- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- OLED TV topic
- Apple asztali gépek
- Már nem okoz teljesítményvesztést az új NVIDIA App
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, KÉRDEZÉS ELŐTT olvasd el!
HA KÉRDEZEL, EZEKRE AZ ADATOKRA SZÜKSÉGÜNK LESZ:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apone33
őstag
Üdv!
90%-ban játékra kellene egy proci, a 13700k vagy a 14600k lenne a jobb megoldás ( 330€ az I7, az I5 meg 311€)? Újonnan lenne vásárolva 2k-ra egy rtx 4070Ti super mellé. Giga aorus z790 lap-ban lenne. Köszi
Play Hard!!!
-
Apone33
őstag
-
Apone33
őstag
Üdv! Melyik procit érdemesebb vennem? 5600x-et váltana. Ryzen 9 5950X vagy a Ryzen 7 5800x3d? (90% játék)
Play Hard!!!
-
Apone33
őstag
válasz wowpegazus #77423 üzenetére
Köszi, de az engem nem érdekel, mivel nem nekem lesz.
Play Hard!!!
-
Apone33
őstag
Üdv!
Játékra, (full hd), melyik lenne jobb választás? I5 2500K vagy Fx 8350. Mind a kettő 16gb rammal, és egy gtx 980Ti-vel lenne használva. Haver az fx-et preferálná a több mag miatt.
Play Hard!!!
-
Apone33
őstag
Üdv!
Egy 5820k-t lenne értelme lecserélni egy újabb procira? Szinte csak játékra van használva a gép full hd-ban egy gtx 1080-al.
Play Hard!!!
-
Apone33
őstag
válasz FollowTheORI #76066 üzenetére
Köszi, akkor jól gondoltam én is. De a biztonság kedvéért mondom inkább megkérdezem a szakikat.
Play Hard!!!
-
Apone33
őstag
Üdv!
Főleg játékra egy 1080 mellé wqhd-ban I7 7700k vagy I7 6850k lenne a jobb választás?
Play Hard!!!
-
-
Apone33
őstag
Ok. 1440p-n is köhögne a proci? Vagy a másik opció ilyen procit vesz amit írtam és mellé tudna rakni egy 6670-es vagy milyen vga-t. Így jobb lenne?
[ Szerkesztve ]
Play Hard!!!
-
Apone33
őstag
válasz FollowTheORI #71949 üzenetére
Nem, monitoron lesz használva. Amd-ből konkrétan melyik típust?
Az A8-7600 jó lenne?[ Szerkesztve ]
Play Hard!!!
-
Apone33
őstag
Üdv!
A milyen gépet vegyek topikból ide küldtek át. A kérdés, hogy milyen procit vegyek ami megbirkózik a 4k-s videókkal? Netezős gépe kell. Kb 40 ezer ft-ból kellene lap meg a proci.
Play Hard!!!
-
Apone33
őstag
Üdv!
Szerintetek mennyire lenne előre lépés egy 6800k a jelenlegi 4770k helyett? A gép 99% játékra van használva.
Mostanában ezzel a procival szemezek. Meghallgatok természetesen más alternatívát is.Play Hard!!!
-
Apone33
őstag
válasz csucsbicep #39327 üzenetére
Ez igaz, bár nem hiszem hogy addig meg lenne ha ilyet vennék, magamat ismerve max 1 év, aztán vagy proci csere vagy teljes platform. 99%-ban játékra lenne használva.
Play Hard!!!
-
Apone33
őstag
válasz csucsbicep #39323 üzenetére
Ismét köszi, még egy kérdés, mivel már régebbi plattform mint a 25xx/26xx széria, ezért szeretném tudni hogy hosszabb távon is elég lehet, mondjuk 2 évig?
Play Hard!!!
-
Apone33
őstag
válasz csucsbicep #39321 üzenetére
Köszi, multi nem lenne, csak single. Melyik mai procival ér fel kb teljesítményben? 2500k
Play Hard!!!
-
Apone33
őstag
Hello!
Egy i7 950-en mennyire állja meg a helyét manapság játékok alatt full hd-ban, 680/7970 mellett?
Play Hard!!!
-
Apone33
őstag
Hello!
Elárulná nekem valaki, hogy az fx 8120/50 miért teljesítenek gyengén pl játékok alatt, egy i7 2600k-hoz viszonyítva.
[ Szerkesztve ]
Play Hard!!!
-
Apone33
őstag
válasz csucsbicep #39160 üzenetére
Tuning nem lesz, eddig még semmit sem húzott. Úgy néz lassan sikerül meggyőznöm róla.
Play Hard!!!
-
Apone33
őstag
-
Apone33
őstag
Hello!
Egy fx 8120 vagy 8150 jó választás lehet 7970cf mellé, full hd-ban? Nagyrészt játékokra használná haverom, néha egy kis konvertálásra.
Play Hard!!!
-
Apone33
őstag
válasz csucsbicep #38943 üzenetére
Ok, de ahogy néztem a 3820 nem k-s, akkor nem lehet húzni? Az igaz hogy drágább, de az nem érdekel. Remélem hogy 2 évig elég lesz a proci. A lapok sem olyan vészesek árban, 300 euróért néztem egyet.
[ Szerkesztve ]
Play Hard!!!
-
Apone33
őstag
válasz csucsbicep #38939 üzenetére
Lehet, de ez a kettő közül veszem meg az egyiket, újonnan kb egy árban vannak.
Play Hard!!!
-
Apone33
őstag
Hello!
Melyik procit érdemesebb megvenni, full hd-ra egy 7970-es vga mellé játszásra? Core i7-3820 vagy Core 7-3770k-t.
Play Hard!!!
-
Apone33
őstag
-
Apone33
őstag
Hello!
Szerintetek a jelenlegi procim (i3-540) elég alapon egy 6970-es alá full hd-ban? Úgy volt hogy i5-760-as lesz a proci, de az előbbit jó áron meg tudtam szerezni. Vagy esetleg húzzak egy kicsit a procin, már ha nem lenne elég hozzá.
Play Hard!!!
-
Apone33
őstag
válasz darál0w #24937 üzenetére
Értem, gondolom tuningban se olyan rossz az i5-ös, 100 ezrem van a cpu-ra ramok-ra meg a lap-ra. Ehhez ugye 1156-os lapot kell vegyek? 4 gb ram lesz egyenlőre hozzá 1333mhz-esek sztem ennél fölösleges nagyobbat venni mhz téren vagy?
Divi27: Köszi az infot.
[ Szerkesztve ]
Play Hard!!!
-
Apone33
őstag
Üdv!
Ebben a hónapban váltok platformot csak nem tudom még hogy milyen lesz a következő.
AMD PHENOM II X4 955 BLACK EDITION
Intel corei5-750.E két proci néztem ki csak nem tudom h melyiket vegyem meg. Játékra kell és jó lenne ha kb 2 évig nem kellene másikat vennem, ebben szeretnék tanácsokat kérni.
Play Hard!!!
-
Apone33
őstag
Hát akkor nem fogok core i7-re váltani, ezek szerint egy Q9550-en is elég lesz még egy darabig játékra. A vga az most egy jó kérdés, a gtx470-en és az 5870-en gondolkodom, de a csere az decembere lesz csak, mert előtte inkább akkor procit vennék, 1680-ban játszom, ahhoz még a jelenlegi vga-m is elég dx10-be, 11-be már nem annyira bár nem is izgat nagyon a dx11. Egy Q9550-en a jelenlegi proci hűtőm elég neki? (Asus Triton 70, húzva persze)
Boxi88: Maximum 200 ezer forintom lenne a cpu, lap, meg ram cserére. De akkor a vga cserével még várnom kéne egy kicsit. Így akkor veszek egy Q9550-et és egy komolyabb vga-t.
Play Hard!!!
-
Apone33
őstag
Üdv!
Tanácsokat szeretnék kérni proci ügyben. Jövő hónapban aktuális esetleges proci vagy komplett lap + proci+ram csere. Csak azt nem tudom hogy melyikkel járnék jobban. Elég lenne ha a mostani lapomba vennék egy négymagost? Qxxx szériát min q6600. A másik pedig core i7 920-as lenne, új deszkával meg ddr3-as ramokkal, a gépet 99%-ban játékra használom, konvertálások meg ilyenek ritkán vannak. Nem tudom hogy van-e értelme ezért úgymond teljes konfigot cserélni. De azért 2-3 éven belül nem szeretnék megint cpu-t meg ilyeneket venni, hanem csak vga-t. Várom az ötleteket javaslatokat.
Play Hard!!!
-
Apone33
őstag
Hello
Véleményeket szeretnék kérni egy Intel Xeon 3075-ös cpu-ról. 2*2.66ghz. L2:4mb fsp:1333 mhz.
Játékra lenne a cpu, egy Intel E6320-ast váltana fel. Csak az a baj a Xeon-al, hogy nem ismerem, mert még nem volt ilyen cpu-m. Ezért szeretnék segítséget kérni.
Play Hard!!!
-
Apone33
őstag
Hello
Szerintetek játékra, melyik cpu-t érdemesebb megtartani? Egyik egy AMD 6000+ L2: 1mb a másik egy E6320 2*2,8 ghz-en hajtva, L2: 4mb. A vga pedig egy 4870-es
A válaszokat előre is köszönömPlay Hard!!!
-
Apone33
őstag
-
Apone33
őstag
Üdv
Tanácsot szeretnék kérni tőletek. Pontosabban van két konfigom, és az egyiktől meg szeretnék válni, csak azt nem tudom hogy melyiktől, főként játszom a géppel. Az egyikbe egy AMD 6000+os cpu van(L2:1mb) a másikban egy E6320-as van amit 2,8 ghz-en hajtok. A vga hozzá egy 4870-es. Szerintetek melyiket lenne érdemesebb megtartanom játékra?
Előre is köszönöm Apone33
Play Hard!!!
-
Apone33
őstag
Hy
Eljött az idő hogy lecseréljem a 6000+-os amd-t. Valamilyen 4 magos amd szeretnék csak azt nem tudom hogy milyet vegyek, ebbe szeretnék segítséget kérni. Főleg játékra, mert sokat játszok Árba max 50k-t szánnák procira, előre is köszönöm.
Play Hard!!!
-
Apone33
őstag
Hy all
Annyit szeretnék kérdezni hogy szerintetek milyen procit vegyek játékra? a Q6600-on gondolkodom, vagy jobb lenne ha E8500-est vennék? 1-2 éven belül nem szeretnék procira költeni, vagy ha tudtok valami jobbat ajánlani esetleg? kb 60 ezret költenék procira.
köszönöm
Play Hard!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
KERÜLJÜK A "HIT-VITÁKAT"!
Ez egy szakmai fórum, ahol nincs helye elvakult fanatizmusnak.
Az ilyen hozzászólások törlésre kerülnek!
KÉRDEZÉS ELŐTT olvasd el az Összefoglalót!
- Teszt AMD Ryzen XT: extra teljesítmény?
- Teszt Mit tud a Zen 2 az olcsóbb szegmensben?
- Teszt Szép touché, AMD: bemutatkoznak a Zen 2-es processzorok
- Teszt AMD Ryzen – a második menet
- Teszt Coffee Lake processzorteszt: LGA1151 újratöltve
- Teszt Ryzen 3, i5, i3 és Pentium – körkép az alsóházban
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Hír CES 2022: jócskán bővült lefelé az új Core sorozat
- Hír A régebbi DRM-ekkel gondjai lehetnek az Alder Lake CPU-knak
- Hír Keveri a Rocket és Comet Lake-et az Intel 11. Core generációja
- Hír Leleplezte az új generációs asztali processzorcsaládját az Intel
- Hír Töltelékfejlesztéssel fedi le a 7 nm csúszását az Intel
- Hír Kiengedte a tóból a régóta dédelgetett tigrisét az Intel
- Hír Hardveres szintre viszi a malware-ek elleni védekezést az Intel
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Nők, nőügyek (18+)
- MIUI / HyperOS topik
- DIGI internet
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- LEGO klub
- Hálózati / IP kamera
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest