-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
Tehát akkor továbbra is képtelen vagy értelmezni, amit írtam:
- Nem azt állítottam, hogy a hiba a HDD / DVD miatt van / nincs, hanem nagyobb átviteli sebességen (HDD) állt elő a hiba.
Nem normális, ha USB-re másolsz és belehal a gép/megszakad a kapcsolat az USB-s eszközzel.
Komolyan, köszi ennek most sok értelme volt, hogy leírtad. Ki mondta, hogy normális? De attól még a hiba adott és létezik. Én is találkoztam ilyen problémákkal, nem is egyszer.
Itt volt a fórumozó, aki szintén ilyen hibával küzd, csak nem veszi észre magát, különböző másoló programokkal szórakozik, mert azt hiszi, abban van hiba.
Itt vagy te, aki pedig feleslegesen fáraszt és értelmetlenségeket firkál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Elektromos autók - motorok
- Python programozás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi