- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
daniel2121
őstag
Erről mi a véleményetek Lenovo Ideapad G585G 100k alatt van az ára. A procija nem gagyi?
-
viktor8
csendes tag
Hello!
Laptopot szeretnék venni! Archicad, Artlantis, és más látványtervezői programok használatához. Asus-ra vagy Dell-re gondoltam. Min. elvárás: i7, 8GB RAM. MIlyen laptopot ajánlotok? Előre is köszi
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
runner 125 #13872 üzenetére
-
solikka
csendes tag
A Fujitsu laptopoknál a HDD / Memória csere ugye nem jár gari vesztéssel?
-
fi:zi'k
nagyúr
Bocs, hogy ideszemetelek, de a HP topikban nem kapok választ.
"4530s HDD->SSD csere
Vmiféle fekete kabátban van a HDD, ami rá van ragasztva és perforált több helyen. Magyarán ha kiszedem, elszakad.
Esetleges garis ügyintézésnél ennek van bármi hatása?" -
Redback
csendes tag
válasz
Notebook2012 #13879 üzenetére
AutoCad is futna a gépen, ezért kéne az i3-as proci. Vagyis akinek kell a lapos, azt mondta az AutoCadhez jól jön az i3-as proci. Ezért lenne szükséges.
Szerkesztés: Tesztben azt olvasom, hogy a Pentium B960 csak a HT-vel van elmaradva i3-tól, és teljesítményben ezért nagyon kevéssel marad alatta. Ez gyakorlatban is így van?
-
darvak
senior tag
-
solikka
csendes tag
válasz
Notebook2012 #13879 üzenetére
Hehe
Csak azért merült fel a gyanú mert a típusszám némelyik gépnél AH531MF025HU formájú, tehát ott a végén a HU, ennél meg LFBKA531-14 formájú, tehát nincs HU a végén.
Egyébként a magyar webshopokban forgalmazott minden noti magyar billes? És tuti, hogy ez is?
-
solikka
csendes tag
Köszi az eddigi segítséget, kiválasztottam, hogy melyik laptopot veszem meg.
Fujitsu Lifebook A531
A billentyűzetnél nem írják, hogy magyar-e. Ilyenkor is biztosan az? -
Redback
csendes tag
Sziasztok!
Körülbelül 150 ezerért keresnék laptopot, legalább i3-as procival, dedikált videókártyával és 15,6" kijelzővel. Tudtok ajánlani valami jó vételt?
Köszi
-
Chaser
legenda
válasz
B-L-A-C-K #13869 üzenetére
Ismernek innen elegen, nem titok ki vagyok, hol dolgozok
Nevem, telszámom úgy 6 éve adatlapon. Ha valaki békés szándékkal keres meg én is békés vagyok, ha ellenséges szándékkal úgyis szétvágom
Problem solved
premete: Régen az volt a nevük, már Mars magyarország. Igen, kisbetűvel. Én a bokrosi gyárban vagyok, Pesten van még egy telephely.
-
spyduck
nagyúr
Ez nekem annyira már nem vicces
-
Notebook2012
tag
válasz
runner 125 #13867 üzenetére
100.000Ft-ért mit ajánlasz? Sztem messza az egyik legjobb az AH531, főleg, hogy 3 év garancia van rá.
Amúgy kezembe fogtam az A531-es és az AH531-et. A teteje igaz lakkos, de a többi ugyan az. Az AH531 szigetes billentyűzettel rendelkezik, de nem rosszabb szerintem mint az A531. Amúgy az AH531-nek is matt a belseje.Amúgy legutóbb olyan vevő jött, be aki csillámmintás notebookot keresett. Na ez legalább csillámmintás felül
-
runner 125
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K #13869 üzenetére
Jah, az Adonis-club-ra én sem lennék büszke.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Notebook2012 #13870 üzenetére
Nekem Spyduck kolléga gyanús vagy...
-
Chaser
legenda
válasz
Notebook2012 #13865 üzenetére
Nevem Bori Krisztián, munkahelyem a Mars Mo. Te jössz
-
runner 125
nagyúr
válasz
Notebook2012 #13858 üzenetére
..az AH zongoralakkos fényes felület, tapintás alapján szerintem még a minősége is gyengébb, mint a sima A531-nek.
Szal', akkor reklám vagy segítés céljából jöttél?
Mert az AH-s Fujitsu a japán tervezés, német gyártás ellenére sem volt best buy vétel soha.Chaser
Csokigyááár.
Gondolom a rokonság cukorszintjét toppon tartod. -
B-L-A-C-K
titán
válasz
Tekmen #13864 üzenetére
Sose halottam még róla, de csak elsőre megnéztem pl mennyi egy Y580-as, i5, sima HD felbontásban 303 ezer...
Notebook2012: Természetesen nem arra lettem volna kíváncsi mivel foglalkozol, és hol, hanem csak a annak nick nevednek a nevére amivel gyakran mozogsz itt...
Nincs másik regisztrációm, rám lehet ellenőrizni nyugodtan
Nem fogok itt nyomozni csak kíváncsi lettem volna, de aki itt mozog tudja hogy rá lehet keresni, illetve tudja boltot se lehet reklámozni, de ezeket érdekes módon te is tudod...
-
Notebook2012
tag
válasz
B-L-A-C-K #13862 üzenetére
Ha beírod te is ide a nevedet és a munkahelyed címét akkor lehet én is. A fórum névtelen, pont ez a lényege. És ismerem a PH-t. Ki ne ismerné, aki számítástechnikával foglalkozik?
!!!!!! Nincs másik regisztrációm, rám lehet ellenőrizni nyugodtan !!!!!!!
szerk: kaptam oktatást
-
Tekmen
aktív tag
Üdv emberek!
Az lenne a kérdésem, hogy a digiprime.hu mennyire megbízható bolt? Valaki vásárolt már tőlük?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Notebook2012 #13861 üzenetére
Na jó lelőheted a poént hogy ki vagy, mert látszik a szavidból már nem1x voltál a ph-n regisztrált tagként...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Notebook2012 #13845 üzenetére
Plusz Y580, Asus G55, (GTX660M) stb...
-
btudos
nagyúr
válasz
Notebook2012 #13858 üzenetére
Efelett elsiklott a tekintetem
-
darvak
senior tag
válasz
Notebook2012 #13852 üzenetére
Én az általam ismert legjobb ár és bolt relációja alapján linkelek.
Mi Spyduck megint bannolva van?
-
BigBlackDog
veterán
válasz
Notebook2012 #13848 üzenetére
Cég (rész)tulajdonos?
Boltot egyébként nyugodtan linkelhetsz, mint ahogyan a többiek és Te is tetted korábban. Saját apróhirdetést viszont nem, tehát, ha valamit szeretnél eladni arra nem a fórum való, hanem az apró. Szerintem ezzel keverted össze. Csak arra figyelj, hogy ne légy elfogult, a fórum nagy előnye a szabad szólás, függetlenség. -
Tikakukac
titán
válasz
Notebook2012 #13849 üzenetére
Lehet, miért ne lehetne. Én nagy ritkán szoktam már boltot mondani, keresse meg a user a legjobb helyet, ami neki megfelel.
btudos: Csak 5k. Annyi meg legyen már, 100k-hoz képest ez 5%, ami vicc. Pláne 2-3 évre levetítve.
darvak: Szvsz polip lett kirakva, legalábbis olyasmit látok. Spyduck szerintem nem lett bántalmazva mostanság.
-
runner 125
nagyúr
válasz
Notebook2012 #13852 üzenetére
Szia Spyduck.
-
btudos
nagyúr
válasz
Notebook2012 #13849 üzenetére
Azért ahhoz kéne még egy 10-es.
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Le Mans Ultimate
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Netfone
- További aktív témák...
- MSI Thin 15 Gamer laptop makulátlan állapotban, 2,5 év garanciával, ingyen kiegészítőkkel.
- Garanciális! ASUS Zenbook Notebook! 13" OLED / i7-1065G7 / 8GB / 512GB SSD
- Lenovo ThinkPad X13 Gen4 Laptop! Intel i5-1345U / 16GB DDR5 / 13.3" WUXGA
- Lenovo ThinkPad X1 FOLD! Hybrid laptop! Hajlítható OLED kijelzős (2048x1536)! BeszámítOK!
- ASUS TUF Gaming F16 (2024)
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest