Aktív témák
-
Ghandi
aktív tag
válasz
T-unit #36435 üzenetére
Ok köszönöm!
Akkor már tuti hogy HP Compaq Presario CQ61-110E veszem meg.
Nekem ez böven elég és az ára is elfogadható nekem. -
Ghandi
aktív tag
Végül is ezt választottam HP Compaq Presario CQ61-110EH
T4200-as proci 2Giga RAM.Igaz az iponon azt irták róla hogy ennyi ram kevés,szerintem elég,nem akarunk játszani vele.Ami negativumnak irtak még róla hogy hangos a hütése.na jó csak kérdés hogy mi az a hangos? Az enyém IBM Thinkpad szerintem halk,remélem csak ehez képest hangos,azért nem zavaró.
Ismeri valaki ezt a gépet?
Na meg vélemény a gépröl? Érdemes megvenni,föleg ennyiért? -
Ghandi
aktív tag
Esetleg van valahol ilyen gépösszerakó oldal szerüség laptophoz?
Mert azt tudom hogy kb minek kellene bennelennie,milyen csatinak kellene rajta lennie,de hogy milyen márka milyen tipus azt nem tudom -
Ghandi
aktív tag
Jaj tényleg és a mi még fontos lenne!
Legyen rajta HDMI csatlakozó! Mivel BluRay lejátszóm nincsen és a HD filmek legtöbbjéhez neten keresztül jutok hozzáigy csak gépröl tudok HD filmeket nézni.Szeretném végre elfelejteni a nagy vastag és merev VGA kábelt,mivel ugyis van a TVn HDMI csati igy jó lenne ha a gépen is lenne.
Köszi -
Ghandi
aktív tag
Sziasztok!
Tudom most olyan kérdést fogok feltenni amit szinte minden kezdö szokott,és ha visszaolvasnék akkor tutira találnék rá már meglévö hsz-t ,de had ne olvassak vissza ennyit.Jön a karácsony és a barátnöm rágja a fejem hogy kellene neki egy laptop.Részletre vennék neki egyet max 150 ezerért,de ez a legfelsö határ! Jobb lenne ha kisebb pénzböl kijönne.De az hogy pontosan mit vegyek azt még nem tudom.Nézegettem én laptopos oldalakat de akkora ma már a kinálat hogy aki nem ért annyira hozzá az csak összezavarodik.Nekem egy régebbi IBMem van,kapásból rávágtam hogy akkor IBM azaz Lenovo,de ahogy látom nem igazán olcsók.Vagy csak rossz helyen néztem?
Ami az elvárás lenne.Minimum 14.1-es képernyö,DVD iró.Netezésre,torrentezésre,és filmnézésre kellene,igaz mivel egyre több a HD film igy jó lenne ha azt is vinné.Az lenne a legjobb ha nem is lenne OPrendszer azt megoldom én ha ugy olcsobb,na meg egyébként is a vistát mind a ketten gyülöljük! Ha van rajta OPrendszer akkor az csak XP legyen.
Ennyi lenne az elvárásunk és max 150-et tudnék rászánni.
Tudtok erre valami konkrét gépet ajánlani?
Aktív témák
Hirdetés
- 16" macbook pro m1pro.
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, RTX 4050, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Hibátlan,garanciás ASUS TUF gamer laptop Full HD 144Hz/Core i5 11400H/RTX 3050/16GB DDR4/512GB SSD
- 27% Számlával! HP Gaming! 16.1" IPS 144Hz / 7640HS / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Lenovo Thinkpad L13 Yoga Gen4 X360 Érintős! Ryzen 7 Pro 7730U 16GB RAM / 256GB SSD Magyar
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest