-
PROHARDVER!
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy visszavonásig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sly Bp.
addikt
válasz
nepszter1 #44153 üzenetére
Nokia 100-as! Nem kinyithatós de 5 ezer a Shell kúton! Én egy Samsung E1080W-t vettem a Penny-be kártyával 2500-ért! Valami hasonló szerintem jó lehet mert ha tönkre megy kidobom az ablakon!
Samsung GT-E2530, A Motorola-nak vannak még hasonló olcsó hulladék telefonjai pl ez! ALCATEL OT292 RED B Még egy és még egy!ÚÚÚ nézd mit találtam! Na ez jó telefon volt én szerettem!
De amúgy a legjobb ha bemész egy Médiába és kiveszel egyet az Ömlesztett telefonok közül mert semmi különbség nincs köztük! Mind vacak de az árát megéri
eldobható telefonok, de hosszú távra nem terveznék velük ha 1 évig húzzák az csoda! Nekem a Penny-s samsung csak a polcon van itthoni telefonnak egy fél éve és hullik szét
pedig sosem volt még megkarcolva sem! De a Sharp jó választás lehet! Szerintem szerencse hogy megtaláltam
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
- Autós topik
- Hivatalosan is bejelentették a The Last of Us sorozat harmadik szezonját
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- E-roller topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest