- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Fujifilm X
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
adika4444
addikt
válasz laszlo168 #113627 üzenetére
"Igen erre már rá jöttem hogy azt nem szabad megvenni amit ti ajánlottok."
Vedd amit jónak látsz, minket különösképp nem érdekel... De akkor azt sem értem minek jársz ide morogni...
"Főleg olyanokat hogy 3-4 éves agyon használt gép 120 ezerért, akkor már inkább egy asus X széria, mert azon csak van még garancia."
Hát annyit tudok neked mondani, hogy sokszor a használtakra jobb a garancia mint az újakra (lásd Laptopsystem), a Dell 6230-am ventije meghalt alig 1 naposan és cserélték az egész notit, nagyon korrektek voltak.... Van rajta pár karc, de nem azért vettem hogy azokat nézzem nagyítóval, hanem használni, hordani, élvezni a szolgáltatásait...
Egyébként meg egy 4 éves használt business gép nagy valószínűséggel jobb állapotban van mint egy X-es Asus lesz 2 év múlva...
(#113639) Grave444:
Lendületből kukába vele...[ Szerkesztve ]
üdv, adika4444
-
félisten
-
Tikakukac
titán
válasz laszlo168 #113627 üzenetére
Én csak helyeselni tudom a döntésed, minél többen döntenek így, annál biztosabb az én fizetésem is. Plusz annál több gép marad amiből tudok válogatni ha mégis vásárolni kéne. Mindenki nyer
qdam: Újban a mozgástér ennyiért kb. nulla. Az alap árkategória esetünkben pedig kifejezetten keleties célokra jött létre, jobb tabokkal lehet olyan gépeket gyepálni, mint amiket ennyiért kínálnak. A többiről nem is beszélve.
[ Szerkesztve ]
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Tikakukac
titán
válasz laszlo168 #113622 üzenetére
Tanulság: pontosan a fordítottját csinálod, mint amit mi mondunk. Hiszen ezek szerint minden itteni ajánlott gép hulladék és minden nem ajánlott a legjobb mire hozzád elér. Lám, milyen egyszerű lett a gépvásárlásod, mikre nem jók ezek a topikok
qdam: Mennyire finnyás panelekre? Mert nagyon-nagyon karcosan talán lesz olyan W-s HP amiben van rendesebb kijelző, de azt vadászni kell 110k-ért is. Alatta TN hadak lesznek, némelyik gyomorforgató kijelzővel.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Bkrisz9
őstag
válasz laszlo168 #113575 üzenetére
A képen is látszik a lakkozott felület. Lakkozott műanyagot soha semmiből nem szabad venni. Kopik és karcolódik. A szürke viszont matt azaz nincs vele ilyen problema.
Az meg oke, hogy kívül az is műanyag de szét is kaptad mint az itteni tesztelők? Megnézted a csavarok anyagát, a meneteket, zsanérokat és azok alátámasztását, minden belső merevítést?
Nem buta emberek itt a topikgazdák, okkal mondják amit mondanak, ahogy én is. Egyébként X555lb-m van úgyhogy nem a semmibe beszélek. Nincs vele különösebb bajom de az érveik ész érvek és megértem az álláspontjuk. Mindenkinek a legjobbat szeretnék.
A blogomban is lehet olvasni a véleményem a gépről.[ Szerkesztve ]
Amennyiben OFF áradatot keltő mondanivalód van számomra kérlek keress meg privátban! Köszi! :)
-
-
félisten
-
Khelben
nagyúr
válasz laszlo168 #113130 üzenetére
Csak nem mindegy, hogy az adott szerviz itt van-e Magyarországon és ismerjük, tudjuk, hogy megbízható. Vagy kinn van Romániában és fingunk sincs róla, mi fog történni a javításra küldött géppel. Mert az ugye tiszta, hogy az emagról vett gépet nem a magyar HP fogja javítani.
-
Khelben
nagyúr
-
Tikakukac
titán
válasz laszlo168 #113127 üzenetére
Hintelek: a TV-det nem az edigi javítja. Akivel neked igazán bajod van az a szerviz.
Ha nincs gond a garival akkor meg kell venni, nyilván. Töltőszettet vettem meg egy vasalódeszkát eddig tőlük. A töltő nem működött, 700 forintom ment rá csak szerencsére, 5 email után meguntam a dolgot. Akinek olyan fizuja van, hogy annyira veri földhöz 85k mint engem 700 forint, tolja bátran
-
félisten
válasz laszlo168 #81814 üzenetére
Fúúú ember józanodj ki, január 2-án illene....
Ha a 4-5 éves gépek szerinted újonnan ilyen árban voltak akkor neked nagyon nincs fogalmad a gépek áráról, meg úgy semmiről.
(#81822) Brave_86
Ennyi pénzbe nem fog beleférni az OS is.... Ha nem sietsz akkor várd meg a Fujitsu A544 visszatértét, az kell neked ott talán a 170-be belefér OS, SSD is, amúgy meg a HP Proobok 450 a te embered.
-
rogeroid
csendes tag
válasz laszlo168 #81826 üzenetére
Köszönöm!
(#81825) Khelben: Belátom, hogy jobb lenne. Most sajnos gyorsan kell vegyek egy gépet. Ha lenne időm, akkor elgondolkodnék rajta, hogy gyűjtsek még és vegyek egy jobbat.
(#81817) Khelben, (#81827) QwErTy42: A használt gépekről szóló hsz-ek felkeltették az érdeklődésem. Mivel nem értek a notebookokhoz ezért nem akartam használtan venni, de ha van olyan hely, ahol érdemes körbenézni, akkor vásárlás előtt számba venném a használt alternatívákat is.
-
QwErTy42
addikt
válasz laszlo168 #81814 üzenetére
használtat semmi féle képpen ne vegyél, mert ilyen 4-5 éves gépeket akarnak rád sózni, majdnem új árban, garancia nélkül.
Ez meg mi a túró?! Beszélsz itt hülyeségeket. Már ne is haragudj...A 100 rongyos használt gépekre az ajánlott üzlet fél-egy év garanciát ad, ami plusz egy évvel megtoldható.
Másrészt azok a gépek plafon 2-3 évesek, új korukben 350-400 ezer forintba kerültek. Többségük még simán elmegy 3-4 évet, amikorra is a 100 ezres új "készülékek" (mert laptopnak még viccből sem nevezném őket), már rég lerohadtak....oktalan embert észérvekkel meggyőzni nem lehet...
-
Gergosz2
veterán
válasz laszlo168 #81806 üzenetére
épp az , hogy nincs ilyen és ha lenne is akkor egy fos lenne.
(#81808) fulton
Rém gyenge hardver van ezekben a gépekben. Konkréten egy Snapdragon 800-assal egy szinten vannak , de ugye azokat nem asztali OS futtatására szánták. A másik az anyaghasználat és az összeszerelés minősége ami a béka segge alatt van.(#81810) laszlo168
Attól, hogy HP ugyanúgy az ablakon kidobott pénz lenne...[ Szerkesztve ]
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
btudos
nagyúr
válasz laszlo168 #81533 üzenetére
Ha nem tudsz konstruktívan hozzászólni a témához, semmi szükség arra, hogy itt legyél.
Van egy minimum, ami alatt nem érdemes új notebookot vásárolni, ezek a gépek ebbe a kategóriába esnek, ha nem életbevágó a vásárlás, én kihagynám, pénzkidobás mindkét gép.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
Tikakukac
titán
válasz laszlo168 #80983 üzenetére
Fixben 9k asszem, de hónap várakozás kell rá.
Máshol árfüggő, 5-10-15k. Én is 5k-ért akartam megcsinálni, nos, 2 óráig próbáltam a középsőt kiolvasztani a lapból, nem ment. Nekem is le kellett adnom oda, ahol pontban tudnak ilyet kihegeszteni, elképesztő volt.
-
félisten
válasz laszlo168 #45932 üzenetére
Nem, bizony!
Mellesleg keress rá a topikban a "Rádium" kifejezésre - meg fogsz lepődni!(#45939) stratova
Na igen, ez tagadhatatlan. Ha valakinek alap dolgokra kell gép, hurcolászni, annak tökéletes."Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Tikakukac
titán
válasz laszlo168 #27659 üzenetére
Kövessem a mit? Arról volt szó, hogy a régi FUSI gépek sz@rok. Ezt szajkózzuk mi is.
A kollega azt írta az új sima Fuji gépéről, hogy faja. Mi is ezt mondjuk.
Hol az Istennyilában van itt ellenpélda? Könyörgöm, fejtsd ki.
még te is értelmesen tudnál néha hozzá szólni.
Havonta egyszer ideböfögsz valami hülyeséget, és én nem szólok a dolgokhoz értelmesen. Vágom.
[ Szerkesztve ]
-
Borote
addikt
válasz laszlo168 #27637 üzenetére
"fujik, csak veszettűl melegednek" - ezt honnan veszed? Ezeknek a lifebookoknak semmi panasz nincs a hűtésére.
viszont az Asus csendes, hűvös gép. - micsoda gyönyörű általánosítás... Egy netbook processzorral szerelt gép még jó, hogy hűvös és csendes lesz (mondjuk ismerős 12"-is netbookja E-450-nel alapjáraton 60 fokos), de ez azért elég meredek kijelentés. i7-től meg összerosálja magát.
De megint ott vannak a G szériás Asus-ok, na AZOKNAK jó a hűtésük. -
Borote
addikt
válasz laszlo168 #27633 üzenetére
Pontosan, márpedig egy Fuji A512 sokkal jobban összerakott gép, mint egy X53-as Asus. Persze ha Te is az 4-5 éves Fu-Si Amilo előítéletekből élsz, akkor nem biztos, hogy a notebookajánlás a legjobb elfoglaltság a számodra.
Gari lejárta után a CPU-t Ivy Bridge-re is cserélheti benne.(#27634) KBear: tölts már le egy nyamvadt Win8 képfájlt (OEM-et mondjuk), tedd fel az SSD-re pendrive-ról, és örülj Ez biztos, a recovery-hez annyira nem értek.
(#27635) Pocok256: nemsokára moderálva leszel
[ Szerkesztve ]
-
btudos
nagyúr
válasz laszlo168 #27618 üzenetére
Már megint oltári nagy hülyeséget mondtál, ha nem tudod elfogadni a tényeket, inkább ne ajánlj gépeket, a gyanútlan érdeklődőknek és minden más aktiv topiktagnak is jobb lesz.
Pocok256: Nyertél, nem akartam ennyire nyersen fogalmazni
[ Szerkesztve ]
-
Borote
addikt
válasz laszlo168 #27618 üzenetére
Nem vagyok benne biztos, hogy azon a netbook processzoron élvezhetően fog futni
Ráadásul ennél azért elég sok jobb gép van, pl Fujitsu A512.(#27620) Pocok256: óvatosan! Én már moderálva voltam azért, mert azt mertem sugallni, hogy valaki rossz gépet ajánl
(#27623) btudos: lassan már összegyűlik egy feketelistára való ember - vicc, mielőtt még valaki félreért.
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz laszlo168 #26740 üzenetére
Meg porszívót meg hűtőt meg mosógépet meg mikrot meg tabletet meg tv-t meg monitort meg etc-etc:-) talán ha kevesebb dologra koncentrálnának jobb notebookokat is csinálnának. Pl hdd terén volt pár jó modelljük de rengeteg volt hibás, nem vêletlen szálltak ki a hdd bizniszből, ssd-ben viszont kifejezetten jók pl
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
kerekfej
addikt
válasz laszlo168 #26748 üzenetére
Eléggé leszűkül az "értelmes" gyártók köre manapság. Asus, MSI, Acer-t korábban se volt érdemes venni, de most páran becsatlakoztak még ebbe a körbe. Én személy szerint HP párti voltam, de most már ott is lehet olvasni hatalmas gondokról.
spyduck pont ez a probléma
[ Szerkesztve ]
-
spyduck
nagyúr
válasz laszlo168 #26740 üzenetére
Samsung notebookban is többnyire Seagate HDD van és Elpida RAM. Azért mert gyárt azt is ezért jobb?
A Lenovo a világ vezető notebookcége, ő adja el a világon a legtöbb notebookot és összességét tekintve neki vannak a legjobb termékei. Nem egy felső körökben dolgozó ember szájából hallottam már, h a Lenovo-val nem lehet versenyezni. Samsung? Egy olyan Samsung notebookot nem tudok ami labdába rúgna azonos áron egy Lenovo-val. Nekem nem érdekem egyik gyártót se preferálni, de az tény, h a Samsung egyelőre csak ott van az élvonalban és kullog a Dell és Lenovo mögött jócskán lemaradva.[ Szerkesztve ]
-
Borote
addikt
válasz laszlo168 #26731 üzenetére
Azért... meeeeert?
(#26727) kerekfej: "1 éve például voltak problémák velük: azok amibe Seagate (250-320-500GB) merevlemez került (elkezdtek sokasodni a bad sectorok vagy rohamosan kezdett romlani a kondíciójuk, az itteni cikkek meg érdekesmód törölve lettek)." - ha nem értesz hozzá, legalább rémhíreket ne terjessz. Ha lenne akár egy hangyányi ismereted is a témában, akkor tudnád, hogy ez azért volt, mert a HD Sentinel hibásan olvasta ki az adatokat a Firmware-ből, és semmi gondja nem volt azoknak a HDD-knek. Elkezdett esni a kondíció, és megállt 70%-on, szinte az összes Lenovo Seagate HDD-nél. Semmi bajuk nem volt, az legújabb HD Sentinel már jól olvassa ki ezeket az adatokat.
(#26733) kzaabox: jobb gép van, csak gyengébb hardverrel
Mondjuk a 2GB memória sokkal nagyobb szenvedés lesz, mint az 1,8GHz-s CPU helyett az 1,6GHz-s.(#26734) kerekfej: csak ez a történet itt még nem ért véget....
(#26736) spyduck: így jár az, aki litániát ír
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz laszlo168 #24703 üzenetére
Ez nonszensz Eleve nem is kérhetnek számlát mert adni se köteles kisker, csak blokkot. Számlát külön kérésre, alapból nincs jogi kötelezettség rá. De ha ezen túl lépünk, akkor ott tartunk, te ha beviszel egy gépet akármilyen szervizbe, ők tőled semmilyen papírt nem kérhetnek. Hatósági szerveknek van erre joga, másnak nem!
-
Tikakukac
titán
válasz laszlo168 #22021 üzenetére
Quinn Mallory vagy egy párhuzamos világból, ahol minden létező dolog fordítva történt meg, mint nálunk?
Na ugye, lebuktál. Mindjárt jönnek a Kromagok is, és jól eldádáznak. Csúnya, rossz slider vagy!De most komolyan, nem érdekes, hogy szembe pisálsz a széllel, mások próbálnak szólni, hogy ne, de te akkor is?
-
Chaser
legenda
válasz laszlo168 #22021 üzenetére
Ahan, csak 10 szériából 2-3 volt ilyen, többi kuka, az a gond. Most komolyan, nem tudom mit akarsz elérni, de mint észrevetted egyedül vagy. Forgalmazd sztem az asusokat máshol, minket nem fizetnek, ahogy más se. Méltóztassák magukat összeszedni, majd ajánlva lesznek. De amíg azonos áron van jobb választás, akárcsak a legtöbb acer/PB esetén is, addig nem.
-
Tikakukac
titán
válasz laszlo168 #22010 üzenetére
Az év hozzászólása díjra nagyon esélyes a dolog, nem kis munka lehetett ezt összelapátolni.
hose luis: Akkor már csak egy méretet meg egy árat kell belőni, és lassan kialakulnak a dolgok.
Evelin26: 37 fok körül van a tested, ehhez képest ez 42 fok. Nem sok, érdemes megnézni mit tud pár fentebb említett gép, 60 fokot is képes valamelyik kiverni magából. Persze ez hardver meg elég sok minden függvénye.
[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
válasz laszlo168 #22005 üzenetére
Megkérlek, h ezt itt hagyd abba.
- világosan elhangzott nálad sokkal jobban hozzáértőbbtől, h X szériás Asus-t ne ajánlgass.
- erre te direkt, - mint egy durcás kisgyerek - kijelentesz egy újabb böszmeséget.
Ez már erősen flame, légy szíves ne.
Köszi."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
btudos
nagyúr
válasz laszlo168 #22001 üzenetére
Asus X szériát inkább ne ajánlgasd ha lehet, mert csúnya bukó lesz a vége Ahogy látom neked mindenáron a piac leggyengébb, legszarabb termékeit kell ajánlgatnod mindenkinek, anélkül hogy értenél hozzá.
hose luis: Mindenképp új gép kell, vagy lehet használt is?
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz laszlo168 #18992 üzenetére
Jól van már ne vagánykodj...
Amúgy mikor azt csináltam az adott dell gépeket akkor bontottam ki, azaz a gyári win7 volt rajtuk az összes programjukkal, semmit se állítottam rajtuk. Természetesen az SSD-re is ugyan az volt átklónozva. Szóval ha nagyon akartam volna meg bőven lehetett volna javítani az időn, de kb 10 perc alatt dobtam össze azt a videót szóval nem is nagyon akartam ezzel foglalkozni, csak pont volt nálam egy ssd, és mondom még úgyse raktam fel semmit a youtube-ra gondoltam össze bohóckodok egy ilyet...
Amúgy grat a gépedhez látom nem ilyen-olyan...
[ Szerkesztve ]
-
brumi1024
veterán
válasz laszlo168 #18462 üzenetére
Piacvezető persze, a Lenovo, HP, Dell, Acer után. Ugyanis ő csak az 5. legnagyobb notebookgyártó. Egyébként tényleg mi értelme van, hogy jössz néha hülyeségeket benyögni?
(#18460) margithid: Köszi, akkor most már nyugodtan ajánlom az illetőnek akinek akartam.
[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
válasz laszlo168 #18462 üzenetére
Akkor linkeld légyszíves, hogy honnan a *****-ból szedtél már össze megint ennyi hülyeséget.
A porbafingó, semmit sem tudó laptopmag felmérése szerint meg az Asus igencsak be van alázva. Ez persze csak egy felmérés, de még mindig nagyobb a nívója, mint a légből kapott marhaságoknak.
[ Szerkesztve ]
-
Pocok256
veterán
válasz laszlo168 #16788 üzenetére
Hmm szegény Alienware tulajok Nem tudják, hogy azok a gépek csak szövegszerkesztésre és netezésre jók Sőt az én gépem is csak film nézésre és netezésre jó
Igazából nyugodtan mehetnél abli31 mellé az aláírásomba
[ Szerkesztve ]
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
margithid
veterán
-
andrisbandi
őstag
"nem azért vannak
hogy játszunk velük"
- Nem is lenne baj, hogy tolod ránk az emeletes butaságaid, max röhögünk egy jót De ez az ellentmondást nem tűrő hangnem mire föl? Kinyilatkozol, mint szaktekintély.....░░░▒▓ Specialized Turbo Levo ~700e ▶ https://bolha.testbike.hu/apro/-szep---specialized-turbo-levo-fsr-6fattie-m--508956
-
Tikakukac
titán
válasz laszlo168 #16793 üzenetére
A valóság, parancsolj. Gondolom akkor a hivatalos Packard Bell weblap is hülye, mint mi. De nem, nem értek hozzá.
Jézus ereje. Akkor a hivatalos PB weblap is hazudik? A saját termékeiről és garanciáiról? Az a nem mindegy, hejj.
Nekem csak linkelj be akár egyetlen olyan garipapírt lefotózva, amin 2 év gyártói garancia szerepel. Ha akár egyetlen ilyet is tudsz, mindent visszaszívok. Ellenben már rajta vagyok az ügyön, nemsokára egy hivatalos levélben fogják leírni Neked, hogy nem létezett eddig 2 év gari náluk. Kíváncsi vagyok arra mit reagálsz.[ Szerkesztve ]
-
Borote
addikt
válasz laszlo168 #16790 üzenetére
Packard Bell garancia.
Nézd meg kérlek a garanciapapírt, hogy mit ír, kíváncsi vagyok.[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
Ésszerűen. Értem. Tehát a dedikált videokártyák nem azért vannak a gépben, hogy kihasználjuk, hanem azért, hogy költhessük a pénzünket feleslegesen, plusz kapjunk egy matricát a gépre. Tökéletes.
Kicsit gondolj bele mekkora ordenáré hülyeséget írtál le. Ha megvan, akkor léphetünk lvl2-re, ahol jön egymás szidása. Majd végül valakit kitesznek a moderátorok. Félévente 2-3 ember mindig távozik, mert képtelen féken tartani a megmondóvagyok énjét.
Továbbá: 2 éve a PB gépekre te biztosan nem kaptál sehol 2 év gyártói garit. Parancsolj. Itt bizony valaki hazudik akkor.
Egy garilevelet tudnál mutatni a 2 év nemlétező garidról? Biztosan érdekelne mindenkit, a Packard Bellt főleg, hiszen 2012. október 1 előtt ilyen nem volt. Valóban. Léphetünk.
[ Szerkesztve ]
-
Borote
addikt
Tartogatsz még mára valami hasonló életbölcsességet?
(#16726) laszlo168: hopp, nem válaszoltam, de mit írtál, hogy moderáltak? Na mindegy is. Honnan vettél 2 évvel ezelőtt PB gépet 2 év garanciával? Mert egészen mostanáig 1 év nem bővíthető garanciával árulták.
Gyártói garancia az a második év, vagy bolti?[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
válasz laszlo168 #16781 üzenetére
Leszakad a f@szom. Én meg eddig 1 tucat PB gépet kaptam, amikből 1 távozott javítva, a többi gazdasági totálkáros volt. Tényleg kőkemény 1 gép alapján megmondod a tutit? Kemény.
Ha annyira fasza a HP akkor miért van meghalva az összes AMD-s DV5 GPU hibával? Mert szar. És miért esik szanaszét a G6 meg 630/635? Igen, mert az is szar. Ritkán mondok ilyet, de tényleg gyere el, nézd meg a Pavilionomat és majd ha szanaszét recsegtettem meg mutogattam neked, hogy játék alatt 90 fokot veri a gép, akkor majd papolj akkor a qrva nagy minőségről.
-
Chaser
legenda
válasz laszlo168 #16781 üzenetére
Nincs egy gyártó se ami kitűnő. A gyártóknak vannak különböző modelljeik és szériáik. A szériákról lehet véleményt mondani. Az hogy te kategorikusan kijelented hogy überfasza a HP meg PB, lenovo meg bowshit egy dolgot jelent. Halvány fogalmad nincs a notebookokról. Ami nem baj! Az a baj, hogy másoknak is tolod a hülyeséget, nem kéne.
-
Chaser
legenda
válasz laszlo168 #16726 üzenetére
A stílus maga az ember...
Nézzél már bele apróba, hány PB meg acer van bontáson. Az hogy te használsz egyet húúúúúúúú de sok mindenre enged következtetni. Majd ha mindegyik típusából használtál 1000-et 5 évig akkor talán. PB meg acernél gyakorlatilag mindig van jobb választás._tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Borote
addikt
válasz laszlo168 #16714 üzenetére
Használtból ennyiért egy E6400 klasszisokkal jobb vétel...
Beáraztattad már azt a PB-t?(#16715) margithid: látom nagyon odavagy a tavalyi szériákért, főleg a B570-ért
(#16718) Aldo Novares: valószínűleg 1066 lesz vagy 1333 nem, mint ha bármit is számítana, de egy G580 továbbra is jobb vétel.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- iPhone topik
- Apple asztali gépek
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5190 laptop (14FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Win11/Excellent)
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Apple MacBook Pro - M1, 2020, Silver - 13", 8GB RAM, 512GB SSD, Tocuh Bar, Magyar Bill. - Eladó!
- ASUS Chromebook C523
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest