-
PROHARDVER!
Kérdezés előtt olvasd el az összefoglalót, de minimum a "Gyakran feltett kérdések" bekezdést!
A topik célja, hogy segítsen eligazodni a hálózati adattárak piacán. Mivel a NAS-sal kapcsolatos igények rendkívül sokfélék lehetnek, a lehetséges megoldások között is igen komoly eltérés lehet árban, teljesítményben, kényelemben és rugalmasságban egyaránt.
Az összefoglalóban összegyűjtöttük a legfontosabb alapinformációkat, és az egyes lehetőségek rövid bemutatásával igyekszünk segíteni, milyen irányba induljon el a leendő NAS-tulajdonos.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnat
veterán
válasz
Virag.h #34034 üzenetére
Szia,
heti 1-2 használatnál sztem simán érdemes ... megoszlanak a vélemények arról, h mennyi felpörgetés nem tesz jót a lemeznek, alapvetően jobb a folyamatos üzem elvileg, de én már akkor is altatnám ha napi egyszer van rá szükség ... régebben volt a nasomon egy 500-as külső diszk, reggel 6kor ment oda is egy mentés a fontos cuccokról, utána szépen el is aludt, feleslegesnek tartottam, h egész nap duruzsoljon.
A külső lemezeket szervezheted raidba de nem a belsőkkel hanem csak ha több külsőd van, vannak olyan külső házak amik tudják, pl ez: [link] Itt meg Borisz76 írása róla: [link]
Van egyébként több gyártónak is hasonló, pl Raidsonic.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Házimozi belépő szinten
- The First Berserker: Khazan
- Fotók, videók mobillal
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Windows 11
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i5-10400H I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest