-
PROHARDVER!
Milyen pendrive-ot vegyek? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bb0t
senior tag
válasz bluobluo75 #3268 üzenetére
Első blikkre én ezt találtam. Link
Viszont fogalmam sincs, hogy mennyibe kerül, vagy, hogy egyáltalán lehet-e kapni és a sebessége is kérdéses.
Talán azoknak való leginkább a hatalom, akik nem vágynak rá. Azoknak, akiket (...) a sors állít az élre, akik szükségből öltik fel a palástot, s aztán maguk is meglepődnek rajta, mennyire jól illik a vállukra.
-
overland
aktív tag
válasz bluobluo75 #3282 üzenetére
jó a méret, de nem látom a kulcstartó helyét...
unatkozó okoskodó okostojások kíméljenek!!
-
bb0t
senior tag
válasz bluobluo75 #3282 üzenetére
Hosszas keresgélés utánezt találtam Az ára kb 8 ezer körül van, kicsi, 3.0-ás, van rajta kulcstartó hely viszont valószínűleg a sebessége nem lehet túl sok, ekkora helyre szerintem lehetetlen hatékony panelt beépíteni, szóval nem találtam róla adatot, de max 10 MB/s lehet a sebessége. Ezt ne vedd készpénznek de ennyi pénzért nem fogsz olyat kapni ami kicsit is meg gyors is. Kompromisszumot kell kötni. Megvenni meg szerintem csak külföldről lehet. Ha nem ragaszkodnál a 3.0-hoz akkor nagyobb lenne a választék.
[ Szerkesztve ]
Talán azoknak való leginkább a hatalom, akik nem vágynak rá. Azoknak, akiket (...) a sors állít az élre, akik szükségből öltik fel a palástot, s aztán maguk is meglepődnek rajta, mennyire jól illik a vállukra.
-
bb0t
senior tag
válasz bluobluo75 #3285 üzenetére
Ez esetben szerintem majdnem reménytelen a helyzeted.
-
Kasya
nagyúr
válasz bluobluo75 #3285 üzenetére
Pedig a PQI ceg nem simeretlen, eleg exkluziv termekei vannak. Ez a termek siman berendelheto. Engem egy adat zavar, hogy sehol se irnak speed adatot (az USB 3.0 HighSpeed-en kivul). Errol erdemes lenne megkerdezni a ceget/eladot.
Valamint a gyar lifetime warranty-t ir, kerdes hogy az elado(k) is. Erdemes lenne utanajarnod a termeknek, mindenkepp azt javaslom, ha tetszik. -
Findzs
addikt
válasz bluobluo75 #3289 üzenetére
de miért kell hogy usb 3 -as legyen?
ilyen kis méretben nemigen hozza a nagyobb usb 3 -as penek sebességét
ergo elég lenne egy usb2 -es is hiszen kb. egy sebességen lehetnek, esetleg az olvasás lehet olyan 50 környékén de az írást olyan 20 -ra saccolnám"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
Kasya
nagyúr
válasz bluobluo75 #3293 üzenetére
Valoban nem neztem a hireket az elmult egy hetben, mert csepp idom nem volt ra, de most majd ebed alatt bepotolom Esetleg az Orban kormany kitalalt valamit, hogy mindent megvamol az ar ketszeresere?
A szallitas ingyenes es nem tartozik "tudtommal" vamkotelezettseg ala. Ha meg megis, megkell kerni az eladot, hogy irjon ra fele annyit ertek megadasanal.Viszont itt reszemrol be is fejeztem, valoszinuleg nem ezt a termeket keresed, csak en proballak gyozkodni (buta modon), hogy ha ez tetszik, akkor gond nelkul be is tudod szerezni.
Ajanlom megtekintesre a magyar kereskedelmi boltok weboldalat:
argep.hu
depo.hu
arukereso.huViszont Findzs kollega utolso kommentjet vedd figyelembe, mert valo-igazat irt.
-
bb0t
senior tag
válasz bluobluo75 #3293 üzenetére
A többieknek igaza van, korábban ugye már írtam is ezeket -egyszerűen ellentmondásos, hogy ennyire tornázol a méreten is meg a sebességen is. Szerintem el kellene döntened, hogy mi a fontosabb a gyors másolás vagy pedig a külcsín. Egyébként meg hiába van ráírva, hogy 3.0, maximum az olvasási sebessége fogja megközelíteni azt a szintet. Szerintem válassz egy normális sebességűt ami 3-4 centivel nagyobb és azt legalább nem fogod az első héten elveszíteni.
Ami meg az internetes/külföldi vásárlást illeti: külföldről ha rendelsz olcsóbban megúszod mint az itthonit, hiszen sokszor ebayen sem kell fizetni a szállításért és péládul ott van a dx.com, egy kínai oldal még egy 200 ft-os vackot is ingyen tudsz tőlük rendelni. Az aláírásodon is elgondolkoztam. Attól, hogy netről rendelnél miért ne lenne új? Sokunk mindent onnan rendel, vadi újan, bontatlanul garanciával...
-
bb0t
senior tag
válasz bluobluo75 #3300 üzenetére
Nem nincs ilyen Mo-n. EZ van a legközelebb az álmaidhoz. Esetleg a micro miatt írj rájuk, hogy tudnának-e hozni. (Azt én már nem teszem meg helyetted.) De készülj fel, hogy ha igen akkor sem 8k-ért.
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz bluobluo75 #4009 üzenetére
Külföldi rendelést bevállalsz e?
bár 32gb 10e Ft környékén Magyarországon nem találsz
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz bluobluo75 #4011 üzenetére
Akkor csak a 16GB-os jöhet szóba, de 10e-ből épen hogy csak kijön a 16GB-os [link]
Megéri?( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz bluobluo75 #4064 üzenetére
SANDISK Extreme írásban olvasásban is gyorsabb, minden tekintettben kis seb nagyobb fájlokban is
Ha van rá keret akkor nyugodtan válaszd azt
ADATA N005 Pro 32GB sebesség
SANDISK Extreme USB 3.0 32GB sebességEl kell döntened hogy megér e annyival többet a dupla írási sebesség
Mondjuk van még alternatíva Szlovákiai vásárlás , vagy még messzebbről Kínából( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz bluobluo75 #4066 üzenetére
Igen , csak az ára húzósabb
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz bluobluo75 #4074 üzenetére
TK-ban vagy feladatkezelőben jobb klikk és tulajdonságok
-
bul07
nagyúr
válasz bluobluo75 #4076 üzenetére
Figyelj hogy jó meghajtót formáz
Minden formátumra le tudod formázni , de mindnek megvan a maga hátránya
Egyik formátumra leformázod majd ha nem felel meg akkor leformázod másik formátumra( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz bluobluo75 #4090 üzenetére
Elméletileg minden pendrive-ot úgy kell kiveni bármiből hogy le kel csatlakoztatni
Számítógépnél win7-nél óra melleti kis buborék ablak fel és ott van a usb eszközöknek a ikonja ara katt majd azt hiszem jobb klikk és biztonságos eltávolítás
Mondjuk tv-nél nem tudom hogy van e ilyen lehetőség azt kikapcsolva kellene ki be dugni
Médialejátszóknák egyes daraboknál van eltávolítás opció, egyeseknél nincsTV-nél pl HDMI kábelt is csak kikapcsolt állapotban érdemes be ki dugdosni, mert simán hazza lehet vágni azt a HDMI csatlakozót, és ha csak egy van lehet szervizeltettni
-
harry
veterán
válasz bluobluo75 #4090 üzenetére
Ha nem csatlakoztatod le, sérülhet a fájlrendszer, vagyis hazavághatod az adataidat. Gyakorlatban viszont, ha nincs használat (már befejeződött minden írás művelet), akkor jó eséllyel nem lesz gond. Ha minden igaz.
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
bul07
nagyúr
válasz bluobluo75 #4099 üzenetére
E szerint , a 16GB -ok így produkálnak
S102 Pro 100/25 MB/sec , itt a ph-s eredmények
N005 Pro 150/25MB/s , itt a ph-s eredmények
S107 100/23 MB/sec , e szerint a teszt szerint, ez por és cseppálló, meg ütés is[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz bluobluo75 #4120 üzenetére
Telefonról nem tudok normálisan keresni
De amúgy ez nem ADATA N005 Pro lenne( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz bluobluo75 #4122 üzenetére
Lehet hogy ez a kódveve, rendesen rá kell keesni akkár a gyártó oldalán
-
bul07
nagyúr
válasz bluobluo75 #4145 üzenetére
Sterintem erre nemigen kapsz választ , egyre kevesseben olvasnak PC maganzinokat, miért fizessen olyanért az ember amit netten se perc alatt megtaláll
-
Kasya
nagyúr
válasz bluobluo75 #4241 üzenetére
Tokeletesek
-
rankesz
veterán
válasz bluobluo75 #4241 üzenetére
Belinkelnéd az aukciót?
-
Findzs
addikt
válasz bluobluo75 #4244 üzenetére
a linked rossz, de jó az aláírásod pont témához illik
"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
Mrdevil
addikt
válasz bluobluo75 #4246 üzenetére
Pont most szeretném én is pont ezt innen megrendelni, megjött rendben semmi gond nem volt? Kb mennyi idő alatt jött meg?
-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.
-
Mrdevil
addikt
válasz bluobluo75 #4249 üzenetére
Megrendeltem.
-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.
-
bul07
nagyúr
válasz bluobluo75 #4264 üzenetére
Ez a Sandisk saját programja , titkosításra meg egyéb dolgokra lehet használni , talán még tárhejet is ad(felhő)
Mensd le a gépedre és utána töröld ha nem használod( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Sterilzona
senior tag
válasz bluobluo75 #4331 üzenetére
Az szép. Csináltál ellenőrző mérést ? Amúgy, hol vetted mennyiért ?
Kiváncsi lennék, hogy egy usb 3.0 bővitőkártyával milyen értékek lennének, lévén, hogy nekem pci bővitőkártya van csak. -
bul07
nagyúr
válasz bluobluo75 #4333 üzenetére
ATTO Disk Bencmark is lehet tesztelni , bár ez nálam nem mindent szeretett
ebay-es linked nem ebay-es hanem egy mérés , bár lehet direkt raktad azt be( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
knajf
senior tag
válasz bluobluo75 #4335 üzenetére
egy kérdésem lenne. lehet úgy formázni ezt a pent, hogy lehessen wint telepíteni róla? nekem van valahol egy 8gigás cruzerem, kb 4 éve vettem 5500forintért havertól (akkortájt 10körül mentek) és ennyi bajom lenne egy jövőbeni sandisk vásárláskor, hogy egy wintelepítőt nem tudok csinálni belőle...:S
a régi rendszerből a megbízhatóságom: http://users.atw.hu/phmegbizhatosag/phtabla.php?nev=knajf
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ajánlott adathordozók az összefoglaló alján.
Társtopikok:
• Pendrive probléma
• Pendrive irás-olvasás sebesség
• SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest