- DUNE médialejátszók topicja
- LG LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Apple notebookok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
happyguy
csendes tag
Szerintetek mi a különbség az alábbi két gép között? Az adataik nem változnak, az egyik mégis 10.000 Ft-al olcsóbb. Esetleg a szín lenne? Írtam emailt nekik, de nem válaszoltak.
http://www.laptop.hu/termek/fujitsu-lifebook-a532-i3-2y-noos
http://www.laptop.hu/termek/fujitsu-lifebook-a532-i3-noos-xt
-
happyguy
csendes tag
Sziasztok,
Fujitsu laptopot szeretnék venni, csak még nem tudom, melyik típust. Ami leginkább esélyes, az az A532. Viszont itt van még az A512-es is, amiről nem tudom mit gondoljak. Nem találtam róla teszteket, viszont adatok alapján nem rossz, még jobb, mint az A532-es, és egy árban vannak. Nagyobb a memóriája.
Link az A512-ről:
http://www.laptop.hu/termek/fujitsu-lifebook-a512-i3-3y-noos-8gb-fpr
Adatok alapján én úgy látom jobb. És ha matt a gép külső borítása is, és van fekete színben, ami szerintem jobban mutat, mint a szürke, akkor ezt jobb vételnek tartom. De mint mondtam, semmi tesztet nem találtam erről a gépről.
Itt az A532-es:
http://www.laptop.hu/termek/fujitsu-lifebook-a532-i3-2y-noos
http://www.laptop.hu/termek/fujitsu-lifebook-a532-i3-noos-xt
Itt két linket is megadok, mert szerintem mind a kettő ugyanaz, az egyik mégis olcsóbb 10.000 Ft-al. Írtam nekik, hogy mi a különbség, ha van, de ha tudjátok, akkor ti is megmondhatjátok. Én a link végén lévő "xt"re gondolok, ha jelent valamit egyáltalán, nem tudom mi az. A színre gondoltam, hogy a fekete drágább mint a szürke.
Mit gondoltok a gépekről?
Itt van még egy fél perces videó, az A512-ről. Nem értem miről beszélnek benne, de mintha azt akarná szemléltetni, hogy horpad a billentyűzet.
http://www.youtube.com/watch?v=ateJZ9Og5VM
-
happyguy
csendes tag
Köszi a válaszokat! Újat szeretnék, szerintem maradok a Fujitsu-nál. Akkor már csak az lenne a kérdésem, hogy az elmúlt években fejlődött e a Fujitsu, vagy még mindig az "A" széria a legjobb. Illetve, mit jelent a "H" betű, a számítógép nevében. (A532, AH532). Utánaolvastam, de egyértelműen sehol sem találtam leírva. Valahol azt írták, hogy a "H" betű a fekete színt jelöli, van aki meg azt, hogy a "H" betű azt jelzi, hogy a noti nem matt, hanem fényes. Erről tud valaki valamit? Köszi!
-
happyguy
csendes tag
Sziasztok,
Új notebookot akarok venni. Nagyjából átolvastam a fórumot, és a Fujitsu Lifebook-ot kezdtem el alaposabban tanulmányozni, mert sok jót írtatok róla. Igaz, ez 2-3 éve volt, azóta nem tudom mennyit változott a helyzet. Az A530-as típust már nem lehet kapni, bár a kis touchpad miatt azt nem is vettem volna meg, még ha szebb is, mint a későbbi típusok. Tehát a Fujitsu Lifebook A531 és A532-őt nézegettem, 140.000 Ft. A véleményeteket szeretném kérni, hogy még mindig megállja-e a helyét, vagy most már ebben az árkategóriában lehet kapni jobb gépeket is. Tegnap bementem a helyi informatikai szaküzletbe, és megkérdeztem nekik mi a véleményük erről, ők azt mondták, Fujitsu ellenesek, és nem ajánlják. Helyette Asus, Acer, HP, Sasmung, a Samsungot leginkább. Ez nekem azért volt fura, mert én pont a Samsungról olvastam, hogy gyenge notikat gyárt. Szóval még várok pár napot, és szélesítem a látóköröm, azért is regisztráltam. A másik laptop, amit tegnap néztem, az az Asus K55-ös.
Egyébként netezésre fogom használni, nem szoktam játszani, ha igen, akkor is régi játékokkal, szóval csak net, és dokumentumok. Ami fontos, hogy lehetőleg matt legyen a kijelző is, és a gép is, csendes legyen, ne melegedjen, jó legyen az összeszerelése, ne horpadjon, hosszú életű legyen. Maximum 150.000 Ft értékben.
Jelenleg egyébként egy Asus gépem van, az F5SR szériából, kb. 4 éves. Ez az első gépem, tehát nem tudok hasonlítani máshoz. Ezzel igazából az a problémám, hogy nagyon melegszik, tényleg forró, és hangos. Mondjuk a szervízben azt mondták, hogy egy takarítás megoldja a problémát, csak már sokadjára jön elő az a baj. A másik a felbontás. Amikor bekapcsolom, mindig leugrik 800x600-ra, úgy kell visszaállítani. Ez is volt már gond vele. Egyszer meg eltört a képernyő zsanér, és ki kellett cserélni.
Tehát, milyen notebookot vegyek? Mit ajánlotok?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Apple MacBook Pro - M1, 2020, Silver - 13", 8GB RAM, 512GB SSD, Tocuh Bar, Magyar Bill. - Eladó!
- Laptopok alkatrésznek
- Asus TUF FX505DT - AMD Ryzen 7 3750H - GTX 1650 4GB
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron MSI GF63 Gamer, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX2050
- Lenovo T14 G1 i5-10310u 16Gb ram, 256Gb NVme, 1 év garancia, számla
- Dell 5320 i5-1135G7 16 Gb Ram 256 Gb NVMe, érintő kijelző 12 hó garancia, MINT AZ ÚJ !!!
- HP X2 1013 G3 Core i5 8250U 16Gb Ram Win11 Tablet 120HZ kijelző Garanciával
- Toshiba i5-4200 8Gb ram, 256Gb tárhellyel, számlával, garanciával
- Laptop VÁSÁR:Igényes-7.Genes-Core i7-ThinkPad T470s-2 akkus-8GB DDR4-256G SSD-14"FHD,IPS-Világitós B
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest