Hirdetés
- Prezentálta az Ultra jelző nélküli új mobil Core generációt az Intel
- Közösen vinné a játékokba a gépi tanulást a Sony és az AMD
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
- Az Intel felvázolta mi kell az Arrow Lake-S optimális működéséhez
- Elülső tápos GameMax miditorony született a szellősség jegyében
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MichaelSD
őstag
-
almos94
aktív tag
Sziasztok!
Új nyomtatót szeretnék venni. Multifunkciós (nyomtató+szkenner) legyen és lézeres, több kikötés nincs. Persze ne a legdrágább, de nem is muszáj, hogy épp a legolcsóbb legyen, megfizethető, emberi árban. Ja és csak feketében nyomtatok, főleg szöveget.
Segitséget előre is köszönöm!Miért érdemes tanulni??? A tanulás meghozza gyümölcsét, a gyümölcsből meg ugyebár pálinkát lehet főzni...
-
Varshi
aktív tag
Ha nem kell sokat a szkenner (és van hová tenni két gépet), akkor vegyél egy olyat, ami csak nyomtat, de azt k. olcsón (Pl. Epson L120),
és tartsál meg egy régi nyomtatót, ami szkennelni tud, vagy ha nincs, vegyél egyet használtan pár ezerért (de komolyan, tele a net kukaérett multifunkciós géppel, ami nyomtatni már nem tud, de szkennelni még igen - még nekem is van kettő a polcon ).Ezzel belül maradsz a 40-en, és nagyon olcsón nyomtatsz. Ja, és színest is tud, és évekig nem fog kifogyni (nekem túl van a 355-ösöm a 30e oldalon, feketét már sokszor töltöttem be, de a gyári kezdő színek még 15-20% felett vannak).
-
törölt tag
Sziasztok!
Elnézést, de nagyon amatőr kérdéseim lesznek.
Multifunkciós eszközre(nyomtatás, esetleg fénymásolás, szkennelés) lenne szükségem, alapvetően pályázati anyagok készítéséhez. Érdemes olyan eszközt venni, ami ezeket külön-külön tudja vagy az egybeépített verzió is tökéletes? Ti milyen típust ajánlanátok? Fotók nem lennének nyomtatva, és elsődleges igény a megbízhatóság. Árban nem szeretnék elszállni, de tudom, hogy a minőséget meg kell fizetni, nem ezen lenne a spórolás.Köszönöm előre is!
-
süti5
őstag
Sziasztok,
légyszi javasoljatok otthonra új nyomtatót, az alábbi feltételekkel:
- fekete -fehér
- szkennelni is tudjon
- wifi-ről nyomtatás jó lenne, de nem alap
- gyári, olcsó patronnal lehessen üzemeltetni
- havi kb. 200-300 lapKöszi.
-
papeti01
senior tag
sziasztok, olyan nyomtatot keresek ami lehet szines is, de nem fontos. fontos viszont hogy nyomtasson szines patron nelkul is, illetve tudjon fenymasolni, es scannelni. otthoni felhasznalasra.
elore is koszi,
p.#proudfather
-
w.miki
veterán
Végül én is egy régebbi, irodai célra tervezett, office multis nyomtatót vettem:
Canon MX870
500Ft hozzá egy ugy. patron, és állítólag kiszedhető a fej, és meleg vízben tisztítható, ha mégis beszáradna...
Majd kiderül. Eddig jól működik, bár a mérete elég nagy, picit megbántam, hogy nem a valamivel kisebb Brother j4510-et választottam.Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
KTU
addikt
Csak hogy nbk fórumtárs kevest nyomtat,
és úgy fog járni mint a régi epsonjával,
mert ez is fej nélküli patron, dobozban tinta + chip.
Beszárad a fej, és a tintát fejtisztításra fogja használni.Igaz hogy ezek a Canon nyomtatók szerintem jobbak tintabeszáradás terén is, mint az olcsóbb epsonok.
Persze utános patronnal értem mind2 nyomtatóesetében.
Nem érzékeny arra hogy milyen fajta patron.
Epson képes megzakkanni tőle.De mindezek ellenére,
lehet jobban jár egy 650-es patronokkal működő HP nyomtatatóval.
Ami drágább de fejes patronos.
És kevesebb az induló költség, viszont drágábban nyomtat.Majd eldönti.
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
Soma01
veterán
Én ezt vettem: Canon PIXMA MG5650
Kb. ilyen keretből, csak kicsit nagyobb terhelése lesz. Fekete XL patron 800 Ft körül már kapható hozzá, így kb. 2 Ft + a papír egy oldal költsége.
Ebben van WiFi is.
Ja, a gyári 500 lapos fekete (PGI-550PGBK XL) 4 - 5.500 közt van.[ Szerkesztve ]
-
beach head
senior tag
Hello, én egy Hp-t mondanék pl: HP Deskjet Ink Advantage 2545
Én is hasonló felhasználásra vettem egy 2515öst. Előtte nekem is epson volt, de megadta magát, egyrészt beszáradt a fej, másrészt már semmilyen utángyártott patront nem akart elfogadni a végén, és a chip resetter sem hatotta meg.. Ezek után döntöttem úgy, hogy veszek olyat aminél a patronba van építve a fej, igaz hogy nincs hozzá utángyártott csak max utántöltött patron, de ilyen minimális nyomtatásnál ez már annyira nem szempont,(sőt havi 10 oldalért az okosok szerint nem is éri meg megvenni, persze van benne igazság, de ha nincs a környékeden nyomtatási lehetőség amit bármikor elérhetsz akkor jól jön) és nem kell kidobni a nyomtatót ha esetleg beszáradna. És talán ezekhez a legolcsóbb a gyári patron is 3000 ft szines és kb 3700-4000 ft a fekete fehér (kb 360 oldalra elegendő tinta van benne a dobozon lévő sacc szerint).
[ Szerkesztve ]
-
geza844
aktív tag
Bocsi, elírtam, erről van szó: EPSON WF-5620DWF
-
KTU
addikt
válasz geza844 #8775 üzenetére
Brother lézert csak akkor vegyél, amennyiben hajlandó vagy eredeti dobot venni később.
Amúgy meg milyen epson,
mert ilyen nincs:"EPSON WORKFORCE PRO - WF56920DWF"
[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
geza844
aktív tag
Ááhhh...
Jólvan, gondolkozom... de a 45k nem jó, legalább 75k-s gép kell... pályázat... ennyi lett tervezve, el kell költeni... de akkor szerinted a Brother MFC-L2720DW jó lehet utángyártott tonerrel + dobbal? Vagy az EPSON-hoz vegyek tölthető partonokat, és töltsem pigmentes festékkel?
De ezt most nem értem, azt írtad, hogy veszel tintát, és töltöd a gépet, most meg azt, hogy van egy mono lézered. Ezek szerint több nyomtatód van?
-
nbk
aktív tag
Sziasztok,
Otthoni használatra keresek nyomtatót, az alábbi paraméterekkel:
- minimális nyomtatás (havi pár 10 oldal)
- jellemzően feketében, ritkán színesben
- fotót nem nyomtatok, maximum színes ábrák
- szkenner + wifi-n nyomtatás kell
- max. 30e körüli áronTudom, hogy rengeteg ilyen készülék van ebben a kategóriában, inkább azt kérdezném, hogy milyen típust vagy gyártót kell kerülni, milyet NE vegyek
Van egy ilyen Epsonom, ami tökéletes lenne, ha nem szart volna be a nyomtatás része. Utángyártott patronoknál random hibát ír (nincs benne a patron), több fajta patronnal próbáltam. Pucoltam a fejeket, érintkezőket, de nem jött össze. Illetve amikor még nyomtatott, folyamatosan csíkozott, több patronnal, több tisztítás után. Egy évig szívtam vele, elegem lett belőle.
Kipróbálhatnám gyári patronnal is, de ha azzal sem jön be, akkor fél nyomtató árát buktam... (így is buktam már egy kb. 10 ezres, 6 patronos utángyártott csomag árát)köszi!
[ Szerkesztve ]
''Egy aprócska kalapocska, benne csacska macska mocska...''
-
atala
Topikgazda
válasz geza844 #8772 üzenetére
Ha csak feketét nyomtatsz, akkor hamar ki fog ürülni a fekete tartály. Abba mindenképpen kell tenned valamit, és nem ajánlatos keverni az eredetit az utángyártottal. Arról meg nem is beszélve, hogy mondjuk bent hagyod a 3 színt,és a feketébe beteszel egy utángyártottat amiben dye tinta van. Bele sem merek gondolni, hogy mit művel a pigmentes tinta keveredése a dye tintával.
Láttál te már pigmentes tintát? Ég és föld a dye és a pigment tinta.
Tehát én egyszerre cserélném le mind a négy patront. Így is lesz egy kis idő, míg a hosszú csövön keresztül ki fog ürülni az eredeti tinta. Ugyanis ennél a nyomtatónál nem a fejnél van a patron, hanem oldalt, de gondolom ezt már te is nézted.De miért nem jó neked az a lézer ami nekem van. (Brother DCP-7065)
Mindent tud amit neked kell. Ha saját magad töltöd, akkor még a 12 ezer oldalankénti dob egységgel együtt is csak 1,2 Ft-ra jön ki egy lap nyomtatása, és akkor nem kell bajlódnod a patronokkal, meg az esetleges beszáradással. Ráadásuk 45e Ft.[ Szerkesztve ]
-
geza844
aktív tag
A színhelyesség különösképpen nem izgat, lévén nem is tervezek színest nyomtatni. Mivel azonban a te megoldásod is nagyon jó árban van, könnyen lehet, hogy ezt az utat fogom járni. Addig viszont jó idő eltelik majd, míg az induló színes tintát kalibrálásokkal, és tisztogatásokkal kipacsálja, úgyhogy lesz időm ezen agyalni. Köszi az infót és a linket!
-
atala
Topikgazda
válasz geza844 #8769 üzenetére
Óvatosan azzal az utángyártott patronokkal! Ez a nyomtató durabrite pigmentes tintát használ. Az utángyártottakban sima dye tinta van, ami sokkal hígabb mint a pigmentes, de ha még nem is lesz folyás, meg ilyesmi, akkor sem lesz sohasem színhelyes a nyomtatás.
Ebbe a nyomtatóba esetleg tölthető patronokat tudsz venni, amibe utána pigmentes tintát töltesz. Én is így használom. 10000 Ft-ért veszem a 200ml tintát hozzá ami garantáltan jó minőségű.
[link] -
geza844
aktív tag
Na meg is vagyok. EPSON WORKFORCE PRO - WF56920DWF -hez eBay-ről 7000 Ft a 4db utángyártott patron, vagyis a teljes szett: http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=111591155593&alt=web
-
geza844
aktív tag
Csak mindig itt kötök ki: Brother MFC-L2720DW
Pont azt tudja, ami nekem kell:
- szkennel, nyomtat, fénymásol
- Wifi-s
- tud szkennelni Dropbox-ra közvetlenül
- fekete - fehér
- kb. 80k az ára
- 5k - 6k hozzá az utángyártott 2600 lapos tonerValakinek van vele tapasztalata? Mert papíron jónak tűnik. Brother-ről általános vélemény?
[ Szerkesztve ]
-
beach head
senior tag
Sziasztok! Milyen nyomtatót ajánlanátok?
multifunkciós legyen
heti 40-50 oldal fekete-fehér doksi kb
automatikus 2oldalas nyomtatásInkább tintasugaras (ha igen patronos vagy külső tartályos) vagy inkább lézer érné meg tinta/toner költséget és a hosszabb távú működést is figyelemebe véve?
[ Szerkesztve ]
-
epzon
őstag
-
Mezcal
addikt
Melyik a legjobb ár/értékű nyomtató most, amihez olcsó a patron, utángyártott és új?
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
Mate
nagyúr
Sziasztok!
Nyomtató vásárlásán gondolkodok.
Kulcsszavak:
Otthoni használat, havi max. 100 oldal.
Lézeres
Színes
Wifi-s
A lehető legolcsóbb.Mit tudtok ajánlani?
-
geza844
aktív tag
Hát ilyen nincs... ami fekete fehér, tud FTP-re vagy felhőbe szkennelni és belefér 80k-ba, olyanból csak 2 db BROTHER-t találtam, de az Epson M200N-hez képest valami horribilis lapköltsége van. Mondjuk ahhoz képest majdnem minden nyomtató brutálisan drágán dolgozik...
-
geza844
aktív tag
Hát igen, de ez 150k. Epson vonalon csak a Epson WorkForce M200N maradt, de pl. a wifi hiányzik belőle, és nem tudom, hogy egyébként miket tud. Érdekes, hogy ez az egyetlen mono tintás gép. Hm... most látom csak a leírását, hogy a 140ml-es tartály csak 5000 Ft-ba kerül hozzá, és egyből 2 teli tartály az induló készlet... hát ez besz.rás milyen olcsó.... vajon felhőbe tud szkennelni összefűzött PDF-et? Az M205-ös verziót (ami vélhetően wifi-s) vajon miért nem forgalmazzák Magyarországon?
-
epzon
őstag
válasz geza844 #8758 üzenetére
Ez nem üzletpolitika... van egy színes nyomtató amit nem akarsz színes nyomtatásra használni...
van belőle monokróm verzió is: EPSON WP-M4595DNF -ebbe csak fekete festéket lehet tenni
-
geza844
aktív tag
Hm... így már nem olyan szimpi a dolog... figyelnem kell rá, hogy nehogy véletlen elpacsáljam a színes tintát egy rossz beállítás miatt, és pár évente mindenképp vennem kell egy teljes színes patron szettet (ami 30k), akármit is csinálok... értem én az üzletpolitikát, csak úgy érzem, hogy ez esetben nem az én érdekeimet szolgálja. Kicsit szétnéznék mono laser területen, tudtok valamit ajánlani e téren is? Esetleg ezekről vélemény? Kyocera FS-1325MFP, Brother MFC-L2720DW, OKI MB471DNW
-
-
geza844
aktív tag
És akkor mikor használja a színeket? Ha mondjuk egy full fekete szöveges oldalt nyomtatok, akkor használja? Vagy csak akkor ha van egy kis szín a doksiban? És akkor csak a színes részhez használ színeket, vagy az egész doksihoz? Azért aggódok emiatt, mert nekünk tényleg nem kell színes nyomtatás, és nagyon nem akarok színes partonokra költeni... most egy fekete lézerünk van (Samsung SCX-4623F).
[ Szerkesztve ]
-
Soma01
veterán
Ajánljatok már légyszi egy A4-es, multifunkciós nyomtatót 25-30.000 Ft körül.
Igények:
- FF nyomtatás, másolás (lézer is lehet)
- színes nyomtatás nem fontos,
- WIFI vagy hálózati elérés, (bár ez nem elsődleges)
- kis méret,
- kedvező árú üzemeltetés (aránylag),
- kis havi "terhelés", kb. 500 oldal alatt.A Canon MG5650 megfelelne?
[ Szerkesztve ]
-
padika11
tag
Az a gond, hogy 35 ezernél nem akarok többet rászánni. Ami csak a flakonos epsonok belépőjére elég, az L120-ra. Az L355 és az L800 már nagyon sok, ennyit nem akarok nyomtatásra költeni. Az L120-nak mennyire gyenge a minősége?
Art is the affirmation of life. - Alfred Stieglitz
-
geza844
aktív tag
Köszi! Nagyon jónak tűnik. Csak kicsit az a bajom vele, hogy 90k-be kerül, és 80k van rá elkülönítve a pályázatban, ami miatt kicsit macerás lenne elszámolnom. Találtam viszont 78k-ért csomagolássérültet belőle! Az meg szabad venni? Ha regisztrálom arra is érvényes a 3 év gari? Egyébként azt a plusz garit ki adja? A gyár? Hogyan lehet érvényesíteni ha van vele valami?
-
zsombi54
csendes tag
Helló!
Tudtok javasolni nekem légy szíves, olyan nyomtatót ami: tud scannelni, össze lehet hangolni vagy kábelen vagy bluetooth-on, androidos telefonnal vagy tabettel és minél kisebb (A4-es lapnál nagyobbat nem kell tudnia beolvasnia) és lehetőleg nem túl bonyolult mert az illető nem egy szakmai zseni . Válaszokat előre is köszönöm! -
epzon
őstag
válasz geza844 #8734 üzenetére
Szia
EPSON WF-5620DWF
mindent tud amit szeretnél és nem is nyomtat drágán, ráadásul regisztráció után 3 év garancia -
Varshi
aktív tag
válasz devil-k #8743 üzenetére
Mivel lehet hozzá +2 év garit venni, én elgondolkodnék rajta.
Egész egyszerűen a 2000 Ft-ért 70 ml (!) eredeti gyári tinta olyan kulcsszó, amit ahhoz hasonlítanék, hogy vennének Trabantot is újra sokan, ha 0,5 litert fogyasztana 100-on.
És ez azért nem Trabant, hanem minimum egy F Astra. -
Varshi
aktív tag
válasz devil-k #8740 üzenetére
Átlag havi 4-500 oldal? Azért erre elég komoly választék van, 25K-ból sok mindent megkapni, viszont az "egyéb szolgáltatások" tekintetében lehetnek különbségek, pl. tudjon-e szkennelni.
Szóval lehet erre mono lézer meg "olcsón dolgozó" mono tintást is ajánlani, én nem merem venni a bátorságot, hogy ajánljak.
Egy biztos: ha mellétesz még 10ezret, olyat kaphat (L120), aminél kábé évente kell csak tintát vennie 2e Ft-ért.
Az L100 régebbi meg butább, de majdnem belefér a keretbe is.--
A másik "iskola" a minél olcsóbban be, majd aztán "majd kigazdálkodjuk valahogy". Erre a Canonok tökéletesek, mert az ugy. tinták árában akkora a szórás, hogy majdhogynem az Epson árai alá mennek. Csak nekem már halt meg, száradt be (pont Canon) a gyári tintával is (elsőre még bevittük szervizbe, másodjára már csak a kábelét tartottuk meg...), egy ugy. tintát nemtom meddig bírja el a fej. Ha rendes minőséget veszel, egy akciós kifutó termék (az általában régi, tehát van hozzá ugy. patron) bőven jó lehet sok évre.
De egy dolog: ne higgyük, hogy ezek az öröklétnek készültek!
(A legelső nyomtatónk 1994-ből egy HP Deskjet 520-as, sokat nyomtató irodai alkalmazásban, ami a mai napig működik, pedig több 10e oldal lehet már benne 15 év alatt, nemrég 2 év állás után bekapcsolva csak pár csíkot húzott, sima fülpiszkálós fejtisztítás után használható. Új patronnal meg új fejet is kapsz. Az más kérdés, hogy tökre nem modern, és semmi extrát nem tud, még USB-je se volt. A közben mellé vett színesekből már több is kihullott a sorból.
Erről jut eszembe, a múlt héten láttam 10e-ért a Tescóban valami belépő HP nyomtatót. Olcsó ugy. patronokkal nagyon sokáig ki lehet húzni, az 7 Ft-os lapköltség egyáltalán nem tragikus, de egy év alatt biztos kifizeted a nyomtató árát többszörösen. Valamit valamiért.
És még rengeteg dolog van, ahogy a kocsiválasztásnál is. Sebesség, zaj, extrák, súly, méret az asztalon stb.
A döntés a tiéd.[ Szerkesztve ]
-
Varshi
aktív tag
válasz padika11 #8739 üzenetére
Tehát évente akár 1000 színes oldalt is nyomtatnál? Ez egy kisebb vagyon, ha drágán dolgozó nyomtatód van. :-|
És biztos lenne más is mellé, lenne "elrontott oldal", stb. Ergó a 20K-s nyomtató árát még egyszer kifizeted patronra már az első évben.> Vagy ekkora példányszámnál már megéri a flakonos utántöltős epsonokból választani?
Én feltétlenül elgondolkodnék rajta. A kezdőkészletet próbáld meg átváltani forintra, és vond le az árból. Úgy már hogy tetszik?
Sajnos amit írtál, azt nem ismerem. Ráguglizva a tinta-árak meg nagyon szórnak, majd 10-szeres a különbség a legolcsóbb utángyártott és a gyári között. Vélhetően a minőségkülönbség nem ekkora, de fene tudja.
Ha viszont nincs annyi pénz, hogy a drágábbik dolgot vedd, akkor nincs miről beszélni.
-
devil-k
nagyúr
Sziasztok!
Egyik barátom kérését tolmácsolnám felétek. Nyomtató vásárlásra adta a fejét és a következő feltételek szerint kellene ajánlani egy jó gépet:
- Nem sokat nyomtatna naponta, kb. 10-20 oldalt
- Olcsó legyen a patron bele/feltöltése
- A patronhoz hozzá lehessen jutni könnyen, ne kelljen az internetről megrendelni és 1-1,5 hetet várni rá
- Fekete fehér nyomtatás
- Gyors, korrekt, megbízható, könnyen kezelhető gép
- NE Xerox legyen
- Az ár 20.000 - 25.000 Ft között kb.Köszönöm a segítséget!
Üdv.
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
padika11
tag
Köszi a választ!
Egy hónapra átlagban szerintem 50-100 oldalt nyomtatnék max. A lényeg, hogy standard nyomtatópapíron is szép legyen a szöveg és a színes képek is részletgazdagok legyenek. Fontosabb lenne a minőség, minthogy nagyon olcsón megússzam. (persze nem akarok túl drágán sem nyomtatni, valami középmegoldás lenne a jó). Én egy Canon pixma ip7250et néztem ki. Amiket te javasoltál is tetszenek de nem szeretnék ennyit kiadni most nyomtatóra. Vagy ekkora példányszámnál már megéri a flakonos utántöltős epsonokból választani?
Üdv.
Art is the affirmation of life. - Alfred Stieglitz
-
atala
Topikgazda
válasz geza844 #8735 üzenetére
Szerintem amelyiken van lapbehúzós szkenner, és hálózatos nyomtató, az mind tudja. Sőt, nem is kell hálózatos. Az én nyomtatómnál (brother DCP-7065) be lehet állítani, hogy melyik mappába tegye a be szkennelt iratokat. Itt ha beállítom a dropbox mappát, akkor oda teszi. Ha fájlt állítok be, akkor az összeset egy pdf-be teszi.
-
geza844
aktív tag
Figyejjetek, olyan létezik, hogy berakok a scanner-be mondjuk 20 lapot, elindítom, visszaülök melózni, és pár perc múlva Dropbox-on van az egész 1 db PDF-ben összefűzve? Vagy beleér a bilibe a kezem? De ha mégsem, akkor milyen gép tudja ezt, és mennyiért?
-
geza844
aktív tag
Sziasztok!
Irodába keresek nyomtatót. Pályázatból lesz beszerezve, ezért van rá keret, kb. 80.000 Ft.
Az elvárások:
- tudjon fénymásolni
- tudjon hálózatban nyomtatni, lehetőleg wifin
- tudjon hálózatba szkennelni, lehetőleg felhőbe, vagy FTP-re
- legyem megbízható (nem érdekel hány év gari van rajta, ha fél évente javítani kell akkor inkább kivágom az ablakon a garival együtt)
- legyen nagyon kényelmesen használható, ne kelljen sokat csesztetni, hogy pl. beállítsam a hálózati részét
- Win 8.1-el lesz használvaAmik nem annyira fontosak:
- a lapköltség nem elsődleges, mert nem nyomtatunk sokat, kb évi 2000 - 3000 lapot.
- tintás, vagy lézer, nekem mindegy
- nem számít, hogy színes e, vagyis csak nagyon ritkán lenne előny, ha színes lenneNem tudom, van még más szempont?
A lényeg a kényelem, jól működjön, jó szoftverek legyenek hozzá, és beleférjen a keretbe.
Ja és mindig is szerettem volna egy Xerox, vagy Kyocera nyomtatót, de meggyőzhető vagyok bármiről.
[ Szerkesztve ]
-
scream24
senior tag
Üdv Urak.
Teljes sötétség van nálam nyomtatás ügyben, ezért is érdeklődnék.
Igazából itthoni használatra kéne jobbára csak fekete-fehér nyomtatásra havi max 100 oldal nyomtatására. Nem ártana ha lenne benne wifi, vagy hálóba lehetne kötni.
Nem tudom ez jó választás lenne e: HEWLETT PACKARD DeskJet Ink Advantage 2545 Wifi
Vagy lenne valami jobb választás? Gondolva a későbbiekre is, amikor tonert kell cserélni. Nem várok csodát, tudom, hogy az ilyen olcsóbb szegmensben nem lehet túl jó árban nyomtatni, csak keresném eme kategoria legjobbját. Előre is köszönöm a segítséget.Minden csoda két napig tart. Régebben még három napig tartott, de azóta felgyorsult a világ.
-
blizzrd
aktív tag
Sziasztok!
Nyomtatókérdésben szeretném a segítségeteket kérni.
Kb. 20-25K keretből szeretnék venni nyomtatót. Ami fő szempont, hogy lehetőleg színenként cserélhető patronjai legyenek, illetve scannelni is lehessen vele. Fotónyomtatásra és dokumentumok nyomtatására egyaránt használva lenne.Várom a javaslatokat.
Üdv,
Balázs -
reflxx
aktív tag
Sziasztok!
Céghez szeretnék nyomtatót venni ca. havi 1000 nyomtatásra.
Fontos hogy tudjon scannelni is, illetve örülnék, ha nem lenne olyan tetű lassú mint a mostani hp deskjet 1510. Elvárásom még az lenne, hogy színesen is tudjon nyomtatni és jó lenne ha az ára illetve a fenntartása sem lenne horribilis (főként a patroncserére gondolok.)
Mindegy hogy hagyományos vagy lézeres-e.Mit ajánlanátok?
Előre is köszi. -
Pali79
aktív tag
Arra jutottam, hogy a meglévő Epson Aculaser M2000-et kell valami hasonlóra cserélnem, így a fő szempontok: automatikus kétoldalas, elfogadható árú nagykapacitású kellék, nem lenne baj ha tudna hálózatot.
Tudtok ajánlani valamit? -
ocscsaba
tag
Ez a multifunkciós fekete lézeres készülék Brother DCP-1512E jó lehet kis igényekre viszonylag hosszú távra.
Az officedepot.hu honlapján láttam meg. A készülékhez + 1000 lap kapacitású fekete tonert is adnak gyakorlatilag a nyomtató árában.[ Szerkesztve ]
-
atala
Topikgazda
válasz soldi3r #8719 üzenetére
Én még megnézném a helyedben a WP-4525 DNF nyomtatót. Ha jól nézem, csak a sebességben van különbség, de nem vészesen.
Nekem a kistestvére van WP-4025, és nagyon meg vagyok elégedve vele. Nagyon gyors, és megbízható. Tölthető 100ml-es kazettákat használok, megbízható utángyártott pigmentes tintával, 1 Ft-os lap költséggel. -
soldi3r
veterán
Jo reggelt! Kis irodai nyomtatot vennek. Egy epson workforce pro wf-5690dwf van kinezve, de nem vagyok biztos a dologban. Havi cirka 1000 oldal lenne nyomtatva. Tudtok ennel jobbat?
E30 (oo=[][]=oo)
-
[-HERO-]
senior tag
válasz ludsimon #8716 üzenetére
Én kérek elnézést hogy felrántottad az iszapot, vegyél samsungot nyomtass havi 10 oldalt és mindenki boldog lesz.
Megpróbáltam segíteni és leírni a tapasztalatokat, ha te ezt kamunak veszed akkor sajnálom.
Mivel írtam is hogy töltettem a tonert és NEM eredetit vettem bele, valószínű hogy nem tudott már 1000 oldalt, plussz azt is bele kell számolni hogy fogalmam nincs hogy a családban rajtam kívül ki és mennyit nyomtatott.
DE akármennyire hihetetlen egy ÚJRATÖLTÖTT toner kifogyott egy év alatt, ez akkora kamu hogy már lassan én sem hiszem el lol.### HΘЯsΞ PΘwΞЯ ###
-
ludsimon
veterán
válasz [-HERO-] #8715 üzenetére
Köszi, hogy elolvastad, csak 3 sort kellett volna.
[link]
"Samsung SL-M2070 ez milyen? Erről olvastam jó véleményeket még. Gyári toner bele 13k és 1000 oldalt nyomtat ami 13Ft/oldal és az nekem 8 évre elég.
Havi 5-10 oldal nyomtatásánál nem nyomtatnék többet.""Mert évente azért így vagy úgy de nyomtat az ember 1000 oldalt."
Akkor most mivan? Keveset vagy sokat nyomtatsz?
Olyan kamukat nyomsz ide, hogy az hihetetlen!
[link]
"Annyit még hozzátennék, hogy én is keveset nyomtatok, de minden évben tonert kellett töltsek az előző lézeresbe, meguntam."83 oldal havonta az nem kevés, bár kinek mi... Cégnél naponta nyomtatnak ki ennyit nyilván való, de én említettem, hogy havi 5-10 oldal nyomtatásáról van szó.
[ Szerkesztve ]
undefined
-
atala
Topikgazda
Nem kellene az első hozzászólásba, vagy a fejlécbe beleírni, hogy Olyan nyomtató nem létezik, ami ultra, hiper alacsony költséggel nyomtat, és a patron hozzá ultra, hiper olcsó?
Most már naponta érkezik olyan hozzászólás amiben ilyen nyomtatót keresnek.
Én is szeretnék ilyen álom nyomtatót, ami 10e Ft, 1Ft-os lapköltséggel nyomtat eredeti kellékkel, és elmegy legalább 10 évig gond nélkül.Én megértem, hogy ezt csak utánjárás és kérdezősködés után tudja meg sok ember, éppen ezért kellene megelőzni ezeket a kérdéseket.
-
bbalazs84
csendes tag
válasz bbalazs84 #8707 üzenetére
Sziasztok végül is ezt néztem ki: HP Deskjet Advantage 1515
A nyomtató ára 20.000Ft alatt van és a színes patronok ehhez voltak a legolcsóbbak (3000Ft - 200 oldal, 5%lefedettségnél): HP 650 Ink Advantage (CZ102AE).
Mi a véleményetek? Jó ez hogy minden szín egy patronba van? Mennyi idő alatt szárad be ha nem nyomtatok vele semmit?
[ Szerkesztve ]
-
bbalazs84
csendes tag
válasz bbalazs84 #8706 üzenetére
Közben olyan irányban indultam el, hogy ez a legolcsóbb szines tintapatron amiben minden szin benne van: (3000Ft - 200 oldal, 5%lefedettségnél):
HP 650 Ink Advantage (CZ102AE) háromszínű tintapatron és ez ezekbe a nyomtatokba rakható:
HP DeskJet Ink Advantage 1015
HP DeskJet Ink Advantage 1515
HP DeskJet Ink Advantage 2510
HP DeskJet Ink Advantage 2515
HP DeskJet Ink Advantage 2516
HP DeskJet Ink Advantage 2545
HP DeskJet Ink Advantage 2645
HP DeskJet Ink Advantage 3315
HP DeskJet Ink Advantage 3345
HP DeskJet Ink Advantage 3515
HP DeskJet Ink Advantage 3545
HP DeskJet Ink Advantage 4515melyik legyen?
[ Szerkesztve ]
-
bbalazs84
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék színes tintasugaras nyomtatót, ami olcsó és a patron se legyen hozzá drága.
A színminőség/felbontás egyebek nem érdekelnekA legfőbb szempont hogy a színes patron olcsó legyen hozzá és a nyomtató is minnél olcsóbb legyen.
köszi![ Szerkesztve ]
-
[-HERO-]
senior tag
válasz ludsimon #8700 üzenetére
Ugyan így indultam el nyomtatót venni hogy max 20k-t költök rá.
Pont egy lézeres samsungot szemeltem ki 18k huf ért wifivel.
Csak aztán elkezdtem osztani szorozni, 15k bele a toner, ami tud kb 1000 oldalt.Így kikötöttem egy epson l355 nél, igaz hogy 60k volt a nyomtató de 1700 huf bele 70ml tinta.
Erre már lehet mondani hogy szinte ingyen van!Ha neked csak nyomtató kell akkor ott az epson l300.
KB 47-48 körül lehet megkapni.
De mivel nagyon keveset nyomtatsz így neked nem biztos hogy megéri a dolog.Annyit még hozzátennék, hogy én is keveset nyomtatok, de minden évben tonert kellett töltsek az előző lézeresbe, meguntam.
Egy toner töltés is 3 k huf körül mozog és a lapszám amit tud elenyésző a 70ml tintához képest.Plussz sosem lehet tudni mikor ugrik be egy rokon hogy most azonnal kéne 200 oldalt nyomtatni mert SOS.
Nálam már volt ilyen, nem is egyszer[ Szerkesztve ]
### HΘЯsΞ PΘwΞЯ ###
-
Toobee
veterán
Sziasztok!
Szeretnék venni otthonra egy lézernyomtatót, valami nagyobbacska példányt. Szüleimnek Canon MF3110 van már elég régóta, például ez nagyon tetszik. Tudjon scannelni és elég a fekete-fehér nyomtatás. Mit érdemes néznem a használtak közül? OLX-en találtam egy 3110-est, de azt írja róla az eladó, hogy "Papírt áthúzza szépen,de nem nyomtat és nem szkennel." Ezzel érdemes lenne foglalkozni? Árban nem gondolkodtam még, 30-40e Ft-ig szerintem jó vagyok.
A válaszokat előre is köszönöm!
-
ludsimon
veterán
Az a baj, hogy ezt már újonnan nem lehet megkapni.
Samsung SL-M2070 ez milyen? Erről olvastam jó véleményeket még. Gyári toner bele 13k és 1000 oldalt nyomtat ami 13Ft/oldal és az nekem 8 évre elég.
Havi 5-10 oldal nyomtatásánál nem nyomtatnék többet.[ Szerkesztve ]
undefined
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Elfelejtettem a film címét
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Spórolós topik
- Mobil flották
- Path of Exile (ARPG)
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest