Hirdetés
- Hisense LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Teljesítményvesztést okoz az új NVIDIA App
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Logitech Z906
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
k2laci
tag
Igen, nézegettem én is a gyáriakat, találtam is egyet, a Brother DCP-T300 de a neten sehol nem találtam róla véleményt a magyar oldalakon. Most vagy nem egy népszerű nyomtató, vagy senki sem akar róla írni.
Még életemben nem volt Brother nyomtatóm, csak a szokásos (HP, Epson, Canon) de nem zárkózom el semmi újtól . -
k2laci
tag
A segítségeteket kérném !
Pár éve már csak lézernyomtatót használok, előtte volt itthon egy CISS rendszerrel felszerelt Epson R285-ös, nagyon szerettem, csak hát tönkrement.
Most újra felmerült az igény a színes nyomtatásra (családi fotók nyomtatása stb.), persze jó lenne akár használt nyomtató is (anyagilag eléggé limitált a keret ) csak nem tudom milyet érdemes venni. Nem lenne nagy mennyiségű nyomtatást, de azért nem is hagynánk beszáradni .
A lényeg, hogy CISS rendszerű legyen vagy utólag lehessen CISS-essé alakítani.
Képes legyen fotópapírra szépen nyomtatni (az Epson Stylus Photo R285 nekem maximálisan megfelelt anno) és persze ne legyen túl drága. -
k2laci
tag
Hőn szeretett Epson R285-asom több éves hű szolgálat után elhalálozott (némi füstszagot éreztem belőle jönni azóta nem müködik.). Ezt autoreset-es patronokkal használnam tényleg fillérekből kijött egy szines kép, fénykép.
Nincs valami ötletetek, hogy milyen nyomtatót vegyek, (akár használtban is) ami legalább ilyen szép képet tud nyomtatni (a CD nyomtatás már nem feltétlenül szükséges). Olyan heti 30-40 szines kép nyomtatásához kellene. Kerestem ilyet (R285) is, de nem találtam használtban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen autót vegyek?
- Linux kezdőknek
- DIGI kábel TV
- Hisense LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gitáros topic
- Interactive Brokers társalgó
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest