-
PROHARDVER!
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fcbarca
őstag
válasz
Khelben #119697 üzenetére
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?most
(2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit)250k
(3) Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén)minden
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?full hd
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?ips
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?ritkan
(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.)free dos is jo
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?optikai meghajto nem szukseges 500 gb vagy 1 tb ssd se szukseges
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…)ami van az van
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)uj és hasznalt is. -
setoox98
újonc
Üdvözletem!
Remélem tud valaki ajánlani valamit, hogy mit és hol lenne érdemes megvennem!
Előre is köszönöm!1, a napokban
2, Maximum 190 ezer forint.
3, Elsősorban grafikai tervező program (ArciCAD 19) használatára és esetenként egy két játék futtatására (CS:GO) kellene. Olyan gépet szeretnék, amely nem sokat gondolkodik egy renderelési folyamatnál.
4, CS:GO, régebbi fifák magas beállításokon.
5, Mivel legtöbbet a full hd-s monitoromra kötve használnám azt gondolom nem fontos a full hd-s kijelző. Ezért az 1366x768 nekem tökéletes lenne,15,6"-os kivitelben. Ha lehet matt és LED.
6, Naponta hordoznám a gépet az iskola miatt. Utazás közben nem szándékozom használni.
7, Ha lehet akkor Windows 10, de a 8.1 is opció.
8, 500GB-1 TB HDD nekem megfelelne, az SSD-nek nem látom hasznát számomra. RAM lehetőleg 8 GB, esetlegesen későbbi bővítési lehetőséggel. Ha van benne optikai meghajtó az előny, de van külső meghajtóm is.
9, Új gépet szeretnék vásárolni, garanciával mindenképpen.Üdvözlettel,
Bálint. -
fcbarca
őstag
[link]
es ez a laptop?megeri ennyiért?
ilyet vett a haverom is de nem tudott ra windowst tenni csak szervizbe es 10 000 ft volt ra a windows.felo hogy en se fogok tudni ratenni? -
RetroFighter
tag
válasz
cellukx #119685 üzenetére
Sziasztok!
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
Pár hónapon belül.(2) A gépre szánt összeg forintban?
200-250k(3) Felhasználás?
Sony Vegas Pro 13, renderelés, adobe programok (photoshop, after effects) és kisebb iskolai feladatok (Microsoft PowerPoint, Word, Excel)(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
Nem lényeges, esetleg csak kisebb játékokra használnám (pl Leauge of Legends, Counter-Strike: Global Offensive)(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
A képernyő mindenképpen legyen 1080p-s és örülnék még az IPS és matt kombinációnak, ha belefér.(6) Mennyit lesz hordozva a gép?
Nem lesz hordozva, ha mégis azt megoldom egy strapabíró, szivacsos laptoptáskával.(7) Operációs rendszer?
Nem kell.(8) Tárhely mérete és típusa, memória mennyisége, optikai meghajtó kell-e?
Az SSD-t nagyon fontosnak tartom, azt mindenképpen szeretnék. Mellé még jól jönne egy kisebb HDD, de csak akkor, ha belefér. ODD nem fontos. 8GB RAM lenne az elvárás.(9) Egyéb kívánság, speciális igények?
HDMI, de szerintem ez 2016-ban alap.(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is?
Elsősorban új, de nyitott vagyok a használtra is.Előre is nagyon köszönöm a segítséget:
Wade -
Dhampir
félisten
válasz
desolator #119681 üzenetére
Pár kiegészítő adat a procihoz és az integrált grafikus meghajtóhoz:
AMD Radeon R3 (Mullins/Beema) (eszerint az APU 9%-al erősebb az Intel HD Graphics 4000-nél)
-
fcbarca
őstag
sziasztok.lenovo yoga 500 laptopok ajanlottak?
-
Vasvedelem
csendes tag
Tiszteletem!
Kis segítséget kénék, a hozzá értőktől, laptop vásárláshoz
Idén év vége, jövő év eleje felé lenne esedékes a vásárlás.
(2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit)
Alapvetően 130 ezer forint van rá szánva. De azért 165 ezres kategóriából is kérnék ajánlatot, szóval legyen mondjuk 130-165 ezerig több választék, ha van rá érdemes
(3) Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén)
irodai programok otthoni felhasználási szinten, internetezés, film nézés, max. kisebb játékok (nem jellemző a felhasználóra, de vmilyen szintű minimális esély legyen rá, de főként otthoni, felhasználói szintű felhasználás.
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
Nem elsődleges felhasználási szempont, de mondjuk egy SIMS volumenű és fajtájú játék nem rossz, ha elfut rajta mondjuk közepes grafikán.
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
15,6"-os. A többire csak azt tudom mondani, hogy minél alkalmasabb legyen a fő felhasználási területre.
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
Első sorban lakásban lenne hurcolva. Utazás közben nem feltétlenül lenne használva.
(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.)
Windows lesz rajta, de az se baj, ha nincs rajta eredetileg.
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?
HDD bőven elég, minimum 500 GB, de jobb lenne 1 TB. RAM, sztem minimum 4 GB, de ha több, az se baj
Szeretnék bele optikai meghajtót.
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…)
Szerintem ma már nem akkora kívánság egy bluetooth, webkamera vagy HDMI
egyéb már "extrára" nincs szükség.
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)
Új gépet szeretnék, igen.
Köszönettel:
Vasvédelem
-
adika4444
addikt
válasz
cellukx #119685 üzenetére
Hát 160-ból kijön HP 250g5 I3 vagy I5 procival is de az I3 FHD-val is...
Nézheted még a Fujitsu A514-et, A555-öt, A556-ot is, és szóbajöhet még a Dell 5558-5559 is. A legjobban összerakott talán a 250-es HP.
180-ból már I3-as procival kijön HP Probook 450G3 is, ami meg már egy belépő üzleti. IPS-sel csak valami HP Pavilion van, de ha ebből engedsz akkor inkább a fenntebb említetteket nézd mert jobban ajánlottak.... -
cellukx
tag
Sziasztok!
Ebben a hónapban.(2) A gépre szánt összeg forintban?
Első körben 160.000Ft, de ha valamilyen oknál fogva érdemes lenne rá még egy keveset áldozni, nagyon max. 180.000Ft.(3) Felhasználás?
Net, MS Office, film, szokásos otthoni használatra.(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
Nem kell játékra.(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
Na ez az amit nem tudok eldönteni. Jó lenne a matt, ha még IPS-el párosulna, na az már királyság lenne. Az sem gond, ha ez nem kivitelezhető ebben az ársávban, csak ne menjen a gép rovására. Inkább legyen a gép megbízható, jól összerakott.(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
Nem lesz hordozva.(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.)
Operációs rendszer nélkül.(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?
HDD: min. 500GB, RAM: min. 4GB, DVD-RW kell.(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…)
HDMI, USB 3.0 (1db kellene azért).(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)
Új,Az sem baj, ha több gépet tudtok ajánlani
Előre is köszönöm a segítséget!
-
adika4444
addikt
válasz
desolator #119681 üzenetére
Szerintem ezzel a géppel inkább ne is foglalkozz. AMD notebook szinten gyenge, ez a proci amúgy is max tabletbe való, és mellé a gép minőségéről se gondolnám hogy egy HP Zbook... Egy Facebook valószínűleg már megakasztaná a procit...
Ha nem hordod akkor asztali a legjobb, de 70k-ból most van Laptopsystem-nél 8 GB rammal HP 8460P, szerintem nagyon jó ár érte és a te igényeidnek megfelelő lenne... -
desolator
senior tag
Sziasztok!
Olvastam az összefoglalót de mivel én egy konkrét gépet tudnék megvenni, ezért én erről kérném a véleményeteket, hogy megéri-e ez nekem arra, amit mindjárt leírok, hogy kéne. A gép 70 ezer forint lenne, 1 hónapos, a típus pedig HP 17-f200nh [link]
Otthonra kellene, nem nagyon hordoznám, filmezésre (ezért akartam mindenképp 17-est) és netezésre. Más célra nem. Megéri ennyiért?
-
Mrpisti
újonc
Sziasztok!
Szintén gépvásárlás előtt állok és segítséget szeretnék kérni a választáshoz.(1) Minél hamarabb. Max. jövőhétvége.
(2) 160e-210e
(3) Alapvetően általános használat + filmezés. Egyetemre és itthonra kell. Jó lenne ha kibírná az egyetemet (4-5 év).
(4) Nem tervezek játszani, ha később mégis akkor nem nagy gépigényűekkel.
(5) 15col+ A többi mindegy.
(6) Kb. hetente 2x fog utazni a gép. Utazás közben nem tervezem használni, ha mégis max. fél órát. Súly, vastagság lényegtelen.
(7) Win7+ Majd teszek rá, van itthon jogtiszta.
(8) HDD megfelel, de jobb lenne SSD, vagy mind2 egyszerre. 1/2 GB legalább. Optikai meghajtó nem ártana (de nem elsődleges szempont). 4GB RAM legalább, de akkor legyen bővíthető, vagy 8GB. Prociból sem kéne bele gyenge ( i5-re gondoltam minimum).
(9) USB 3.0, HDMI,
(10) Elsősorban új, de használt is szóba jöhet.Nem nézetem ki még konkrétan semmit. Mindenre nyitott vagyok.
-
törölt tag
Sziasztok! Barátom szeretne laptopot vásárolni, ebben kérnék a segítséget:
1. Jövő héten.
2. Maximum 110 ezer forint.
3. Egyetem, filmezés, böngészés, hétköznapi felhasználás.
4. Nem játszik.
5. Normál 15.6 inches, HD, glossy.
6. Nem nagyon lesz hordozva, ritkán.
7. Windows.
8. Lehet HDD, de SSD is. (SSD esetén 128GBnál több, mármint az össz tárhely). RAM: 4GB. Optikai meghajtó: mindegy hogy van-e.
9. Nincs.
10. Csak új gép.Személy szerint egy 128GBos SSDvel rendelkező gépre + egy külső HDDre, vagy SSD nélküli gépre, csak HDD-vel rendelkezőre, valamint i3as, kb i3-5005U-s processzorra gondoltam.
Előre is köszönöm a segítséget!!
-
atatax
csendes tag
Sziasztok!
(1) Fontos lenne minnél hamarabb laptopra szert tenni(1-2héten belül)
(2)150ezer ft.-ig
(3) Netezés,filmezés,képek-videok tárolása
(4) Jàtek nemkell
(5) 15-17 inch nagysagú, minnél szebb, annál jobb!
(6) Nem lesz hordozva
(7)Windows 10
(8)500Gb lenne a minimum, inkabb 1 Terra, HDD vagy SSD mindegy!
optikai meghajtó szükséges, de nem feltétlenül!
4GB RAM minimum kell!
(9)webkamera is szükséges. Mindegy milyen core i3 vagy i5.
(10) Inkabb új, de szóba kerülhet használt is!
Válaszodat előre is köszönöm! -
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Dell E6230 gumi talpai "eltűntek". Mit tegyek rá? Lehet valami öntapadós ilyen talpakat venni? Gondolom kell az az 1-2 mm, hogy tudjon szellőzni.
-
Khelben
nagyúr
válasz
csokoládé13 #119673 üzenetére
Untig elég az integrált, főleg, hogy az az AMD kártya kb. ugyanolyan erős, mint az integrált Intel. Csak a marketingesek rakatták a gépbe, semmi haszna nincs. Plusz hőtermelő és hibalehetőség, ennyi.
(#119672) Pizza_Hawaii : el kellene dönteni, mi a fontos: a teljesítmény vagy a hordozhatóság. A kettőt együtt ennél jóval drágábban adják.
-
Pizza_Hawaii
újonc
Sziasztok! Barátnőmnek vennék notebookot. Cél: játék, PS, videóvágás.
1. Jövőhéten mindenképp!!
2. 250000 ft
3. Játék, PS, videóvágás, renderelés
4. Full HD
5. 15", ha lehet ips, ha nincs ips, az sem baj, hogy fényes-e vagy matt az mindegy
6. Naponta, ezért a lehető legkönnyebb kellene
7. Nem kell
8. SSD mindenképp, min. 256. Ha nincs benne SSD az sem baj, mert akkor szerzek bele egy 512-est, csak mondjátok majd meg, hogy milyen foglalatú megy bele. HDD nem kell.
9. Teljes mérető HDMI jólenne, és ne legyen ilyen minden színben pompázó gémer külső. (fekete legyen vagy fehér)
10. Csak új -
Khelben
nagyúr
-
snowmann
újonc
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni.(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás? 1 hónapon belül.
(2) A gépre szánt összeg forintban? Maximum 170 ezer forint.
(3) Felhasználás? Munka, hétköznapi felhasználás, irodai programok, böngészés, alkalmanként fotó szerkesztés.
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel? Nem játszom.
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS? Nem feltétlen FullHD, IPS nem.
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is? Keveset lesz hordozva, nem használom utazás közben.
(7) Operációs rendszer? Nem lényeges.
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e? 500GB minimum. Pozitívum, ha cserélhető a HDD SSD-re.
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? HDMI jó ha van.
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? Mindenképp új.Dell 5559-est és a Vostro 3559-est néztem. Talán a Vostro a matt kijelző miatt jobb választás lenne. Illetve a HP 250 G5-öt néztem még bár kicsit tartok tőle a nagyobb felbontás miatt. Mit gondoltok?
-
Tikakukac
titán
válasz
JustRelax #119663 üzenetére
Az itthon jelentse azt, hogy nem európa gyűjtője és nem szlovák magyar kriendeltség
Egyébként megtaláltad azt a 3-4 boltot amit nem kell erőltetni, bár mondtam már, keresőbe ajánlott bolt és s topikban 3 naponta le van írva
Dobott boltok okésak, középső notis bolt arra koncentrálnék 80mm-es M.2 SSD lehet benne, hogy miként és ki rakja be meg mennyiért az már egyéni
-
JustRelax
csendes tag
válasz
Tikakukac #119661 üzenetére
De én itthon nézelődök... Javasoltad az árukereső nevezetű oldalt, bepakoltam oda is az általad javasolt gépeket és ezeket az oldalakat dobja ki, most én értem, hogy a mall, az emag meg a digiprime felejtős, csak az a baj, hogy ez nincs rájuk írva. Én mindössze annyit látok, hogy az árukereső rájuk kattintotta a "megbízható bolt" matricát, 10.000+ vélemény és 4,5 csillag, csak ezért gondoltam, hogy ~megbízhatóak.
http://www.arukereso.hu/notebook-c3100/msi/gp72-2qe-042xhu-p306340339/#
Mit gondolsz erről? Ugye mondtad, hogy ez ok + akkor még rendelnék bele SSDt (azon kívül, hogy 120as semmi mást nem kell nézni?). Bele tudják rakni nekem anélkül, hogy a HDDt ki kéne szedni belőle?
Amennyiben ez így szerinted ok, akkor a boltpcland.hu
usanotebook.hu
aqua.huVan köztük nem ajánlott? Vagy mind olyan?
*aqua és a pcland nem jelzi, hogy magyar-e :/
-
Khelben
nagyúr
válasz
JustRelax #119659 üzenetére
Szeretnél spanyol vagy olasz billentyűzetet? Én inkább magyarral vennék gépet, sok kellemetlenségtől megkímél...
"Billentyűzet Nemzetközi billentyűzet"
(#119658) Ganz-[HUN]: ennyiből még használtan sem tudok ilyen gépet. Ez a Pavilion a legolcsóbb ips-es gép, de ehhez nincs Windows és csak nyomokban tartalmaz notebookot.
-
JustRelax
csendes tag
válasz
Tikakukac #119655 üzenetére
Ne haragudj, erre nem gondoltam, nem akartalak kellemetlen helyzetbe hozni és persze nem is várnám el, hogy "reklámozz".
És csak amiatt, hogy említetted, hogy egy bizonyos bolt mennyire nem ajánlott merem megkérdezni, hogy...http://www.emag.hu/hp-probook-470-g3-laptop-intelr-coretm-i5-6200u-2-30ghz-es-processzorral-skylaketm-17-3-full-hd-8gb-256gb-ssd-dvd-rw-amd-radeontm-r7-m340-2gb-microsoft-windows-7-pro-microsoft-windows-10-pro-p5s08ea/pd/DR5VK3BBM/?ref_cmp=ps&emagi_click_id=ca6952d0919b903002f391e904f62fd0
(Tudom, csak SSD, de talán valahogy megleszek HDD nélkül)
Mi a véleményed? -
Ganz-[HUN]
addikt
Üdv!
Egyik barátomnak keresek laptopot.
Fontos, hogy újonnan, előtelepített windowsal, cserélhető akku is legyen, kellemes üzemidővel (így Haswell már nem játszik).
Felhasználása: Egyetem, így a jó billentyűzet sem elhanyagolható.
Kijelző: Jobb TN vagy IPS, mert fimnnézős is lenne, szóval az sem lenne hátrány hogy ha nem erősen dobozhangja lenne.
SSD, HDD, mindegy, 4gb ram meglegyen.
Keret: 150-160k
Kivitelezhető, vagy ez álomnak számít ebben az árkateg.-ben?Köszönjük!
-
adika4444
addikt
válasz
noooname #119656 üzenetére
Szia!
Használtban:
Dell 6230 egy nagyon jó választás lenne ilyen célra. ezen van HDMI, hűtése halkacska. Nekem ilyen van és nem bántam meg. viszont van még HP 2570P is. Ebben nincs HDMI, de átalakítóval megoldható. ez fenntről szívja a levegőt, alulról asszem nem is szív, így suliban lehet hogy szerencsésebb a kitudja épp milyen piszkos asztalra lerakni...
Vannak nagyobb kijelzővel is gépek, de suliban hogy elférjen javasoltam ezeket.
Újban HP 250G5 Core I3 procival, Fujitsu A514, A555, A556 és Dell 5558 vagy 5559 jöhet szóba. Nagyrészükön van HDMI, 15" a kijelzőjük, de mivel szóbajöhet használt is ezért a fenntebbieket erősebben javaslom. Az említett HP-ba kijön egy SSD, és ram is bőven 150k alatt, meg még garikiterjesztés is befér az árkeretbe... -
noooname
csendes tag
Sziasztok, ismerősnek kellene gépet vásárolni, ebben kérném a segítségeteket:
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás? 1 héten belül
(2) A gépre szánt összeg forintban? ~150e (inkább alatta)
(3) Felhasználás? Irodai programok, netezés. Tanárnak lenne, órán használva, tehát nem nagyok az igények, de fontos lenne, hogy gyors legyen, hogy ne kelljen 1-1 programra, gépindulásra várni az óra közepén.
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel? -(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS? mindegy
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is? Minimális hordozás, nem lenne használva
(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.) Win 10 kompatibilis, de majd lesz igényelve, tehát nem kell rá venni
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?
SSD min. 120gb, de inkább több. Min. 4gb ram, de inkább 8, optikai meghajtó kellene(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…)
HDMI kivetítő miatt
intel proci (i3/i5?)(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)
használt isElőre is köszi a segítséget és a válaszokat!
-
JustRelax
csendes tag
válasz
Tikakukac #119646 üzenetére
((Értem, akkor azt hiszem, hogy az általad javasolt megoldás lesz, mármint a boltban berakatós. Csak lapozgatok már mindent össze-vissza, és csomó helyen azt látom, hogy vagy HDD vagy kiszedem és SSDt teszek a helyére, de nekem ugye mindkettő kéne. Ezért sem jön be ez a külön rendelgető/bepakoló dolog.))
*Illetve, közben szerencsére találtam egy ilyen megoldást, amit ugye írtál is korábban, csak nem találtam eddig ilyen "olcsón":
http://www.digiprime.hu/laptop/msi-gp72-leopard-pro-23005-elado
Akkor ez ugye jobb megoldás lenne mint a "fapados" dell inspiron izé?
Valamint a szokásos kedvenc kérdésemAkkor ugye erre is tudok +1 DVI-D monitort kötni?
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Macbook Pro 14" M4 Pro 12/16 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (48)
- Macbook Pro 16" M4 Pro 14/20 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (45)
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA A2000 Ada -8GB-, 64GB , 1TB NVMe, Magyar vil bill
- Csere-Beszámítás! MSI Katana GF66 Gamer laptop! I7 12700H / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest