- Házimozi belépő szinten
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Akciókamerák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hello!
Ubuntut szeretnék használni a közeljövőben de eddig Windowst használtam.Tudnátok ajánlani néhány progit a következőkre:1-Konvertálás
-DVD to mp4 (Winben Neroval csináltam)
-All to DVD (Winben Convert X to DVD-vel csináltam és itt is fontos lenne,hogy bármilyen kiterjesztésű filmet tudjak DVD-re konvertálni)
-DVD Shrink (hogy az eredeti DVD/filmek/-ből tudjak biztonsági másolatot készíteni)
-All to mp3 (mindenféle kiterjesztésű zenei fájlból mp3-at)
-WavePad (átalakítnai lehet benne mp3-ra és ami fontos lenne,vágni lehet a zenét)2-Fájlkezelés
-Total Commander (Linuxos megfelelőjét keresem.Valami kinézetben és tudásban hasonló progi kellene)
3-Zene és filmlejátszás
-Zenelejátszás (Winben Winampot használtam)
-Filmlejátszás (olyan ami kezeli a feliratokat és ha több nyelvű a film lehessen változtatni a hangot)
-Codec Pack (de csak ha kell.Winben a K-Lite Mega Codec Packot használtam)
-DVD film lejátszó (Winben Power DVD-n néztem a DVD filmeket)4-Egyéb
-PDF kezelő
-Szótár (főleg angol-magyar/magyar-angol)
-Szöveg és táblázatszerkesztő (jó lenne ha Windowsba készített dokumentumokat is kezelni tudná)Kb. ennyi.A válaszokat előre is thx

Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 8GB Crucial Ballistix Sport 1600Mhz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 86QNED86A / MiniLED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest