- Milyen TV-t vegyek?
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LG LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kuruc2
senior tag
Na végre valakitől egy kifejtős válasz.
Amúgy beszéltem mással is aki szintén most vett ugyanilyen terméket és pont ugyanolyan mértékű a glow és kb akkora. Természetesen én is tudtam hogy ez létezik, természetesen már többször végigolvastam a topik első hsz-ét és linkjeit is, tehát nem ért váratlanul a dolog. Itt az iménti hosszabb kifejtős hsz-emet nem azért írtam, hogy megrökönyödésemnek adjak hangot és kisírjam magam, hanem tájékoztatni akartam a vásárlás előtt lévőket saját véleményemről. Ők elolvassák mások véleményét is a témában, meg az enyémet is, és kialakítanak maguknak egy képet, látni fogják hogy valakit ez jobban zavar, valakit kevésbé, belegondolnak belevágnak e.De ugye hiába olvastam erről az ips betegségről, azért megélni rosszabb.
Akkor azt mondod a fejlettebb ips panelok is képesek erre a hibára. Ezt nem tudtam.
Ez a benq továbbra is izgatja a fantáziámat, lehet megérne egy 8napozást. (ami a gyakorlatban 30 nap ugye. ) Addig meg is zavarodnék mondjuk ha így folytatom.
A végén még szégyenszemre a Dell-nél kötnék ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- iPad topik
- Milyen autót vegyek?
- Linux kezdőknek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- További aktív témák...
- 22"-os Lenovo ThinkVision T2254pc, 1680x1050, HDMI-s monitor, garancia!
- LG (45GS95QE-B) 45" 240HZ OLED QHD GAMER UJ MODELL! AKCIÓ!
- Philips Ívelt (1500R) monitor eladó - 34" 180hz,VA, 3440x1440p, HDR,
- HP Z32 31.5-inch 4K UHD Display - karcok a képen de így is gyönyörű!
- Dell 27" 2K 2db kisebb karc a képen! P2723D 27" IPS panel 2560x1440 QHD Pivot HDMI
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged