- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- E-book olvasók
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Mini-ITX
Aktív témák
-
creative28
tag
válasz
parandroid #11728 üzenetére
A konzumer nem teljesen igaz, mivel a HP NX és Thinkpad R széria fel van vértezve egy kettő olyan technológiával, amivel a Konzumer gépek nincsenek. Mint pl. hálózati szabványoknak való megfelelés (Cisco, Sun. stb.). Ha azt mondod, hogy nem jár hozzájuk annyi support, mint az NC vagy T sorozathoz, akkor ezt elfogadom. A másik, meg, hogy most van előttem egy NC6320, meg az NX -em. Mit kellene észre vennem az extrákon kívül?
A billentyűzet ugyanolyan jó, a kijelző ugyanaz, persze a mérete más, na jó a proci erősebb. Ennyi!
Persze nem fikázás pontosan azért vettem HP-t, mert nekem megfelel, amire használom, hordozni ezt sem merném, mikor használom. Csak asztal!!! Na még ebben különbözik az NC-ben van aktív merevlemez védelem. De ez nem von le az értékéből, ugyanannyi időt lehet használni, csak maximum nem hordozás közben emellett szinte az összes szabványnak megfelelnek, mint a nagy tesók.
Ez is ugyan úgy megy reggel 7 - ől délután 5 ig már másfél éve. És még megy.
Konkrétan tudom, hogy az NX 7400 sorozatból sincs több hibás darab, mint az NC-ből, sőt az R-l még több a gond van néhány esetben, mint néhány NX-el. Szóval abban egyetértek, hogy egy két technológia be van építve az NC-be, míg az NX-be nincs, de, hogy, konzumer lenne, azt nem fogadom el. Ára közel van a konzumerhez, de a meghibásodási aránya, a szabványoknak való ,megfeleltetés, és jó pár szolgáltatás erősen a BC-be húzza, ha még nem is tud annyit extrák, és szolgáltatások terén, mint a T, vagy az NC.
A Másik, meg az NC8000 a power széria, tehát erős proceszor, erős VGA, esetleg quadro, vagy fireGL valamely kisebb teljesítményű tagja, míg az NX7400 az NX wide megfelelője. Ha össze hasonlítod, akkor az nx6xxx vagy nc6xxx sorozattal kellene összehasonlítani.
Akkor ennyi erővel ide lehetne sorolni a DELL Vostro-t az Amilo PRO-t, Esprimo-t is, Ezek is konzumer gépek lennének? Az Amilo még sz*r is.
Hiszen nem Inspiron, de nem is Latitude, nem LifeBook, de nem is Amilo. Hát a HP-nél ugyanez a helyzet nem Pavilom, de nem is NC vagy B széria. Az R meg nem 3000-es széria de nem is T. De nem is teljesen konzumer. Inkább BC kevesebb szolgáltatással.
Szóval ez a konzumer homályos. Mivel a Vostro-t kifelyezetten kis és középválalkozásoknak ajánlják, akárcsak a az R vagy az NX-t. Amiben különbözik az még a garancia. De ez már a Support része.Szerintem. Bocs, ha hosszúra sikeredett.
-
cucka
addikt
válasz
nem tudom, használtál-e nx7400-at, mert én igen és egyáltalán nem éreztem semminek a csúcsának. szomorú lenne, ha egy thinkpad r is annyit nyújtana..
-
amol
addikt
válasz
Ez a "csúcs" az amiben sosem fogunk egyetérteni, dehát ez van
Egy nx azért közel sem egy R.
Aktív témák
- Yettel topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Google Pixel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Fujitsu Lifebook U757, 15,6" FHD , I3-7100U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 4G/LTE, 27% áfás számla
- Dell Latitude 5500, 15,6" FHD , I5-8365U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, LTE, 27% áfás számla, 1 év g
- Dell Latitude 7280, 12,5" FHD Touch, I7-7600U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év
- Lenovo Thinkpad L480, 14" FHD Touch , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év
- Bontatlan! Apple MacBook Pro 16 M4 Max
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest