- A Razer új irányba nyitott a mechanikus billentyűzetek piacán
- Streaming vs kábeltévé: feldarabolják a Warner Bros Discoveryt
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- Bemutatkoztak a be quiet! Pure Power 13 M szériás tápjai
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Fujifilm X
- Öt hibát korrigál a GeForce driver gyorsjavítása
- AI-ra, játékra, mindenre kiváló lehet a Gigabyte új PC-je
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Honor Pad 9 - médiaszakos
- MSI notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Milyen pendrive-ot vegyek? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mrdevil
addikt
válasz
bluobluo75 #4249 üzenetére
Megrendeltem.
-
Mrdevil
addikt
válasz
bluobluo75 #4246 üzenetére
Pont most szeretném én is pont ezt innen megrendelni, megjött rendben semmi gond nem volt? Kb mennyi idő alatt jött meg?
-
Mrdevil
addikt
válasz
Sterilzona #3606 üzenetére
Na, azért mondom, akkor nem olyan rossz ötlet egy ilyen beszerzése. ( ennyi pénzt megér ) Csak előbb jönne meg a penem.....
-
Mrdevil
addikt
MedianetPlaza Info, akit érint!
Ezt a mailt küldték, talán akkor lesz belőle valami,remélem:
"Az Ön által megrendelt termék várhatóan 2013 04.17-én érkezik be raktárunkba.
Nagykerváltás történt most Cégünknél, ezért a megszokottnál többet kell várni a termékre, amiért elnézést kérünk. Amennyiben a hosszúra nyúlt várakozási idő nem felel meg Önnek a rendelését mind E-mailben mind telefonon töröltetheti.Amikor átadjuk a futárnak a csomagot, e-mailben és telefonon értesítjük Önt.
Köszönjük megrendelését."Ebbe csak az a vicces, hogy törölném a rendelést, már ki van nekik fizetve előre utalással. Akkor vissza adnák a pénzt, vagy mi?
-
Mrdevil
addikt
Medianetplaza
Én pont tegnap előtt rendeltem tőlük egy 32-es Cruzert, előreutalásos 500ft-os szállításos variációban. Elvileg a pénzt már megkapták, de még nem jött a cucc, mondjuk még korai is, remélem nem szívom be velük. Még nem kezdtem el telefonálgatni, picit várok.
-
Mrdevil
addikt
Csak arra gondoltam, nehogy én nem veszem észre, és többféle létezik ebből a penből.
[link]
Ergo megveszem a 9700ft-ost, és valami lassabb fajtát kapok mint amilyen adatokat látok a Sandisk oldalán.
De akkor ezek szerint egyféle van ebből az USB 3.0 Extreme penből. Az aqua oldalán össze-vissza írogatják az USB sebességet, ahogy látom. Egyikhez oda van írva, hogy visszahúzható USB, a másikhoz nem, pedig szerintem elvileg mind a kettő visszahúzható. ( már amit látok a Sandisk oldalán )
Meg elvileg nincs is a Cruzer Extreme-ből 2.0-ás kivitel. Írják több helyen, hogy Extreme pro, van ahol csak sima Extreme. Ezért kérdeztem, nehogy valami csapdába fussak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ajánlott adathordozók az összefoglaló alján.
Társtopikok:
• Pendrive probléma
• Pendrive irás-olvasás sebesség
• SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Synology NAS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PlayStation 5
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Elektromos cigaretta 🔞
- Google Pixel topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagarival
- Seagate BarraCuda 3.5 8TB 5400rpm 256MB SATA3 (ST8000DM004) új, original, recertified 3 év gar
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest