Aktív témák
-
macy92
csendes tag
Rendben köszi.
Remélem jó lesz a gép és nem lesz vele gond jó néhány évig
Köszi a segítséget minden jót nektek -
macy92
csendes tag
Köszi akkor szerintem ez lesz a befutó.
Még annyi kérdésem lenne hogy lehet benne bővíteni a HDD-t? Mondjuk van itthon egy 320 gigás külső vinyóm szóval valószínűleg elférek rajta majd. Csak érdeklődöm. -
macy92
csendes tag
Üdv!
Újra itt vagyok és zaklatom a fórumot
Beláttam hogy emelni kell a tétet mert nem kapni 130ért olyan laptopot amiben a CPU és a VGA viszonylag egyenlő erős és alkalmas lenne CADre. Így találtam még néhány újabb modellt plusz a sokat ajánlott gépek:
ASUS ettől én azért tartok mert gyengének tűnik a CPU hiába turbózik és az ASUSban sem nagyon bízom, de lehet hogy notebook piacon jobbak mint VGA és alaplap részen. A szervizükről sem mondanak sok jót.
Acer1 Ez tetszik a CPU miatt viszont gyengébb a VGA. Az Acert azért favorizálom mert viszonylag olcsó hozzá a garanciabővítés.
Acer2 Jónak tűnik de régi modellekből áll. Megtudná nekem mondani valaki hogy ez most LEDes vagy sem?
PB csak egy év gari és nem lehet bővíteni viszont erős. A minőségről semmit sem tudok.
HP Gyenge VGA de 2 év gari és a HP az mindig megbízható volt nem?
Acer3 Szerintem ez lehet a legjobb de sajnos elég kevés benne a HDD. Viszont a többi hardver elég erős.
Mi lenne a legjobb vétel ezek közül? Melyik gyártónak normális a szervize/garancia eljárása? Körülbelül 4-5 évre tervezem a gépet szeretném a legjobbat.
Utolsó kérdés: Ugye el lehet távolítani a gyári oprendszert (Linux, DOS) anélkül hogy a garancia elveszne? (lehet hülye kérdés de biztosra szeretnék menni)
Előre is köszönöm a segítséget -
macy92
csendes tag
válasz sketchifun #17833 üzenetére
Akkor most az asusról vagy a packardról beszélsz?
-
macy92
csendes tag
Nekem is tudna írni valaki valamit arról a gépről vagy esetleg ajánlani valamit?
Előre is köszi -
macy92
csendes tag
Esetleg ez is beleférne de lassabb a VGA a CPU viszont biztosan erős:
Acer
Ez hogy bírná a CADet és mondjuk a Mass Effect 1-2 kaliberű játékokat?
De a játék nem lesz jellemző inkább a CAD.
Köszi. -
macy92
csendes tag
Üdv!
Notebookot szeretnék venni egyetemi évekre. Ugyebár az átlagos használatra akármilyen típus megfelelne, de nekem annyi kellene pluszba hogy CAD programok fussanak rajta akadálymentesen és zavartalanul. Ezen felül strapabíró gép kellene amely csak a józan ész korlátain belül melegszik. A problémám az hogy nincs rá túl sok pénzem. 130-ból tudnék gazdálkodni. Ezt már ajánlották:
ASUS
De én az Asusról nem sok jót halottam eddig. Nekem minden jónak tűnik a gépben a procit kivéve. Tudom hogy turbózik ha kell de nem túl gyenge ez egy CADnek? Viszont tetszik a VGA benne.
Előre is köszi.
Aktív témák
- Autós topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- EAFC 25
- Opel topik
- Szólánc.
- One mobilszolgáltatások
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Elon Musk meghatározóvá teszi a SpaceX-et Olaszországban
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Lenovo Legion 5, 15'6, Ryzen 7 5800h, RTX 3060, RAM 16gb
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13" 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF DASH F15 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB DDR6 W11
- BESZÁMÍTÁS! Acer Nitro 5 AN515 15 Gamer notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB GDDR6