- E-book olvasók
- TCL LCD és LED TV-k
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
qqzs
őstag
Ha utangyartott patronokat hasznalok garancia vesztessel jar? Canon TS8151-be majdnem annyi egy XL pack mint maga a nyomtato. Errol a parton markarol van tapasztalat?
-
qqzs
őstag
Canon ts-ben keresem azt a modellt ami automatikusan nyilik fel elol es dugja ki a papirtalcat amin a 8xxx nel lattam egyedul. A 6xxx is nyitja allitolag de nem talaltam videot amin ez latszana ip7250 lenne cserelve es abba nagyon megszoktuk ezt es a nyomtato tavol van az asztaltol
-
qqzs
őstag
Sziasztok ip7250 megadta magat. Nyomtatas kozben leallt. Szerviz szerint alaplap hibas es nem eri meg javitani. Nemreg vettem egy patron megapackot. Nem talaltam masik meg kaphato nyomtatot amibe jo lenne. Viszont a ts6150- foto alajan majdnem egyezik a patron. Csak illuhzio vagy elkepzelheto?
Ha megis ujat vennenk ts 5150 vagy 6150 en gindolkodom. Eddig csak szinenkent cserelheto nyomtatom volt. De csak mert ugy gondoltam milyen mar kidobni a megmaradt tobbi szint a patronnal. Ezek alapjan javasoljatok a 6150est vagy nincs ertelme emiatt a dragabbat venni. Csak szines dokumentumok amit nyomtatunk evente par fenykep meg szamlak ilyesmi. Azert a ts-t neztem mert bt wifi minden van benne parom sokat nyomtat mobilrol es a ip7250el alandoan szivtunk a wifi miatt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Renault, Dacia topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- E-book olvasók
- TCL LCD és LED TV-k
- Synology NAS
- Yettel topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Hálózati / IP kamera
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung 840 SSD 120GB újszerű, 100/100
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest