- Áramkiegyenlítőt fejlesztett a modern GeForce-okhoz az Aqua Computer
- Milyen egeret válasszak?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- HTPC (házimozi PC) topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
Hamachival kapcsolatos kérdésem lenne. Nem pont ide tartozik, de nem találtam jobbat, a saját topicja elég halott. Szóval az a problémám, hogy az egyik gépen valamiért nem megy a Hamachi. Be van kapcsolva, de még sincs csatlakozva, szürke az összes partner. És persze a másik gépen sem látom bejelentkezve ezt a gépet. Mitől lehet ez? Korábban a gép újraindítása segített, majd az sem. Újratelepítettem a Hamachit, utána jó volt. De most megint nem megy. Tudtok ebben segíteni? Egy Toshiba laptopról van szó amúgy, Win7 64 bit, Windows Security Essential, Win. tűzfal, Malwarebytes kémprogi írtó. Wifin csatlakozik netre. Nem tudom, esetleg kell-e még más info. Valami blokkolja, vagy mi a fene lehet?
Esetleg van olyan program, amivel ki lehet váltani a Hamachit, ami ugyanezt a célt szolgálja, hogy tudjunk játszani? Jó régi játékkal szoktunk játszani (Vietcong 2).
Új hozzászólás Aktív témák
- Áramkiegyenlítőt fejlesztett a modern GeForce-okhoz az Aqua Computer
- Milyen autót vegyek?
- Sorozatok
- Konteó topic
- Milyen egeret válasszak?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Microsoft Excel topic
- BestBuy ruhás topik
- Revolut
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 256GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest