- ZIDOO médialejátszók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fujifilm X
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- SSD kibeszélő
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
Hurracan
tag
Hát arra bőven jó eza gép amit kinéztél! De még ennél gyengébb is!
Annak kell zuzósabb konfig aki grafikát meg ilyen hasonló dolgokat művel rajta........ -
Hurracan
tag
De a Clevokról én nem halottam túl sok roxat, bár az biztos hogy nekem nem ez a favouritom!
-
Nina
csendes tag
Sziasztok!
Van valakinek ilyen gépe?
CLEVO M375S 02
15.2'' (1280x800) WXGA 16:9 Intel® Pentium-M Dothan 2MB/FSB533 1730 MHz CPU 512MB RAM 80GB HDD 5400 RPM 8MB CACHE 8x DVD+-RW DL Sis M661 Video 8-64M w/DDR
Érdemes megvenni? Mindenféle Clevo-s vélemény érdekelne -
sbazsi
veterán
milyen táskát érdemes notebookhoz venni?
illetve hol vannak olcso táskák, főleg samsonite
(tudom, samsonite nem= olcso, inkabb úgy kérdezem, hogy olcsón) -
Franklin
addikt
Jól tudod, a 725-ös 1.6/400, a 730-as 1.6/533.
Az Intel kódoknál ami kerekre végződik (730, 740, 750 stb.) az 533 FSB-s, az 5-ös végűek pedig 400-asok (legalábbis a Pentium-M-eknél, a Celeron M-nél mind kerekre végződik, ott 310-340 között 512K, 350 felett 1M cache-esek).
A te gépedben 730-as van. -
Márky
tag
A legtöbb uj notebookban nem is fox találni ps2 portot, ugyanis ez már nem ''módi'', ugyanúgy mint a floppy, meg az ilyenek! Sőt az enyémen nincse soros port sem! Mondjuk nem nagy baj, de volt egy adatkábelom mobiltel.hoz, és most nem tom vele használni, de sebaj ottvan erre az asztali gép!
Azt hogy milyen cuccot lehet hozzá venni, azt a hivatalos oldalon nézd meg sztem!
Ja?! nekem is 1.6 Pentium M-es procim van(Dothan) és az M725!!!!! Nekem ezt irja ki a pc wizard 2005! Próbáld meg azzal!
[Szerkesztve] -
WN31RD
addikt
válasz
plömplöm #2267 üzenetére
''IBM ThinkPad X40 (TW355HL)
Egy ilyenen gondolkodom, jó ez?''
Határozottan jó.
Egy ismerősömnek ilyen van, nekem pedig az elődje: X31. Az X40 különösen kicsi és könnyű, és a többi felső kategóriás IBM-hez hasonlóan ergonomikus és strapabíró. Nincs szívás egyikkel sem.
A 3 év teljes 3 év, kivéve az aksi, mert arra - mint mindenütt - csak 1 év garancia van (és nincs plusz 2 év korlátozott garancia sem).
[Szerkesztve] -
sbazsi
veterán
Első tapasztalatok (acer travelmate 4101LMi):
Szombat este kb 4 órát futott, wordbe irogattunk be. Nem leggyengébb képernyőfényerőbeállítással volt.
A hűtés ekkor a konyhában történt, lévén a gépnek nem volt szüksége hűtésre. Nagyon csöndes volt.
Erőforrásmenedzsment:
Nem tudom, máshol hogy működik, leírom itt hogyan:
Van a saját progija, amivel vannak különböző profilok (a hálozatiról nem írok, az itt nem témaŰ)
Előre be vannak állítva, de lehet hozzáadni új profilt, vagy módosítani a meglévőket.
Amik módosíthatók:
-CPU sebesség
-LCD fényerő
-monitor kikapcsolása (idő)
-HDD kikapcsolása (idő)
-System standby (idő)
-System hibernation
-wlan on/off
-cardbus on/off
-lan on/off
további beállítási lehetőség, hogy hány százalékos akksi töltöttségnél mit csináljon
default: 10% - figyelmeztetés, 3% - hibernálás
Szóval ez a jobb alsó sarokban egy ikonra kattintással érhető el (persze máshol is)
Az ikon amúgy azt jelzi, hogy éppen mennyit fogyaszt a gép. (legalábbis amikor felvittem a képernyő fényerőt, vagy a procisebességet, akkor felment)
És azt, hogy mennyi idő van még hátra, azt a win gyári progijával tudom megnézni.
Tesztek egyelőre nincsenek, rosszul jöttek le a netről.
billentyűzet:
Egy IBM-mel összehasonlítva pozitívnak tartom, hogy vannak rajta windows billentyűk.
Ami szoktalan benne: Í betű jobb oldalt van a jobb oldali shift gomb bellett, ez szokatlan.
A másik szokatlan, hogy a ''del, home, pgup, pgdn'' billentyűk a jobb oldalon vannak az enter es a backspace mellett, néha sikerül melléütni.
Gondolom megszokás kérdése.
Nem találtam rajta PS/2 portot. (egér/bill miatt lehet lényeges, aki külsőt akar használni)
én spec vagy usb wireless egeret akarok a későbbiekben hozzá, vagy ami még jobb, bluetooth egér, ha nem túl drága (ez esetben nincs kiálló alkatrész)
Két USB van a gép jobboldalán, mellette lan, és modem, svideo, pcmcia, firewire.
a gép elején egy usb, hang ki és bemenetek, és infra port, na meg a wifi, és a nem létez bluetooth kapcsológomb)
bal oldalt a dvdíró (dual)
Hátul nem túlozták el a csatlakozók számát, vga, táp, és kensington lock.
nfsug és fifa 2004 futott rajta gond nélkül, ekkor kicsit jobban melegszik (és megy a venti), de a hangja az jó(már ami a hangszóróból jön), így nem zavaró.
Van rajta egy matrica, hogy milyen cuccok vannak benne. A melegedés hatására ez felpúposodott.
Néhány kérdés a géppel kapcsolatban:
Lehet régi a CPU-Z nevű progim, a hétvégén nem kerestem újat, de azt írja, hogy Intel Pentium M 725. A rajta lévő matricán pedig Intel Pentium M 730 szerepel.
kapható hozzá gyári belső bluetooth adapter? (van rajta külön gomb, amivel ki-be lehet kapcsolni, most azt írja: no device)
Továbbá gyári beépített memóriakártyaolvasót lehet-e külön venni hozzá? -
tonyo2
tag
Az nagy királyság a 2.1-es pentium-m.
-
Hurracan
tag
Akkor gratula! És most sokat irigyelnek.........Nekem együtt a gép gép nincs 3.8
D
Nah jó igen, de nagyobat ugyse tudnám jelenleg kihasználni.......:p -
Balage20
csendes tag
Hi!
A Pentium-M sebbességéről!
Tegnap teszteltem az új notimat Dell D810! Az ellenfél egy asztali 3.8 Ghz-es P4-es volt, 1 GB 400Mhz-es Rammal! Az enyém egy 2.13 Ghz-es Pentium-M, 1GB 533Mhz-es Rammal!
Egy gyártásszimulációt futtatunk mind két gépen amihez bika gép kell. Egyszerre indítottuk a tesztet. A szimuláció 50 ezer egységig tartott (ami kb 5 perc volt). Amire a noti befejezte addigra a 3.8-as P4 még csak 34 ezernél járt. Tehát olyan 30% gyorsabb volt.
Ráadásul az asztali gépben gyorsabb a HDD (7200). -
lorcsi
veterán
Asus L1400
2,5 éves
akku kb. 4-5 órát bírja
kissé karcos...
szerintetek mennyit érhet? -
sbazsi
veterán
Megvettem.
Bővebben: link -
Márky
tag
válasz
Blackmate #2274 üzenetére
Hát egészen pontosan 269900+ÁFA=337375 Ft!
Sok ezért a gépért?!
Kb. 3 hetet keresgéltem, mindenféle cégnek irogattam, hogy ennyi lóvéért milyen gépet tudnak adni, és ez volt a legjobb ajánlat!
Bővebben: link (Ez most nem a reklám helye! ) -
shift+ő
senior tag
Nálam volt egy HP omnibook xe4500-as laptop. Ahhoz volt olyan jutiliti ami lemerítette az akksit teljesen, majd feltöltötte majd megint lemerítette, és azt ajánlotta, hogy 4 havonta ezt ő majd megcsinálja. Próbáltam feltelpíteni egy compaq-ra, de ott nem ment.
Egy ilyen jutiliti akció után valamivel jobbnak tünt az akksi. -
Márky
tag
Sziasztok!
3DMark 03 1024*768 : 2836 pont
Na most az van, hogy ezt valami free version-nal csináltam minden alapbeállításon volt! Csak az a baj, hogy ez nekem nem mond semmit! Kérném a véleményeteket, hogy ez most jó pontszám, vagy nem, vagy...
u.i.:a gép leírása alul van!
[Szerkesztve] -
sbazsi
veterán
Mire figyeljek notebook átvételkor??
Formázni hogy formázzam az akksit?
[Szerkesztve] -
plömplöm
őstag
IBM ThinkPad X40 (TW355HL)
Egy ilyenen gondolkodom, jó ez? Ez a három év garaboncia ez teljes három év, nem ilyen 1év teljes + 2év korlátozott? 300+áfa körül láttam, jól láttam? Egyéb ajánlat nagyjából ennyiért? -
Templomegere
senior tag
valaki help !
Van egy Dell latitude CPi D300XT kacat , és a BIOS-ban nem lehet semmit sem állítnai .....
oprendszer szépen fut , de pl telepíteni egy újat , elég nehézkes így .
Hogyan lehet a bios-t alapra viszaállítani ? vagy törölni , vagy valami megoldást találni erre .
köszi -
tonyo2
tag
A kártya biztos hogy cserélhető, a vgaram nem nagyon.
-
Joey
tag
Szerintem tuti, hogy cserélhető, de vajon hol lehet venni ilyen VGA ''kártyát''...
-
sbazsi
veterán
mar kérdeztem valahol, de nem kaptam választ.
acer travelmate 4101-ben lehet-e videokártyát cserélni, vagy esetleg 64 helyett 128 ramot belepakolni?
azt írják pciexpresses.
[Szerkesztve] -
jani0625
aktív tag
az x300as 128megás videokari az x600hoz képest hol lehet tudásban?
-
Lest4t
aktív tag
hát sztem ez jó kis gép de mivel amint irod azért szükség van gpu ra én inkább vagy a acer 4101 et miben már x600 van az azért jobb egy picit ára meg ugyanott van kb.
vagy még a clevo m400a t tudom ajánlani sztem ennek a legjobb az ár/érték aránya , de ezt már sokan elmondták
vagy még a fujitsu siement amilo 1630 at .
de én mindenfélekéépen a clevot ajánlom már csak azért is mert 2 év gari van rá mig az acerre 1 év ami azért nem sok. -
mzperx
aktív tag
Jobbakat!
Telejsen fű vagyok a témához, de segítnék egy kis segedelmet kérni:
Szeretnék venni egy közép, alsó közép kategóriás notebook-ot. Sulinetben, max 300-350 áfával. Igény lenne, hogy egy 3D-s tervezőrendszer alaphangon elmenjen rajta... minden tanácsot szívesen veszek:
amit eddig néztem és jópofának tűnik: Acer travelmate 4502LCi bár kicsit bizonytalan vagyok videovezérlőileg... nem tudom mi is van benne pontosan, mert ahogy láttam, van olyan verzió, ahol Ati 9700 van benne...
A segítségeteket előre is köszönöm. -
sbazsi
veterán
nem tudja valaki:
ACER garanciabővítés:
csak a vásárláskor lehet bővíteni, vagy bármikor?
(a hp-nál van olyan, hogy később is lehet vásárolni még 1-2 év garanciát, hp care-pack) -
sbazsi
veterán
válasz
szlaci_s70 #2246 üzenetére
foto?
-
igi
aktív tag
válasz
szlaci_s70 #2246 üzenetére
És lehet hozzá kapni magyar Asus matricakészletet?
üdv:igi -
Hurracan
tag
Ez nem ide tartozik de én moste gy másik topicban azon szenvedek, hogy
ilyen terhelés melett: nyitva van egy msn ablak, az asztali gépen prcija 75 Fokos!
Lapinál neméri el nekem az ennyit akárhogy gyepálom! -
szlaci_s70
csendes tag
-
szlaci_s70
csendes tag
válasz
jani0625 #2225 üzenetére
most éppen super performance üzemmódban használom és 1400 rpm en megy a venti a proci 48 C fok körüli. Így hallatszik, hogy megy. Gyepálásnál felment 1700rpm re és 54C fokra, ott már hangosnak mondható. Bár szerintem van annál hangosabb laptop is .
Egyébként melyik az a tipus aminek nem megy a ventillátora, ha tápról működik?
L. -
Hurracan
tag
Ufff, nem bucsús a dolog így?
Én is arra gondoltam, de mondom merjek arragondolni vagy megkérdezem -
Hurracan
tag
''matricázott gombok'' vannak rajta?
De furi..............ezt hogy értetted?
-
sbazsi
veterán
itt mondta valaki, hogy kereskedő, és tud infot, hogy mikor érkeznek az új acer-ek a nagykerekbe?
-
sbazsi
veterán
válasz
szlaci_s70 #2236 üzenetére
Rosszul tudod. (vagy én, de ahogy én is tudom, már leírták)
kint áfamentesen fizetsz, kapsz számlát cégre.
itthon az adóbevallásnál feltünteted, hogy mennyit kellene befizetned, de mivel ilyen esetben visszaigenyelhető az áfa, igy be sem kell fizetni, hanem a befizetendo, és visszaigényelendő rovatba is beírod. -
szlaci_s70
csendes tag
válasz
Tuhacsew #2234 üzenetére
Én magánszemélyként vettem, a kinti árak bruttó árak, tartalmazzák az ÁFÁt is. Más teendőm így nem volt vele, kifizettem és kész. Ha cégre veszed akkor az ÁFA önbevallás alapján működik, akkor is ÁFÁs árat fizetsz kint, viszont itthon leírhatod a bevételből az ÁFÁt. Ha jól tudom csak a külföldre EUn belülre exportált bevételből. Kúlön kell kezelni a belföldi és külföldi ÁFA egyenleget. De nem tudom biztosan, mert nem vagyok könyvelő (csak egy programozó).
-
-
Tuhacsew
csendes tag
válasz
szlaci_s70 #2230 üzenetére
A Mehrwertsteuer-el hogyan jártál el? Jól tudom hogy ha EU-s adószámra veszed akkor kint kiállítanak neked egy számlát a nettó árról azt kifizeted itthon meg nem fizeted be az áfát csak bejelented hogy vettél egy gépet?
[Szerkesztve] -
igi
aktív tag
válasz
szlaci_s70 #2230 üzenetére
Angol vagy német billentyűzettel vetted?
szlaci_s70
csendes tag
válasz
Tuhacsew #2224 üzenetére
3dmark01 em nincs, 3dmark03 demoja alapban 3000 fölött egy kicsivel. Este lejön a tesóm és beállitja a biost meg hoz egy keyt a 3dmark hoz és akkor majd jövök vagizni egy magasabb értékkel
A 3000 et nem tudom hova tenni, egyetlen viszonyitási alapom egy hazai összeszerelt notebook 2Ghz es pentium M 128 MB ATI radeon 9700 es. Ez utóbbin 2200 körül volt ha jól emlékszem, de nem vagyok benne biztos.
a képernyő vizszintes sikban szinte teljesen belátható, függőleges sikban nem. Pontos értéket nem tudok mondani.
1753 euro volt, de ma néztem és a boltban már levitték 1740re
erre rájön a kiutazás költsége (egy kis kirándulás+ a pénzváltás költsége, ez utóbbi minimalizálható.
-
Blackmate
őstag
ASUS A3823GLH Bővebben: link
3dMark03 : 2772 (Recovery rendszerrel, driverekkkel)
A 2005 vmi directx hibaval leallt. -
Blackmate
őstag
En is megvettem az Asus-om, csak van 1 kis bibi Bővebben: link
. Nem tudom mi tevo legyek. Ezt leszamitva istenkiraly. A beipitett kamera nagyon siraly. Mindjart jon egy teszt 03 es 05 3dmark-kal.
[Szerkesztve] -
igi
aktív tag
válasz
szlaci_s70 #2205 üzenetére
Mennyibe fájt, és milyen billentyűzete van?
jani0625
aktív tag
válasz
szlaci_s70 #2223 üzenetére
valóban nem megy a venti vagy nem hallod mert olyan halk? mit mutat a probe? végülis így is úgy is jó, csak ha teljes csendben vagy és mégis megy akkor lehethogy hallod.
ja és milyen a képernyő beláthatósága?
[Szerkesztve] -
Tuhacsew
csendes tag
válasz
szlaci_s70 #2223 üzenetére
Egy 3Dmark01/03-at légy szíves!
-
szlaci_s70
csendes tag
válasz
Blackmate #2207 üzenetére
Igen Power 4 Gear+ Utility-t adnak, lehet hogy más is van mert külön gomb van a
dobozon, amivel lehet választani a takarékossági üzemmódok között.
Én már két napot használtam úgy, hogy ment napi 16 órát, telepitgetem, és
semmi venti hang. Megnéztünk rajta egymás után 2 filmet is és akkor sem volt semmi
venti hang. (tápról ment, +aksit is lemeritettem 1 szer) Persze ez nem azt jelenti, hogy nem megy a venti, lehet hogy csak nem hallani....
Egyszer hallottam felpörögni a ventit 10 másodpercre (és akkor sem volt hangos), amikor a 3dMark proci tesztje futott.
Egyébként papir szerint 5,5 órát-8 órát kibir, 4800 as akkut attak hozzá.
A konfig:
- 2,45kg vagy 2,3kg? ultravékony 2,5 cm magas
- centrino tech
- diszkrét sötétkék ledek nem zavaró helyen.
- SXGA 1440 es lcd (király képe van, akkor is ha visszaváltok 1024be)
- 1,73GHz Pentium M Dothan
- 60 GB - 5400 rpm hdd
- x600 vid.
- 1db 512 ddr2 ram
- pci express
- csomo port, irda, bluetooth, wifi-wlan, sd/mmc/?? kártyaolvasó,gigabit eth,
4db usb, modem, vga stb...
- dual layer DVD writer
- 2 év alap gari
- 2 db táska 1 nagy és egy kicsi
- mini logitech optikai egér
- csomo szoftver, winxp prof sp2, driverek, nero, játékok, grafikai progik, dvd lejátszó, video kamerás szoft stb.
- ??? más nem jut eszembe
Nekem első sorban a kijelző képe tetszik, de a driver telepitő cd is jó
L.
A gép előre, gyárilag fel volt installálva, norton antivirus, internet security stb. -
Balage20
csendes tag
Hi! Végre valahára megérkezett a notim. Dell Latitude D810.
Intel 915 chipset
-PCI-Express
-DDR2 400/533MHz dual channel memory
-Fast FSB (Front Side Bus): 533MHz
Intel® Pentium® M Processor 770 (2.13GHz)
ATI RADEON X600 128MB
Microsoft® Windows® XP Home Edition, SP2, with media
15.4 inch UltraSharp™ Wide Screen WUXGA LCD Panel (1920x1200)
1.0GB 533MHz, DDRII SDRAM, 2 DIMMS - Dual Channel
80GB Hard Drive, 9.5MM
Internal 56K Modem
8X max DVD+/-RW Combination Drive
Intel® PRO/Wireless 2200 WLAN (802.11b/g, 54Mbps) miniPCI Card
9-CELL PRIMARY BATTERY
Dell Wireless® 350 Bluetooth Module
Integrated Smart Card Reader and integregated TPM Security Chip
+inra, audio, 4 db USB 2.0 stb
Nagyon állat a gép. Iszonyatosan gyors!
3D Mark 2003: 3825 pont
A kijelzője vmi eszméletlenül szép (1920x1200-ban megy)
Az aksija 4:16 percig birta 1 feltöltéssel úgy hogy csak neteztem!
Rosszat nem is tudok elmondani róla talán csak azt hogy nincs rajta firewire!
Adtak hozzá egy Windows XP Home-ot, Power DVD 5, Vmi DVD Iro progit, driver and Utilites CD-t ami 1 klikk és megvizsgálja milyen eszközök vannak a gépben utána még 1 klikk és már települ is!
Eddig nagyon meg vagyok vele elégedve! Ez egy álom gép!
Ja és 3 év garancia van rá! -
jani0625
aktív tag
válasz
nagyon érdekelne egy részletes beszámoló!!!
köszi -
Tuhacsew
csendes tag
válasz
Hello! Ha megkérlek elküldöd mail-ben a bolt címét. Valami hasonlót szeretnék én is alkotni. Előre is kösz!
-
LinX
tag
Fujitsu-Siemens Amilo L1300
Még mindig senkinek nem ugrott be tapasztalat?
Vagy mindenki görcsössen leragadt egy márkánál?
Na mind1, majd megkérdezem a boltba, ha nekik sincs többel tapasztalatuk, akkor ciki van...
[Szerkesztve] -
Baller
csendes tag
Sziasztok!1 éve nem néztem a topikot s most látom hogy mai napig irtok bele
-
Hurracan
tag
Háh, elfogadnám ezt is!
de én tuti nem ilyet vettem volna ennyiééééé -
onlysony
aktív tag
nah megredeltem és ez melett maradtam remélem jól jártam vele...dícsérjetek...
Bővebben: link
nah jó ugye? -
Blackmate
őstag
Gyakran keverik a 2-t. A Centrino az nem processzor, hanem egy platform. A következökböl all:
- Dothan magos proci
- 855 GM/GME/PM esatöbbitnemtudom chipkeszlet
- WLAN
A Pentium-M kifejezes egy asztali valtozat (pl.: P3) mobil ''megfelelöje'', csak ugyebar kisebb fogyaztassal.
Ha egy picit visszaolvasol megtudhatod, hogy egy-egy ilyen mobil processzor milyen asztalival ''er'' fel. De a google se egy buta joszag.
-
dr42
tag
sziasztok.
legyszi segitsetek laptop valsztasban. kicsit ellentetesek az igenyek:
legyen olcso, de fusson a sims2 rajta_D gondolhatjatok, hogy csajszinak lesz, tehat legyen minel karcsubb, szebb
mivel az olcsosag 220-250+afa MAX, eleg erdekes a valasztas. sztem jatekhoz mindenkepp kell egy radeon 9700, ezert a kovetkezoket talaltam:
elso ketto pentium-m (nemtom ez miben roszabb/jobb a centrinotol), viszont csak 64megas a radeon. az utolso viszont nekem erosen gyanus
ennyi penzert mobil athlon64, radeon, dvd iro... ez szamomra erosen csucskategorias. hol lehet az atveres? erdemes A64 mobil-ban gondolkozni? koszonom elore is a segitseget!
(persze nem ez a harom a szentiras, ha van alternativatok szivesen veszem!)
[Szerkesztve] -
X-Code
csendes tag
HAli minenkinek !
Van valakinek tapasztalata a Fujitsu-Siemens L7300 notival kapcsolatbanm ? Mert eléggé jó áron árulják, és felkeltette az érdeklődésemet. Azt hallottam, hogy nem cserélhető az aksija. Ez nagy hátrány ? Bár ha akkor is tölti, amikor 220-ról megy, akkor hamarabb tönkre megy az aksi, nem ? -
Blackmate
őstag
válasz
Ehhez is a Power 4 Gear+ Utility-t adtak Power Management-nek?
Milyen konfig? Mi van benne? En epp ma akarok megrendelni egyet A3800-as szeriabol, es mar holnapra ki is hoznak.
Nem melegszik? Akkor a venti tenyleg nem megy folyton, ha 230-rol megy?
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
válasz
Blackmate #2204 üzenetére
Ha úgy van beállítva, akkor igen.
A sony-hoz nálam a SpeedSwitchXP állítja a frekiket használat függvényében, a HP-nál pedig egy SoundMax Control Panel nevű cucc, de lehet, hogy az csak rásegít az Inteles SpeedStep-nek... Ezt a HP-t még meg kell szoknom, nem értek rajta még mindent.
A lényeg, hogy tutira van valami program, vagy akár csak beállítás, ami tudja szabályozni, nézz körbe a beállítások közt.
p -
szlaci_s70
csendes tag
Hali jöttem vagizni meg tapasztalatot megosztani.
Hétfőn megejtettem ezt a külföldi vásárlást, elég simán ment. (Bécs)
Az út kb 2*2 óra autóval normál tempóval, a fogadtatás
első osztályú, teljesen más mentalitás.
Kérdeztem a boltban, hogy kell-e fizetni itt a parkolásért, erre
szó nélkül ingyen adtak egy parkolójegyet Ha megrendeled a notit, csak
akkor kell fizetni, ha elviszed, előre nem Én kiválaszottam a tipust
telefonon megrendelték és 40 percen belül ott volt a felbontatlan csomag.
És mivel ASUSt (V6800V modell) vettem itthon is lehet érvényesiteni a garit (24-36 hó)
Szóval csak + tapasztalat.
Egyébként jó kis gép, a fent leirtakkal ellentétben nem megy a ventije
normál használatnál és az LCDje nem csak 1440 ben hanem 1024ben is frankó,
valami új technológiával készült. Sokkal jobbnak látom, mint a többit, amit megnéztem ez lehet, hogy szubjektiv, de a Zoneban is mondták, hogy új LCDje van a V68 asoknak. 30 napon belül akkor is kicserélik, ha csak 1
pixelhiba jön elő.
Csak azt sajnálom, hogy félév múlva egy 100assal kevesebb fog érni...
L. -
LinX
tag
Hali!
Senkinek nincs tapasztalata Fujitsu-Siemens Amilo L1300 notebookkal?
Nem látom mostanában, hogy valaki is dicsérné... Ennyire gázok ezek???
És még mindig várom a notebook.hu üzletes tapasztalatokat is...
Köszi.
Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming F17 FX707VV-HX139
- HP Pavilion 2 in 1 Laptop GARANCIÁLIS 2026.07.20-ig
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- Lenovo Thinkpad E14 G110.gen/8 GB/256 NVMe /14" FULL HD garanciás laptop eladó
- Lenovo X270 i5-7300u/8GB RAM/256 SSD/12.5"HD laptop garanciás
- Új MSI Thin 15 B12UC garanciális, hibátlan Gamer laptop (i5-12450H, RTX 3050, 512 GB SSD, 16 GB RAM)
- Dell Latitude E5440 alaplap
- MSI Modern 15 B7M - 15,6 FHD - Ryzen 5 7530U(i5 13.Gennél erősebb) - 1,5 Év Garancia
- BANKMENTES 12 hónap Részletfizetés elérhető . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest