Hirdetés
- Projektor topic
- Milyen egeret válasszak?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Házimozi haladó szinten
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
ezeknek a nagy részére én parancssoros programokat használok, nem tudom az neked mennyire fekszik

pl:
DVD->mpeg4: mencoder
All->DVD: mencoder
dvd9->dvd5: k9copy (na ez grafikus felületű
)
all->mp3: lameenc (de én ogg-ot szoktam használni, ergo oggenc
)
audio: rezound, audacityfilekezelés: midnight commander (karakteres, de a legjobb sztem), de van kismillió grafikus, pl. konqueror, tux commander, stb, de ha jól tudom, a Total commander is fut wine-nalk ha ragaszkodsz hozzá (bár ez a többi programra is igaz, vagyis jó eséllyel az említett windowsos programokat fogod tudni használni Linux alatt)
zene: amarok a legjobb, vagy ha winamp-kinézet fontos, akkor xmms illetve audacious
filmlejátszás: mplayer verhetetlen, ha user-friendly kattintgatós kell, akkor vlc
codec pack: felejtsd el, ez nem windows
dvd-lejátszó: ogle, xine
pdf-olvasó: acrobat reader, evince, xpdf
szótár: én a stardictet használtam anno, jól bővíthető, van hangosszótár része is
office: OpenOffice
a programok neveire rákeresve utánanézhetsz hogy melyik hogy néz ki, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Vadi új, 2 év garanciás, Sony PlayStation DualSense 5 kontroller
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black 12/256 GB-karcmentes Garancia 2028. 08. 23-ig
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

)
)