- TCL LCD és LED TV-k
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- RAM topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
brumi1024
veterán
válasz
Dhampir #50314 üzenetére
"Az üzemidő a mobilitás miatt fontos szempont lehet, de ha játékteljesítményre van szükség, akkor azt talán fel kell áldozni az ULV-procik hanyagolásával.
"
Nálam volt egy jó darabig egy 5737-es i7-4500U-val és 8870M-el, rengeteg játékkal próbálkoztam, de egyikkel sem éreztem gyengének a procit. És a Lenovoban még csak nem is 4 magos proci van, csak egy az ULV-hez képest kicsit magasabb órajelen járó 2 magos.
"Garanciában inkább csak NBD-ben jobb a Dell. A Lenovonál elszállítják és visszahozzák. Remélhetőleg jövőre visszajön a konzumerek szervize Magyarországra."
Addig amíg viszont a lengyeleknél van a szerviz, és nincs rendes elérhető hely itthon, akikkel probléma esetén lehet kommunikálni addig én nem tartom jónak a Lenovo szervizt. Nekem csak rossz tapasztalatom van velük, és sajnos a 3 próbálkozásom után nem tudok hinni abban, hogy ez jobb lett. A román call center meg külön vicces. Miért kell egy harmadik országban intézni az adminisztrációt?
"Remélem azért megmaradnak az 1366x768 felbontású panelek is, hogy olcsóbb, kisebb teljesítményű gépekkel is el lehessen játszadozni.
"
Vagy megtanulhatnának programozni végre a játékfejlesztők, hogy ne az legyen a hozzáállás, hogy majd a PC-s úgy is vesz új videokártyát/gépet.
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Kedvező ár! Lenovo T570 laptop (15,6FHD/i5-G7/8GB/256SSD/Magyar)
- Kedvező ár! HP Zbook 15 Workstation laptop (15,6FHD/i7-G4MQ/16GB/128SSD/Nvidia2GB)
- Kedvező ár! Lenovo Yoga 370 laptop-tablet (12,5FHD/i5-G7/16GB/256SSD)
- Kedvező ár! Lenovo Yoga 260 laptop-tablet (12,5FHD/i5-G7/8GB/256SSD)
- Kedvező ár! Lenovo L380 Touch laptop (14FHD/i5-G8/8GB/256SSD)
- Anker powerport atom slim 3 charge station
- Új Lenovo Yoga Slim7X 14.5" OLED 3K 90Hz Touch SD X Elite 12mag 32GB 1TB SSD AdrenoX1 WiFi7 Garancia
- Új Asus Zenbook Duo 2x14" WQHD OLED 120Hz Touch Ultra9 185H 16mag 32GB 1TB Intel Arc Win11 Garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga (1. generáció) eladó prémium, 360 -ban hajlítható üzleti ultrabook!
- Lenovo ThinkPad T490s laptop 16GB RAM, i5, Windows 11 gyári kiegészítőkkel!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest