- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FÜLhallgatók
- OLED TV topic
- Everest / AIDA64 topik
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen Android TV boxot vegyek?
-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Bullllit
tag
Üdv
Kinéztem magamnak a DELL S2721DGF monitort.
Szempont volt, hogy 27" legyen, wqhd, ips panel és 100+hz.
A kérdésem az, hogy ez jónak számít vagy a kategóriájában van jobb is?..jobb az erőszakosság,ha a szívünkben indulat van, mint az a szelídség,ami csak a tehetetlenséget álcázza..
-
-
Bullllit
tag
Rendben Köszönöm
Még annyit, hogy a monitorgurut vagy oaziscomputert írtátok hogy náluk érdemes vásárolni monitort. Én a monitorgurut néztem ki a +gar és kalibrálás végett.
Vagy ha tudtok mást ajánlani akkor szívesen fogadom.
Mégegyszer köszi a végszót
Bullit
..jobb az erőszakosság,ha a szívünkben indulat van, mint az a szelídség,ami csak a tehetetlenséget álcázza..
-
Bullllit
tag
Üdv
Ismét jöttem untatni benneteket a kérdéseimmel
Szóval a lényeg hogy egy 27"-es monitort szeretnék....Egyszer már kérdeztem itt és akkor a DELL S2740L-t ajánlottátok ami ugye 1080p-s. Viszont ahogy én itt olvasgatom a fórumokat arra az elhatározásra jutottam, hogy mivel nem "2 hetente" szeretnék monitort venni, ezért hajlandó lennék egy szinttel feljebb lépni a DELL U2713HM-re. (Azért ezt írtam, mert ezt másoknak is ajánlottátok már)
Visszaolvasásból és "nyomonkövetésből" számomra az szűrődött le, hogy ez a felbontás már jó ehhez a nagysághoz. Persze ezt csak akkor ha ti is rámondjátok az "Áment".
Ettől többet semmi féle képpen nem szeretnék rákölteni...ez is kicsit a plafon felett van
szóval várom a válaszokat amiket előre is köszönök
Kellemes Karácsonyt Minden Fórumtársnak!!
..jobb az erőszakosság,ha a szívünkben indulat van, mint az a szelídség,ami csak a tehetetlenséget álcázza..
-
Bullllit
tag
Üdvözletem
Olyan túlságosan nem értek hozzá és nem akarok bedőlni a sok marketinges maszlagnak, épp ezért kérem a segítségeteket...szóval:24-27"-os 16:9-es képarányal szeretnék valami IPS-es IV. kategóriás dolgot ár határ 90e Ft (felette 1-2 e-el még oké, de mondjuk ne 120-ért)
Játékra,filmnézésre egyaránt használnám, de nem vagyok megszállott játékoselőre is köszi
-
Bullllit
tag
Helló
Nem vagyok jártas a témában ezért fordulok hozzátok...
Szóval szeretnék venni egy tv tuneres full hd-s monitort
Én is nézelődtem egy kicsit és ez nem túnik számomra rossznak Samsung 24" T24A550 meg ez sem LG 24" M2450D-PZ /aztán persze lehet h totál sz*r /
ezt majd Ti remélem megmondjátok
Ti mit ajánlanátok?? Melyik lehet jó vétel? (nem csak erre a 2-re gondolok)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Filmvilág
- Milyen egeret válasszak?
- Elden Ring
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest