Hirdetés
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED monitor topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Milyen videókártyát?
- Notebook hibák
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schundler
újonc
válasz
BB9000 #13810 üzenetére
Ez egy jó felvetés, köszi! Igazából kábellel, automata kétoldalas nélkül is megleszünk, és 10-12k van az általam említett L3150 és az L3110 ára között.
A4-A5 színes nyomtatást, esetleg fotónyomtatást szoktál vele intézni? Ha igen, a minőségével elégedett vagy?
Illetve ha valakinek van még ajánlata az OPCIÓ1-OPCIÓ2-re, azt továbbra is várom szeretettel. -
scott_free
senior tag
válasz
BB9000 #13800 üzenetére
Természetesen mindegyik gyártó ugyanúgy számolja a lapértékeket, és akkor már nem mindegy, hogy a kezdő toner 500 oldalra vagy épp 2.800 oldalra elég...
Kifutó modellről van szó, ezért olcsó ennyire szerintem. (a kezdő ára anno 150.000 fölött volt!)És lehet, hogy a tartályos, tintasugaras nyomtatókba nagyon olcsó a gyári festék, de mit érek vele, ha a fej beszárad és dobhatom ki az egészet? (az L300-asunkban félig vannak a tartályok és mégsem tudunk nyomtatni vele, mehet a kukába, mert nem nyomtattunk vele minden héten és beszáradt, csíkoz, akárhány fejtisztítást csinálok vele.)
-
ocscsaba
tag
válasz
BB9000 #13777 üzenetére
Én már nem promotálom az Epson nyomtatókat, nem dolgozom az Epsonnak, és Canonnak, sem más cégnek sem,. főleg az Office Depot-nak sem. Másik topikban csak azt próbáltam elmondani, hogy lényeges jobb ha az ember saját magának megfelelő nyomtatót választ.
Én megtaláltam ezt a nyomtatót, mivel kétoldalas feladataim vannak, ezért nagyon szeretem, hogy negyed óra alatt kinyomtat 80 oldalt kétoldalasban, s azt pedig spirálozva megoldom. -
atala
Topikgazda
válasz
BB9000 #12671 üzenetére
Ezen nincsen chip. Oldalt a fogaskerekek állásából látja a nyomtató, hogy új-e a toner. Az alábbi videó alapján szedd szét, és nézd meg, jól van-e össze rakva a fogaskerék.
Bár, nem hinném, hogy ez lesz a baj, mert az utángyártók biztos jól rakták össze.
TN-1030-as tonert vettél bele?
VIDEÓ
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest