Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hogy milyen lett az ASUS ProArt széria csúcsnotesze? Hát ilyen!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Videós, mozgóképes topik
- Steam Deck
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kösz srácok (#37) PazsitZ és (#38) Nkboy
-
Hello!
Ubuntut szeretnék használni a közeljövőben de eddig Windowst használtam.Tudnátok ajánlani néhány progit a következőkre:1-Konvertálás
-DVD to mp4 (Winben Neroval csináltam)
-All to DVD (Winben Convert X to DVD-vel csináltam és itt is fontos lenne,hogy bármilyen kiterjesztésű filmet tudjak DVD-re konvertálni)
-DVD Shrink (hogy az eredeti DVD/filmek/-ből tudjak biztonsági másolatot készíteni)
-All to mp3 (mindenféle kiterjesztésű zenei fájlból mp3-at)
-WavePad (átalakítnai lehet benne mp3-ra és ami fontos lenne,vágni lehet a zenét)2-Fájlkezelés
-Total Commander (Linuxos megfelelőjét keresem.Valami kinézetben és tudásban hasonló progi kellene)
3-Zene és filmlejátszás
-Zenelejátszás (Winben Winampot használtam)
-Filmlejátszás (olyan ami kezeli a feliratokat és ha több nyelvű a film lehessen változtatni a hangot)
-Codec Pack (de csak ha kell.Winben a K-Lite Mega Codec Packot használtam)
-DVD film lejátszó (Winben Power DVD-n néztem a DVD filmeket)4-Egyéb
-PDF kezelő
-Szótár (főleg angol-magyar/magyar-angol)
-Szöveg és táblázatszerkesztő (jó lenne ha Windowsba készített dokumentumokat is kezelni tudná)Kb. ennyi.A válaszokat előre is thx

Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi