képest meg most jössz azzal, hogy egyenként töltenéd le a fájlokat.
Máskülönben hogyan lehetne még letölteni, mint 1-enként? A könyvtár letöltő program nem azt csinálja, hogy a könyvtárban levő fájlokat egyenként letölti?A smartftp-t letöltöttem, de a megosztás linkjével nem tud mit kezdeni. A onedrive támogatás kimerül abban, hogy be tudok lépni a saját fiókomba.Ha tudnám a fiókhoz tartozó adatokat, akkor azt a onedrive programban is beállíthattam volna, és nem keresnék alternatív megoldást.
Igaz elfelejtettem odaírni, de ingyenes megoldást keresek, mivel egyszeri alkalomról van szó, ez meg120$.Bár mára már végigkattintgattam, de kíváncsi lennék Sk8erPeter által említett megoldást hogyan érem el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen /12Hó garancia / Akku: 100%
- MacBook Pro 16 2021, M1 Max , 64 GB RAM, 24 core GPU, 512GB SSD, Silver 27% Áfás (0382AR)
- LG 27G640A-B - 27" IPS / QHD 2K / 300Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- 27% - iiyama G-MASTER G2470HSU-B6 IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- szinteÚJ Dell 15 i7 1355U 16GB 512GB FHD 120Hz!!!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest