Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • alexman86

    csendes tag

    Sziasztok!

    Notebook vásárlás előtt állok. Többnyire netezésre, filmnézésre, office programok használatára kellene és nem játékra, így mindenképp integrált VGA-s gépet szeretnék, hogy ne merítse feleslegesen az akksit. Az alábbi 3 gépet néztem ki:
    Toshiba Satellite L650-148
    A Toshibákról nem túl sokat hallottam, de azt mondják elég megbízható. A fenti linken elég jó árban van ez a példány, főleg h 4 GB rammal adják, viszont a 3 gép közül ebben van a "leggyengébb" core i3-as proci. Nem tudom, h ez a gyengeség mennyire lenne észrevehető?

    DELL Inspiron N5010-119973
    Itt a fórumot olvasgatva láttam, h sokan ajánlják ezt a típust, szóval akkor már nem lehet annyira rossz vásár. Vonzó a márka és a 3 év gari, viszont hallottam, h az illesztőprogramok vadászata kicsit macerás, mivel nem adnak hozzá telepítő lemezt.

    ASUS K52F-SX241D
    Az Asus nagyon jó felszereltségben, viszont megbízhatósága elég kétséges. Legalábbis nekem eddig nem túl sok helyen ajánlották. Élőben már láttam és fogtam ilyet és igazából a billentyűzete és az alátámasztás elég gyengének tűnt. :S

    Ezek tekintetében megtudna valaki erősíteni, h melyiket érdemes választani? Egyébként én a Toshiba és a Dell között vacillálok. Esetleg, ha valaki rendelkezik a fenti gépek egyikével, akkor tudna írni róla, h mik a tapasztalatai? (pl.: mennyit bír az akksi, mennyire melegszik, mennyire megbízható)

    Előre is köszi a segítséget!

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák