- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- Bemutatkoztak a be quiet! Pure Power 13 M szériás tápjai
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- AI-ra, játékra, mindenre kiváló lehet a Gigabyte új PC-je
- Hamarosan kapható a Razer új, kábelmentes töltéssel kecsegtető egérpadja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Apple MacBook
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balage76
senior tag
válasz
KAMELOT #41900 üzenetére
Kamelot, Isual, Rasiel:
Az ajánlottak közül az U2713HM a szimpatikusabb, viszont mivel nekem kell a speaker is, ahogy nézem ehhez még kellene venni egy AX510-es kiegészítőt (a külön, normál asztali speakert nem szeretném). Kb 5 évente cserélem a monitoromat, úgyhogy inkább egyszer költök többet mint többször kevesebbet, de ennél többet nem szeretnék már költeni rá.
Otthonra kellene, néha játszom, ezen kívül némi fotózás és ezzel kapcsolatos utómunka, de semmi extra,
Bár a Dell pont nem volt benne a márkafelsorolásomban, miért ezt ajánljátok?
-
89Csabi89
tag
válasz
KAMELOT #41900 üzenetére
Köszi bár kicsit elhamarkodott volt a kérdésem.
Most fejeztem be minden olvasmányt, és már kezd tisztázódni a dolog.A lényeg a lényeg, hogy a felhasználási területem: 50% munka (böngészés, CAD/CAM szoftverek, tervezés stb.), 40% játék, és csak 10% film. Grafikai munkával nem foglalkozom szóval nem kell nekem tökéletes színtér. Olvastam hogy a 2312HM egy nagyon jó kis gamer Monitor, viszont nem szabályozható le annyira a fényereje ami hátrány a monitor előtt eltöltött időm 50%-ban.
Átgondoltam fejben és arra jutottam, hogy egy Dell P2414H monitor lenne a legmegfelelőbb számomra.Egyetértetek, vagy van jobb választás ebben az árszegmensben?
Köszönöm szépen még egyszer.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Futás, futópályák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- gerner1
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged