Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Körvonalazódik az új grafikus API-k iránya
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Gaming notebook topik
- Teljesítményvesztést okoz az új NVIDIA App
- Androidos tablet topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
__Zs__
tag
Szia!
"Túlpörgés" -- lehet bizony!
Igen színes kell, pont amiatt indult be a nézelődés! még ha nem is fogjuk túlzásba vinni a színes oldalak nyomtatását.
Másolás: igen kell. Egyrészt asszonyka nyelv-tanár és bizony néha az itthoni másnapra készülésnél igen jól tud jönni. Scannel-és meg azért mert egy ősrégi és lassú scannerünk van, amit ha már beruházunk egy új nyomtatóba, szívesen cserélnénk.Üdv': __Zs__
-
__Zs__
tag
Üdv'!
"csak ha beszárad akkor veszel új patront és kapsz új fejet
(ami ugyanannyiba kerül mint egy új nyomtató, úgyhogy lényegében teljesen mindegy)"Ezt úgy kell érteni, hogy egy fejjel-egyben-lévő-patron olyan árban van, mint maga a nyomtató? Ne már, azért az durva lenne, nem? Vagy ez a színmagyar valóság?
__Zs__
-
__Zs__
tag
Szia!
Köszönöm a véleményt, bár egy kicsit megkavarodtam.
Akkor az a jobb, ha színes nyomtatáshoz szükséges 3 szyn egy paronban van?
Én arra gondoltam, hogy azért jobb a 3 db-os, egyesével cserélhető, mert ott nem áll fenn az a jelenség, hogy ha elfogy az egyik szín, a másik kettőből meg még van jócskán (mert véletlenül sem egyformán fogynak ha jól gondolom), akkor jönnek a nem színhelyes nyomatok.Ne érts félre, nem SX130-at akarok minden áron venni, csak próbálom összerakni, hogy valójában mi is lenne az igazán megfelelő számunkra; ezért kérdezek és "értetlenkedek".
__Zs__
-
__Zs__
tag
Szia!
Nagyon szépen köszönöm a választ!
Most lesz elérhető Tesco-ban Epson SX130 otthoni 3-funkciós. Az Epson honlapján megnéztem, hogy mit tud: valóban otthoni alapkészülék.
Az lenne a kérdésem, hogy
- ez is nem kenődő tintás (a nagyon alap kivitel ellenére)?
- ennek mennyi oldalt bírnak a patronjai?
- erre is igaz, hogy gyári tinta nem szárad be, ugye?
- megbízhatóságát/tartósságát tekintve nagyon elmarad a korábban ajánlott BX305F-től, amit kis irodáknak, tehát tényleg gyakoribb használatra szánnak?
- tud fénymásolni a számítógép bekapcsolása nélkül?Üdv': __Zs__
-
__Zs__
tag
Szervusztok!
Az Epson bx635fwd nyomtató estén a patronokkal mennyi oldalt lehet nyomtatni, átlagos fedettséget figyelembe véve.
Előre is köszönöm: __Zs__
-
__Zs__
tag
Szia!
Nagyon szépen köszönöm az érdemi visszajelzést. Meg fogom nézni az ajánlott bx, sx nyomtatókat.
Most kaptam a hírlevelet, hogy az Aldiban a héten lesz elérhető:: [Aldi-HP Office Jet 4500]
Ezen érdemes lehet elgondolkodni, vagy szutyok kategória (beszáradó fejjel, kenődő tintával)?
Üdv': __Zs__
-
__Zs__
tag
Szervusztok!
Multifunkciós (nyomtat, másol, szkennel; fax egyáltalán nem létszükséglet) színes nyomtatón törjük a fejünket. Teljes mértékben otthoni, családi tehát nem irodai használatra lenne, és fényképek nyomtatása nem cél.
Mivel a munkahelyemen lézer készülékek vannak (igaz fekete-fehérek), azokat ismerve, ezen technológia felé hajlanék, de ez színesben igen drága: 50E Ft. környékéről indulnak (ha jól kerestem a neten).
Esetleg tudtok ajánlani ennél jelentősen olcsóbbat?Hadd kérdezzem meg: a tintasugarasokon érdemes, szabad egyáltalán gondolkodni? Jóval barátibb áron kaphatóak ugye.
Ami miatt óckodom tőlük:
- beszáradó patronk/fejek (főleg a színes, ami azért jóval ritkábban lenne használva, mint a fekete).
- a nyomat vízoldékony, azaz szemben a lézer-nyomatokkal, akár enyhén nedves ujjak is maszatol(hat)ják.
Vagy ezektől a mai nyomtatók esetében már nem kell tartani?
Eddig nem volt otthon nyomtatónk és igazság szerint tintasugarassal szinte 0 személyes tapasztalatom van.Segítségeteket, válaszaitokat előre is köszönöm!
Üdv': _Zsolesz_
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Politika
- iPhone-t használók OFF topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Tőzsde és gazdaság
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OTP Bank topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS