-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tubeamp93
csendes tag
válasz
PociAti #14290 üzenetére
Meglátjuk hogy alakul majd.
"Közben mennyi macera volt vele, mennyi mindent áztatott el a tinta, mennyi elakadás, fellevegősödés, maszatolás volt"
Ezek saját tapasztalatok? Nem hangzik túl jól, de ilyeneket most először olvasok erről a megoldásról.
Jó minőségű fényképeket nem fogok nyomtatni, inkább csak ábrákat. Így a színhűség nem szempont nálam.
Meggyőzhető vagyok bármiről, de az eddigi ellenérvek alapján nem érzem meggyőzve magamat.
Inkább csak a beszerelésére vonatkozó aggodalmak kerültek előtérbe, apróbb kényelmetlenségek, beszáradás kockázata, amikre írtam, hogy nem jelentenek gondot az esetemben. Aztán most esett némi szó folyásról, maszatolásról, amiket eddig más fórumon nem olvastam még, illetve nem említették, hogy drasztikus lenne a dolog. De erre vonatkozóan érdekelnének személyes tapasztalatok. Milyen típusú nyomtatóknál jelentkezett, kb hány üzemóra után, sikerült-e megoldani a problémát? (ha sikerült)...stb
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Politika
- Kuponkunyeráló
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest