- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Steam Deck
- Milyen SSD-t vegyek?
- Projektor topic
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzsryl
nagyúr
válasz 4264adam #68760 üzenetére
Ez nem filozófia, hanem tény. Ha valamit közelebbről nézel, akkor jobban látod (feltéve, ha nincs gond a látásoddal), tehát ha pixeles a képernyő, akkor azt közelről észleled. Ez zavaró, és ez egy tény. Szóval egy monitornak értelemszerűen nagyobb felbontással kell rendelkeznie egy TV-nél, ha azonos a képátlójuk. Telefonoknál 200PPI meg a minimum, de elvileg 326-nál van az a szint, amit már szabad szemmel nem veszel észre. Volt Lumia 625-öm, 4,7" 480x800-as felbontás, és nagyon pixeles volt. Amikor váltottam az 5"-es 720x1280-as telefonra, akkor az megváltás volt, mert végre nem láttam a pixeleket, hanem csak a tűéles képet.
Ha a 4"-es készüléked 320p-s lenne vagy még gyengébb, akkor dobnád a kukába. Azért vagy vele megelégedve, mert "retina kijelzős" Iphone-od van, aminek pont 326PPI a képpontsűrűsége.
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest