- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Apple notebookok
-
PROHARDVER!
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fantasymaker
csendes tag
Hali,
Régi elhasznált asztali PC-m helyett szeretnék újítani egy laptopot, az asztali maradni, de mobilitás, és erősség miatt, azért jó lenne egy laptop, amin azért futnak bizonyos programok is.
Dell Inspiron 3521 - 149803
A "kérdőívre" a válaszok:1, keretösszeg olyan 180.000 Ft
2, 15'6 HD a kijelző
3, súly: 2.35kg
4, leginkább munkára kellene (ArchiCAD, és ehhez hasonló programok futására), de azért filmezni is szeretnék, meg néha kikapcsolódni valami fasza kis játékkal, de a prioritás a munka
5, megbízhatóság vagy teljesítmény? mindkettő elég fontos, ár-érték arányban a legjobb
6, legjobb FreeDOS-s lenne, de tudtommal ha Linux van rajta, akkor azt is lehet törölni... a lényeg hogy tuti biztos ne legyen rajta Windows
7, tárhely mennyisége lényegtelen, ahol a legolcsóbban tudom megszerezni az 500Gb, de külsővel bármikor növelhetem, és 6Gb ram lenne benne (amit én kinéztem), de minél több annál jobb
8, egyéb kívánság annyira nincs, csak annyi max. hogy ne integrált videokártyás legyen (meg persze intel i5)
9. http://www.pcland.hu/shop+Dell-Inspiron-3521-149803-Fekete-3521-149803_150234_150212
--> itt néztem a cuccost
10, jövőhéten mér tervezném hogy megveszem, de 2 héten belül az biztosÖsszességében nekem ezt Dell laptopot ajánlották, pont az ár-érték arányban, hogy egész korrekt, alapjáraton 1.7ghz, de ha fut, azért 2.4-t kisajtol magából. Intel i5 + AMD Radeon, 3mb Cache stb..stb..
Persze mindenkinek vannak rossz tapasztalatai a Dell-el kapcsolatban, meg vannak jók is... azért írtam ide, hogy ha egyszer költök valami, az tartson is ki.
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Autós topik
- Windows 11
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple asztali gépek
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen autót vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- Apple MacBook Pro - M1, 2020, Silver - 13", 8GB RAM, 512GB SSD, Tocuh Bar, Magyar Bill. - Eladó!
- ÚJ Asus Zenbook 15 UM3504 - 15.6"FHD IPS - Ryzen 5 7535U - 16Gb - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
- ACER Aspire E15 HDD nélkül + INGYEN POSTA
- HÚHA MSI Cyborg 14 Hordozható Gamer Tervező laptop -25% i7-13620HS 10Mag 16GB/512 RTX 4060 8GB 144Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest