Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • happyguy

    csendes tag

    Sziasztok,

    Új notebookot akarok venni. Nagyjából átolvastam a fórumot, és a Fujitsu Lifebook-ot kezdtem el alaposabban tanulmányozni, mert sok jót írtatok róla. Igaz, ez 2-3 éve volt, azóta nem tudom mennyit változott a helyzet. Az A530-as típust már nem lehet kapni, bár a kis touchpad miatt azt nem is vettem volna meg, még ha szebb is, mint a későbbi típusok. Tehát a Fujitsu Lifebook A531 és A532-őt nézegettem, 140.000 Ft. A véleményeteket szeretném kérni, hogy még mindig megállja-e a helyét, vagy most már ebben az árkategóriában lehet kapni jobb gépeket is. Tegnap bementem a helyi informatikai szaküzletbe, és megkérdeztem nekik mi a véleményük erről, ők azt mondták, Fujitsu ellenesek, és nem ajánlják. Helyette Asus, Acer, HP, Sasmung, a Samsungot leginkább. Ez nekem azért volt fura, mert én pont a Samsungról olvastam, hogy gyenge notikat gyárt. Szóval még várok pár napot, és szélesítem a látóköröm, azért is regisztráltam. A másik laptop, amit tegnap néztem, az az Asus K55-ös.

    Egyébként netezésre fogom használni, nem szoktam játszani, ha igen, akkor is régi játékokkal, szóval csak net, és dokumentumok. Ami fontos, hogy lehetőleg matt legyen a kijelző is, és a gép is, csendes legyen, ne melegedjen, jó legyen az összeszerelése, ne horpadjon, hosszú életű legyen. Maximum 150.000 Ft értékben.

    Jelenleg egyébként egy Asus gépem van, az F5SR szériából, kb. 4 éves. Ez az első gépem, tehát nem tudok hasonlítani máshoz. Ezzel igazából az a problémám, hogy nagyon melegszik, tényleg forró, és hangos. Mondjuk a szervízben azt mondták, hogy egy takarítás megoldja a problémát, csak már sokadjára jön elő az a baj. A másik a felbontás. Amikor bekapcsolom, mindig leugrik 800x600-ra, úgy kell visszaállítani. Ez is volt már gond vele. Egyszer meg eltört a képernyő zsanér, és ki kellett cserélni.

    Tehát, milyen notebookot vegyek? :D Mit ajánlotok? :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák